Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nepremičninska agencija

Nepremičninska agencija

Z možem prodajava stanovanje, pa me zanima, če lahko kdo priporoči kakšno dobro in zanesljivo agencijo in seveda tudi kakšno odsvetuje. Hvala!!!

Fajn bi bilo, da bi vsaj približno napisala, kje prodajata stanovanje. Večina agencij ne pokriva vse Slovenije.

Sori, good point. Stanovanje prodajava v Domžalah.

Imaš temo na forumu Nepremičnine….

Dobre izkušnje imamo z gospo Natalle

email:

Priporočilo je prišlo iz Bele krajine.

Pokliči št.041778678.Povej,da te je Nadja priporočila.Ne povej pa,glede foruma.

Z možem kupujeva stanovanje v Domžalah, zato bi prosila (če vam ni odveč), za kakšen podatek o stanovanju (velikost, približna lokacija, cena).

Hvala vnaprej in lp,

Sena

Sena, če vam ni odveč, a mi lahko pišete na mejl ali zasebno sporočilo.

Se je ravno teden ali dva nazaj pisalo o tem…

Slabe izkušnje z go. Stanko Solar, Stan nepremičnine.

Sem poslala sporočilo na vaš e-mail.

Lp.

ja, un kvazi direktor sam gleda kako bi te okol prinesel…

Ja, res. Rajši ne bi pisala zgodb, kako prodajajo.

Mene pa zanima, tudi bomo v kratkem prodajali. In stanovanje je nekaj, česar se ne prodaja ali kupuje vsak dan, tako da so tuje izkušnje zelo dragocene, tako kot gradnja. Saj ni treba osirati agentov ali agencij poimensko, dovolj je, če napišete tisto, kar ste doživeli.

Žal, so te nepremičninske agencije katastrofa. Res! Jaz sem sicer iskala službo v kakšni izmed njih in to, kar sem doživljala pri teh ljudeh – vam povem, raje prodajam sama. S takim odnosom, nategovanjem,…Grozljivo, kakšen poden danes lahko prodaja tako pomembne stvari kot so nepremičnine. Jaz se s tem ne bi zafrkavala, res pa ne vem, kje najdeš agenta, ki se bo zate zavzel in te ne bo prinesel okrog.

Vsekakor pa veliko sreče!

Hja mejci, zakaj si pa potem iskala službo v neprem. agenciji??

Timonka, danes brez agencije ni varno prodajat, niti kupovat….priporočam ti ABC ali LJUBLJANO NEPREMIČNINE. Moj svak je preko slednjih prodal in bil zelo zadovoljen. Je pa res, da nikoli ne veš na koga naletiš.

Srečno!

Atza, mislim, da je mejci to ugotovila MED iskanjem službe, kaj praviš?

Jaz sem imela tako izkušnjo z nepr. agencijo, da v svojem življenju nikomur več ne zaupam. Res, nočna mora; če bi mi kdo povedal da se mu je kaj takega zgodilo, mu ne bi verjela. In še dobro sem plačala, da so me nategnili. Saj sigurno niso vsi takšni, ampak jaz, nikoli več. Sama bi prodajala in pogodbo zaupala kakšnemu odvetniku. Tako da jaz ti svetujem previdnost. Srečno!

Zakaj pa rabite agencijo?
Ne pozabite, da agencija pobere 4% in DDV.

Če gre kaj narobe, pa agencija tako ali tako za nič ne odgovarja.

Ja. Metulka, to sem ugotovila MED iskanjem službe. Res ne moreš verjet. Tako da počasi opuščam idejo, da bi se pridružila temu klanu.Škoda. Vem, da bi bila dobra, predvsem pa skrajno poštena. Verjetno že zato ne bi zdržala.

Atza, zakaj praviš, da danes brez agencije ni varno kupovat in prodajat?

Jaz mislim, da brez odvetnika ni varno zlasti kupovat, pa tudi prodajat najbrž. Agencija pa je popolnoma nepotreben parazit v verigi! 2% provizija za to, da te samo peljejo pogledat stanovanje je čisto too much. In glede na to, da pri poslu “sedijo na dveh stolih” – torej zastopajo tako prodajalca, kot kupca, se mi zdi da je jasno, da gre za konflikt interesov – nikoli ne bodo naredili tako, da bo optimalno in najbolj fer za oba, ker to ne gre! Zato pa rabiš odvetnika, da dejansko zastopa tvoje interese.

Zakaj bi prodajali prek agencije, dajte sami oglas na internet, če pa nimate izkušenj se malo pozanimajte pri odvetniku na kaj morate biti pozorni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close