nepremičnine v Ljubljani
Zivjo, selim se v LJ iz tujine, po več desetletjih dela v tujini. Oglaševane cene stanovanj in hiš so kar visoke, višje kot v največjih EU prestolnicah. Po kakšnih cenah pa se v resnici potem prodajo te hiše?
Kot gledam je v LJ vse nabasano, hiše brez zemlje, bloki en pri drugem…večinoma stara gradnja iz 60 let.
Mimi iz Litije, 10.02.2022 ob 12:59
V tujini ljudje v večini živimo v trajnem najemu, od zdravnikov, odvetnikov pa do čistilk, vsi.
Zato razmišljam, gledam hišo za 800.000 EUR, res je lepa, ima velik vrt, vendar do smrti vložka ne bom not prinesla. Otrok nimam živih, da bi se mi šlo za to, da bi jim kaj zapustila. Res ne vem kaj naj.
ja vrni se v Litijo, tam je dosti ceneje, pa še vsako uro imaš vlak do Ljubljane.
Koliko si pa stara?
Bos naslednjih 20 let delovno aktivna ali si upokojenka?
Koliko ti je pomembna blizina infrastrukture in kaj ti je pri tej pomembno?
Si ljubitelj neokrnjene narave ali ti je dovolj park in lokalcek s soncno teraso?
Najprej si doloci, kaksno okolje zelis, potem hisa ali blok, ko bos to vedela, pa naprej.
Ucasih kar ne da tega recaptcha…
Sem hotel napisat prej… Mikrolokacije stejejo. Si ne predstavljam da moram v trgovino ali pa posto oz za naosnovnejse stvari par km se vozit… Da nebi bilo pred nosom… Pa sem mlad. Kakor si pa starejsi… Je pa to nuja! Kermu starostniku se da jajcat vsak dan 2h v avtu…?
Božó, 10.02.2022 ob 13:11
Ucasih kar ne da tega recaptcha…
Sem hotel napisat prej… Mikrolokacije stejejo. Si ne predstavljam da moram v trgovino ali pa posto oz za naosnovnejse stvari par km se vozit… Da nebi bilo pred nosom… Pa sem mlad. Kakor si pa starejsi… Je pa to nuja! Kermu starostniku se da jajcat vsak dan 2h v avtu…?
:)) Tako mlad si, da niti ne veš, da za družino MORAŠ iti z avtom v trgovino, tudi če si iz Ljubljane. Kako boš pa tovoril vrečke?
fdtgsš, 10.02.2022 ob 13:27
:)) Tako mlad si, da niti ne veš, da za družino MORAŠ iti z avtom v trgovino, tudi če si iz Ljubljane. Kako boš pa tovoril vrečke?
Pozdravljeni,
Forum je zaprt za komentiranje.