Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Nepremičninska agencija LJ

Nepremičninska agencija LJ

Od kod ti ideja, da kupec naroča storitev, če pokliče na oglas, ki ga objavi agencija?

Kupec naroči storitev takrat, ko sam najame agencijo, ki v njegovem imenu išče primerna stanovanja. Tega pa je pri nas zelo zelo malo, ker agencije v večji meri delajo za prodajalca, provizijo pa terjajo tudi od kupca.

Narobe svet.

Od kod ti ideja, da kupec naroča storitev, če pokliče na oglas, ki ga objavi agencija?

Kupec naroči storitev takrat, ko sam najame agencijo, ki v njegovem imenu išče primerna stanovanja. Tega pa je pri nas zelo zelo malo, ker agencije v večji meri delajo za prodajalca, provizijo pa terjajo tudi od kupca.

Narobe svet.[/quote]

Pismenost ti ne bi škodila….preberi še enkrat.

Stoja nepremičnine – prste stran.

O, ko bi le bila prej prebrala vse te reči o ABC nepremičninah…

se totalno strinjam…tudi sama imela slabo izkušnjo s stan nepremičnine oz. šefico…

Jaz stanovanje kupujem. Mislim dragi prodajalci, če bi vi vedeli, kako šlampasti so ljudje na agencijah in da bi sami verjetno 15x prej prodali kot z agencijami, bi bilo kupcem tudi dosti lažje. Pri prodaji pa res ne more iti nič narobe, da bi zaradi varnosti najemali agencije. Jaz kot kupec, pa nobenemu agentu ne zaupam niti toliko kot imam črnega za nohtom in bom definitivno to uredila raje z odvetnikom. Na emaile agencije ne reagirajo. Ne vračajo klicev. Ne vedo povedati osnovnih podatkov, se lažejo kot pes teče in tako naprej. Če nimate časa razkazovati nepremičnine, raje najemite študente. Bo ceneje in garant boste hitreje prodali.
npr. – svež primer: v oglasu piše, da je strop visok 3.90 m. pokličem in vprašam, če ta podatek zagotovo drži. mi pritrdi 10x. ji povem, da v kolikor ne drži me ogled ne zanima, ker je premajhno, če pa je res 3,9 m pa bi si omislila galerijo in bi mi ustrezalo. ji povem, da moram zriktat varstvo in vse kolobocije, mi spet zatrdi da podatek drži.pridem na ogled, takoj mi je jasno, da je strop sicer res višji kot v klasičnih stanovanji, ampak nit približno ne skor 4 metre. sem se obrnila takoj, ma niti opravičila se ni.le papirje je tiščala in silila, da jih podpišem.

Nakup nepremičnine preko Stan nepremičnin.

Zelo arogantni, vsiljujejo svoje ideje, zamerljivi, vse jim je težko narediti. Resno odsvetujem!

Lahko potrdim, Stan nepremičnine so resnično nadležni.

Pozdravljeni,
Da vam povem še jaz svoje mnenje o Nepremičnine Stan. Agent Miha sili v nakup in ne upošteva ponudbe kupca. Ni nepristranski, ampak je na strani prodajalca. Stanovanje, ki je realna vrednost 160.000 in ga nihče noče, ga tebi prodaja za 200.000, ker vidi, da ti je res všeč. Pogodbe ne znajo sestavit. Sestavljena je tako, da nisi kot kupec nikakor zaščiten. Najela sem svojega odvetnika, da bo sestavil pogodbo. Povedal je, da bi jim komot poslali inšpekcijo. Skrajno neprofesionalni. In na koncu najdem v isti hiši obnovljeno stanovanje 20.000€ ceneje. In agencija posreduje moj kontakt prodajalki, katera me zvecer klice in grozi ker njihovega stanovanja nismo kupili!? Noro

Stan nepremičlnine so znane, da poskušajo s svojo vsiljivostjo nadometiti neznanje.

Tudi jaz odsvetujem Stan. Kako pa samo lažejo… Kar zmišljujejo si, da imajo višje ponudbe, samo da bi dosegli višjo ceno. Klicev ne vračajo. Pogodbo pa takšno sestavijo, da imaš en kup težav potem z vpisom nepremičnine v zeljiško knjigo. Nujno prej k svojemu notarju! Sicer pa, kako lahko agencija zahteva 2% od kupca, če jih ne najameš za posredovanje? V Nemčiji je to recimo tako, da ima prodajalec svojega agenta, kupec pa svojega (če ga ima, lahko pa kupuje tudi sam), s katerim se dogovori, za koliko želi kupiti in potem ta agent dela v njegovo korist. Jaz predlagam, da nič ne podpisujete. Naj jih plača tisti, ki jih najema.

Izogibajte se agencije Roni nepremičnine. Neprofesionalna in neodgovorna agencija.
Lp

če boste objavili na nepremičnine.net, sem prepričana, da vsi spremljajo, ki želijo kupiti. Vsaj mi smo v takem obdobju spremljali ta portal.

Vaš link

Danes smo imeli izkušnjo s Stan nepremičnine in go.Stanko. Dogovorjeni za uro -je ni. Se ne oglaša na telefon. Potem po 15 minutah telefoniranja in čakanja končno dvigne telefon in brez kakršnega koli opravičila pove, da je pač na ogledu. Po pol ure čakanja, se malo sprehodimo po okolici in vidimo kako mirno klepeta s parom, ki je verjetno bil pred nama. Pač gremo domov in se lepo zahvalimo za sodelovanje.
Neresna, neprofesionalna škoda izgubljati čas.

znani nategatorji so tudi pri DFI

Tudi jaz imam z njimi popolnoma enake izkusnje … katastrofa.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close