Nepremičninska agencija
Žal, so te nepremičninske agencije katastrofa. Res! Jaz sem sicer iskala službo v kakšni izmed njih in to, kar sem doživljala pri teh ljudeh – vam povem, raje prodajam sama. S takim odnosom, nategovanjem,…Grozljivo, kakšen poden danes lahko prodaja tako pomembne stvari kot so nepremičnine. Jaz se s tem ne bi zafrkavala, res pa ne vem, kje najdeš agenta, ki se bo zate zavzel in te ne bo prinesel okrog.
Vsekakor pa veliko sreče!
Jaz sem imela tako izkušnjo z nepr. agencijo, da v svojem življenju nikomur več ne zaupam. Res, nočna mora; če bi mi kdo povedal da se mu je kaj takega zgodilo, mu ne bi verjela. In še dobro sem plačala, da so me nategnili. Saj sigurno niso vsi takšni, ampak jaz, nikoli več. Sama bi prodajala in pogodbo zaupala kakšnemu odvetniku. Tako da jaz ti svetujem previdnost. Srečno!
Atza, zakaj praviš, da danes brez agencije ni varno kupovat in prodajat?
Jaz mislim, da brez odvetnika ni varno zlasti kupovat, pa tudi prodajat najbrž. Agencija pa je popolnoma nepotreben parazit v verigi! 2% provizija za to, da te samo peljejo pogledat stanovanje je čisto too much. In glede na to, da pri poslu “sedijo na dveh stolih” – torej zastopajo tako prodajalca, kot kupca, se mi zdi da je jasno, da gre za konflikt interesov – nikoli ne bodo naredili tako, da bo optimalno in najbolj fer za oba, ker to ne gre! Zato pa rabiš odvetnika, da dejansko zastopa tvoje interese.
Forum je zaprt za komentiranje.