Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › nepremičnine v Ljubljani

nepremičnine v Ljubljani

Zivjo, selim se v LJ iz tujine, po več desetletjih dela v tujini. Oglaševane cene stanovanj in hiš so kar visoke, višje kot v največjih EU prestolnicah. Po kakšnih cenah pa se v resnici potem prodajo te hiše?

Kot gledam je v LJ vse nabasano, hiše brez zemlje, bloki en pri drugem…večinoma stara gradnja iz 60 let.

Zakaj pa rineš v to meglo.

Samo 20 kilometrov proč imaš hiše na krasnih parcelah in pri bistveno boljših sosedih.

Odgovor na objavo uporabnika
Ne razumem, 10.02.2022 ob 12:38

Zakaj pa rineš v to meglo.

Samo 20 kilometrov proč imaš hiše na krasnih parcelah in pri bistveno boljših sosedih.

Cene so pa skoraj enake.

Ja, stanovanja v Ljubljani se prodajo takoj, se celo zgodi, da par kupcev licitira, kdo da vec.

Nobene megle ni. Meglo imate kmetavzi v glavi, zato se tudi kar naprej pobijate v familijah. Pijandure.

Desperadodajka, 10.02.2022 ob 12:41

Nobene megle ni. Meglo imate kmetavzi v glavi, zato se tudi kar naprej pobijate v familijah. Pijandure.

Približno tri mesece v letu mogoče res ne.

Svinje imajo rade blato. So raje v blatu.

Božó, 10.02.2022 ob 12:48

Svinje imajo rade blato. So raje v blatu.

Saj tam od Name do Magistrata ga nimate.  Niti ob petkih, zdaj ko nimate “kolesarjev”.

V Lj je megla manjši problem, največji problem so izpušni plini vsakodnevnih vozačev. Megle je vsako leto manj.

V tujini ljudje v večini živimo v trajnem najemu, od zdravnikov, odvetnikov pa do čistilk, vsi.

Zato razmišljam, gledam hišo za 800.000 EUR, res je lepa, ima velik vrt, vendar do smrti vložka ne bom not prinesla. Otrok nimam živih, da bi se mi šlo za to, da bi jim kaj zapustila. Res ne vem kaj naj.

Pa je bilo včeraj kaj protestnikov?

Ne maram butlov, 10.02.2022 ob 12:56

Saj tam od Name do Magistrata ga nimate.  Niti ob petkih, zdaj ko nimate “kolesarjev”.

Za ne razumem je bilo… Ni citiral…

Mimi iz Litije, 10.02.2022 ob 12:59

V tujini ljudje v večini živimo v trajnem najemu, od zdravnikov, odvetnikov pa do čistilk, vsi.

Zato razmišljam, gledam hišo za 800.000 EUR, res je lepa, ima velik vrt, vendar do smrti vložka ne bom not prinesla. Otrok nimam živih, da bi se mi šlo za to, da bi jim kaj zapustila. Res ne vem kaj naj.

ja vrni se v Litijo, tam je dosti ceneje, pa še vsako uro imaš vlak do Ljubljane.

Koliko si pa stara?

Bos naslednjih 20 let delovno aktivna ali si upokojenka?

Koliko ti je pomembna blizina infrastrukture in kaj ti je pri tej pomembno?

Si ljubitelj neokrnjene narave ali ti je dovolj park in lokalcek s soncno teraso?

Najprej si doloci, kaksno okolje zelis, potem hisa ali blok, ko bos to vedela, pa naprej.

Ucasih kar ne da tega recaptcha…

Sem hotel napisat prej… Mikrolokacije stejejo. Si ne predstavljam da moram v trgovino ali pa posto oz za naosnovnejse stvari par km se vozit… Da nebi bilo pred nosom… Pa sem mlad. Kakor si pa starejsi… Je pa to nuja! Kermu starostniku se da jajcat vsak dan 2h v avtu…?

Za stanovanja b Lj se ljudje grebejo. Važna je mikrolokacija. Imamo veliko stanovanj v gradnji, a so v naprej razprodana.   Ljubljana je prestolnica . Če živiš v Medvodah, Vrhniki, Brezovici je to vas in daleč od Ljubljane.

V Ljubljani je življenje čudovito. Ravno zato so cene nepremičnin tako visoke.         Če bi rad živel manj kvalitetno pojdi v Kranj..

Božó, 10.02.2022 ob 13:11

Ucasih kar ne da tega recaptcha…

Sem hotel napisat prej… Mikrolokacije stejejo. Si ne predstavljam da moram v trgovino ali pa posto oz za naosnovnejse stvari par km se vozit… Da nebi bilo pred nosom… Pa sem mlad. Kakor si pa starejsi… Je pa to nuja! Kermu starostniku se da jajcat vsak dan 2h v avtu…?

:)) Tako mlad si, da niti ne veš, da za družino MORAŠ iti z avtom v trgovino, tudi če si iz Ljubljane. Kako boš pa tovoril vrečke?

Stanovanja se prodajo takoj, hiše pa traja leta ali celo desetletje, če se cena ne zniža.

fdtgsš, 10.02.2022 ob 13:27

:)) Tako mlad si, da niti ne veš, da za družino MORAŠ iti z avtom v trgovino, tudi če si iz Ljubljane. Kako boš pa tovoril vrečke?

Jaz imam trgovino 50m od hise. Alejo vidim z dvorisca. Pekarna cez cesto 24h odprta…
Eeee moji vi…
?
Ajde pametni… Katera ulca je to. U know the street.

Božó, 10.02.2022 ob 13:31

Jaz imam trgovino 50m od hise. Alejo vidim z dvorisca. Pekarna cez cesto 24h odprta…
Eeee moji vi…
?
Ajde pametni… Katera ulca je to. U know the street.

Kako moreš živet v takem šundru!

A šundru… Zovu xymedie da jim damo ogradu za panoje… Nema!!!

Sad hoce da tuze…

Koje probleme ja imam u dvadesetoj… Oko cega se ja kacim…

Nema toga na selundri. Pretocnost in ferkvencnost nula.

Ajde… Koja je adresa??? ???

Božó, 10.02.2022 ob 13:45

A šundru… Zovu xymedie da jim damo ogradu za panoje… Nema!!!

Sad hoce da tuze…

Koje probleme ja imam u dvadesetoj… Oko cega se ja kacim…

Nema toga na selundri. Pretocnost in ferkvencnost nula.

Ajde… Koja je adresa??? ???

socialc iz rakuševe

Im bringing the whole villa down!!! Its MAAAAJN!!!! Maaaaaaajn!!!!

Zvat ce se? ako Bog da… Po mojoj majci! Vila ******!!! Ne venezuela! “******”!!!

Screenshot-2022-02-10-13-46-56

Pozdravljeni,

kot pojasnjeno že v telefonskem razgovoru vas naša stranka ponovno poziva na skupni sestanek, za namen ureditve nastale situacije v zvezi z odstranjenim oglasnim panojem. Naša stranka je bila namreč v tem mesecu seznanjena z dejstvom, da ste odstranitev oglasnega panoja na nepremičnini par. št. ????, naročili vi, kar pomeni, da ste s tem dejanjem posegli v obstoječe posestno stanje, ki ga je naša stranka izvajala na podlagi sklenjene najemne pogodbe.
Prosimo, da nam do jutri sporočite kateri termin v tem tednu bi vam ustrezal za sestanek z našo stranko. V kolikor se niste pripravljeni sestati z našo stranko in poiskati mirno rešitev za nastalo situacijo bo naša stranka žal primorana proti vam vložiti tožbo zaradi motenja posesti, s čemer bodo za vas nastali dodatni stroški.
V izogib stroškom in nepotrebnim sodnim postopkom upamo, da se boste odzvala na naše vabilo na sestanek in mirno rešitev nastale situacije.
Hvala za vaš odgovor in lep pozdrav,
Ja reko garzdarci… Gospa… Zmente se za termin u petek tam po cetrti peti uri, ne… Ko se ze vsi odpravljajo domov… Na vikend?… Zmente se… I sploh ne it!
Ah sine to pa ne… To pa ne…
Ma ko jih jeeebe!!!
Ne, ne sine… Ne, ne..

Halo!!! Dužni su pare!!! Hoču passive income!!! Kakve suknjice!!!!

Ne ne sine… Odo ja njima naproti… Pa tud ce so oni krivi…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close