Najdi forum

neodzvani klic

Na mobilnem telefonu sem imela neodzvani klic. Ko sem poklicala na številko, je posneta tajnica povedala: ” Poklicali ste mobilno številko. Prosim vnesite interno številko.”
Ker ne vem od kod je klic in interne številke torej ne morem vnesti, me zanima, če kdo med vami ve, za kakšen klic gre – bolj sem radovedna, kot karkoli drugega.
LP

Številne firme so si tako uštimale telefonski sistem, da ko iz stacionarnega telefona firme kličejo na mobilne telefone, gre to preko druge centrale, ki omogoča cenejše klice, recimo kot iz mobitela na mobitel. Te številke dejansko ne moreš priklicat, zato ni druge ko da počakaš, da te še enkrat pokličejo.

Zadnji stavek ne drži. Številko lahko prikličeš, če se ti vsaj sanja, kdo bi te poklical iz tiste firme (pri nas se firma predstavi, preden zahteva interno številko) in če poznaš interno številko tistega, potem po zahtevi po int. številki pač odtipkaš še int. številko in zveza je vzpostavljena.

pri nas ima recimo elektro to,
za druge firme ne vem.

Pač te je hotela katera kolegica na službene stroške poklicat…..

Vzajemna tudi kliče tako; mene so pred kratkim. Kako naj pa jaz vem, kakšno internoi ima človek, ki me kliče preko neke mobilne številke??
Itak da nisem vedela kaj vtipkat, zato sem pač čakala, da bodo še poklicali. In so.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close