Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neplodnost??? Pomoč!

Neplodnost??? Pomoč!

Probajta jemat Shilajit. Vzames 100mg x 2 x na dan po obroku, 3 mesece.

Ashwaganda se tudi omenja, da je dobra.

Prijavi se naTelegram app in raziskuj infertility. Imaš tega veliko tam. Samo stran od doktarjev. Najprej bi bilo dobro vedet ali si problem ti ali partner. oba morata kaj naredit za to.

Vidim, da so ti priporočili jod, jod dober se dobi tukaj.

https://lahmedikal.si/lugolova-raztopina/

vidim, da si že čist zapsihirana, čeprav upravičeno, vseeno to nič kaj ne koristi. Ne osredotočaj se na probleme, predstavljaj si tega otročka v objemu. Če pa vseeno želiš biti še bolj proaktivna, ti tudi jaz lahko povem da glede na leta ne mencaj v sloveniji, pojdi na Češko, odkartaj teh 7 jurjev, dobiš kar nekaj poizkusov, lahko s svojimi celicami, lahko z darovanimi. Ampak tudi češka ni zagotovilo za uspeh. So pa gor dolge vožnje, dolga čakanja na rezultat doma, dolga čakanja na nove cikle, na nove preiskave, vsak neuspeh ti dodajo nove preiskave. Več kot to pa ni, vse je v rokah narave. Tudi te izvide ne jemat pretirano tragično, če bodo slabi, vse je mogoče…

Pojdi privat, k ginekologu na pregled, čimprej.  Vsak šesti par ima probleme in vidva sta žal med njimi.

BIOGENA  (JUNO)

preverjeno deluje!!!!

3x na 3 letodnose ppa na  3a je redno. No.

ta slovenska neumnost res ne pozna meja. Pri 37 si bila že kar stara za prvo nosečnost, tvoja plodnost je bila že krepko znižana. Lahko pa je bil problem tudi na strani semenodajalca. Ampak če se greš materinstvo pri teh letih je prva zadeva, da greš na samoplačniški (pri nas je državno zdravstvo sto let za cajtom) pregled, kjer ti ugotovijo stopnjo plodnosti oz. če sploh še ovuliraš. Ene ženske so ful plodne, druge pa so v teh letih že jalove. Če po pol leta ne zanosiš,  Potem pa je najbolje, da jemlješ zdravila za povečanje ovulacije ali pa kar direkt na umetno oploditev, ki je pač bolj uspešna v teh letih kot zapravljanje časa, ki ga nimaš.

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 18.02.2025 ob 14:24

ta slovenska neumnost res ne pozna meja. Pri 37 si bila že kar stara za prvo nosečnost, tvoja plodnost je bila že krepko znižana. Lahko pa je bil problem tudi na strani semenodajalca. Ampak če se greš materinstvo pri teh letih je prva zadeva, da greš na samoplačniški (pri nas je državno zdravstvo sto let za cajtom) pregled, kjer ti ugotovijo stopnjo plodnosti oz. če sploh še ovuliraš. Ene ženske so ful plodne, druge pa so v teh letih že jalove. Če po pol leta ne zanosiš,  Potem pa je najbolje, da jemlješ zdravila za povečanje ovulacije ali pa kar direkt na umetno oploditev, ki je pač bolj uspešna v teh letih kot zapravljanje časa, ki ga nimaš.

Glede česa točno je za časom? Vse to ti naredijo, če seveda nisi idiot kot avtorica in poveš zdravnikom kaj te matra. Zakaj točno bi se ona zdravila, če sploh ne ve ali je na njej problem ali v njemuj? Vedno moške prvo preverijo. In umetna? Kaj naj z umetno če je on neploden? Al pa ona? Misliš darovano seme ali jajčece? Po kaki logiki predvidevate da se vsi s tem strinjajo?

intelekt, 18.02.2025 ob 14:27

Glede česa točno je za časom? Vse to ti naredijo, če seveda nisi idiot kot avtorica in poveš zdravnikom kaj te matra. Zakaj točno bi se ona zdravila, če sploh ne ve ali je na njej problem ali v njemuj? Vedno moške prvo preverijo. In umetna? Kaj naj z umetno če je on neploden? Al pa ona? Misliš darovano seme ali jajčece? Po kaki logiki predvidevate da se vsi s tem strinjajo?

nisem v detajle pisarila postopkov. v primeru, da je moški povsem neploden, bo lahko zanosila z darovalcem, kar ravno tako pomeni, da bodo njej morali sproducirati jajčeca in speljati ves postopek. NI to izi za žensko v nobenem primeru. Očitno hočeta na vsak način otroka in če to želiš, potem si neumen, če si v glavi ustvariš umetne predsodke pred sodobno tehnologijo, ki lahko pomaga v tem primeru. Hotela sem povedati samo, da ženske pri teh letih nimajo ravno veliko  časa za razmišljanje in razreševanje moralnih dilem, ker vsako leto njihova rodnost rapidno pada. Je povsem drugače, če si star 25 let.

Jaoooooo, tema je iz leta 2018 ?. Bolj na mestu je vprašanje, če je avtorici in partnerju uspelo? Srčno upam, da je

20 let si prepozna.

Smrketa007, 18.12.2018 ob 19:15

Pozdravljeni!
Stara sem 40 let in še nimam otrok. S partnerjem že 3 leta želiva spočeti otroka, vendar sva bila do sedaj neuspešna. Spolne odnose imava redne, približno 3x na teden. K izbrani ginekologinji redno hodim na preglede, a ji svojega problema do sedaj še nisem omenila. Sprva sva bila zelo potrpežljiva in si dopovedovala, da bo enkrat že uspelo a sedaj postaja nevzdržno. Z neuspelimi poskusi so pogostejši tudi prepiri. Partner težko prenaša mojo slabo voljo. Sprašujem se kje tiči problem: v meni ali v partnerju. Spremlja me tudi nespečnost (zvečer zelo težko zaspim, ponoči pa se pogosto prebujam), saj me tako zelo jezi, da se to dogaja prav meni. Menstruacijo imam sicer redno, na 32 dni. Biološka ura pa mi namreč že tiktaka. Sprašujem se ali sem morda prestara? Imam prijateljico, ki je otroka rodila pri 42 letih in je vse potekalo v najlepšem redu. Na internetu sem prebrala, da obstajajo zdravila za povečanje plodnosti.
Prosila vas bi za kakršenkoli nasvet, ki bi lahko razrešil najino težavo.

Kako naj ti kar tako odgovorimo na strokovno vsebino. Edino kar sem se spomnil je pogostost vajinih odnosov. Semenčice naj bi bile primerne vsaj po treh do sedmih dni. V tem času torej brez ejakulacije. Vidva a vsak drugi dan. Saj je lepo takšno sožitje ampak vsaka reč nekaj stane

Gospa je letos stara 47 let. Dajte malo brati!

Kot je nekdo napisal, vprasanje je samo se ali ji je uspelo ali ne in ne kaj naj naredi. Ta vlak je pa zal ze odpeljal.

smrketa   če res želiš otroka, ti ga jaz naredim. samo ne gelede na to, da imam dost pod palcem, in bi bil moj, jaz ne mislim skrbet za njega, ne finančno ne drugače. edino če res pride do česa groznega. drugače pa ti ga naredim ti, poamgam ustno verbalno vzgajat ti dat nasvete, prisoten pa ne mislim bit.  plus tega če želiš da ti ga jaz naredim boš morala ubogat USE DO ZADNJE ČRKE,  brez bi, ne bi, mogoče, ne bom pa take fore. al boš naredil FSE KAR TI UKAŽEM PA BOŠ NOSEČA ALI PA SE JEBI S KOM ČEŠ.   pri nas doma nihče nima rak, nisme cepljen, sem 180 imam dobro telo, lepe zboe, dobro zgledam.   jaz ti znam in t inaredim otroka. to pa samo in izključno ker imam cilj imet 20 otrok. me ne zanima s kom in kje so. samo da jih imam. al je z jugovinarko, črnko belko, vseeno mi je.  sem 45. če želiš mi povej.  ti pa kr povem kot sme ti v začetku, lahko, ampak pol boš ubogala use. ker vidiš da tvoje ne deluje. ker ne more delovat. in nikoli ne bo. na kratko ti dam vseeno nasvet, okvirno. ti moraš tvoje spavit v vojno stanje, tvoje telo moraš prepričat da je velika monost da umreš. edino tako se bo vklopili sistemi k ibodo zelo olajšali zanositev.  in pol bo šlo.  je pa tko. kaj si pa delala 22 let?? kaj boš 65 ko bo otrok 20?? kako boš ti to prenašala? kako se boš zbujala ponoči, ne spala? kako? imaš tako dobro sluzbo?  tolko dnarja?  to bo grozno, to ti kr povem. to je 20 let prepozno. 20.  jaz ti naredim otroka, ampak  te nočem nikoli več videt. razumela?  to je pogoj. edino če je res neki extremno hudega pa bom seveda pomagal. če pa je vse ok, pa ne želim videt ne tebe ne moža ne froca.  to ti jaz lahko ponudim.  srečno

Svetujem  ti kliniko za neplodnost v Mariboru. 2 prijateljici sta zanosili tam ker drugače nista mogli.  Obe 40 +

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close