Najdi forum

nepopolno oprta www

živjo
določene strani ki jih odpiram se mi nočejo v celoti odpreti. opazil sem da mi manjkajo slike. slika s ene odpre ampak ponavadi je rdeč križec. mam nov računalnik. javo sem že pobral z neta http://www.java.com vendar kot kaže mi še nekaj manjka.

A se ti vse slike ne odpirajo ali se ti določene odprejo, druge pa ne? Kaj se zgodi, če klikneš na sliko z desno miškino tipko in izbereš prikaži sliko?

samo določene slikce se mi ne oprejo. ko naredit tako kot si mi rekel, mi ostane isto, namesto slikce imam še vedno kržec.

Potem je po vsej verjetnosti problem na njihovi strani, na strežniku.

Napiši sem kak naslov strani, ki je problematična.

npr stran http://obala.net/index.php?show=albumi

vem da ni s slikami nič narobe ker na sestrinem računalniku se normalno oprejo na mojem pa ne

Zivjo!

Na tej strani sem imela tudi jaz probleme s prikazovanjem slik. Nato sem ugotovila, da je kriv firewall (v mojem primeru Zone Alarm). Malo sem pošarila po nastavitvah pa dela.

Če imaš firewall, ga samo začasno izključi in se poskusi povezat na stran – da vidiš, če je morda v tem problem.
Lp

hmm… malo čudno to vse skupaj…
poskušaj to: greš na orodja, internet možnosti, dodatno, obnovi privzeto – mislim da to ne bo odpravilo težave, poskušat pa ni greh, da ne bo dileme..

Poberi si ta program

mozilla:

Tadej … to, da svetujes mozillo je super 🙂 jaz namrec tudi ne uporabljam IE … sam meni je to tud na mozilli delalo 🙂

upam, da ji je ratalo postimat.
lp

Več varijant poskušaš, večja je verjetnost da prodeš do rešitve! 🙂

Ta anr andr pa se sedaj verjetno že lep sonči na havajih, med tem ko se mi trudimo v reševanjem njenega problema;)

nisem še prisstal na dopustu:))
mozillo sem inštaliral vendar mi za vse strani napiše not be found. kaj se je treba mogoče za uporabo kaj prijavit? tudi v eksplorerju nisem še uspel rešit zadevo da bi lahko videl vse slike

lp andrej

Ni se treba nič prijaviti, moralo bi delat.
Je ta računalnik povezan neposredno v internet, ali je v mreži? Ima firewall?

neposredno na internet, nimam nobenega požarnega zida. uporaabljam win xp prof.

Potem pa res nevem kaj bi nagajalo. Obstaja tudi možnost da je virus. Se računalnik drugače obnaša normalno, se pojavljajo tudi kake druge napake?

ja imam določene probleme z virusi. imam nortona tudi skoz updatanega. mam pa tud težave reklamami. ad aware jih zazna vendar jih ne upa zbrisat. tudi ko sem hotu sam z tipko delete zbrisati datoteko kjer se pojavlja ta reklama je ne morem zbrisati.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close