Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek neobrite pazduhe

neobrite pazduhe

hmm…za loreal je v prvem koraku dovolj, da veš, da obstajajo in čemu so njihovi proizvodi namenjeni in da veš da bi jih nemara morala celo uporabljati, pa jih zaenkrat iz takšnih ali drugačnih razlogov ne…vse ostalo – čas posla

Smrad pa dlake itak nimajo nič skupnega. Smrdi tisti, ki se ne čisti! Kar pa zadeva britja pod roko, se sploh ne spominjam, da bi katera ne bila obrita od tistih, ki sem jih jaz imel. Itak pa moja muce nima obrite ampak postrižene (zdepilira se le včasih) in meni to kar odgovarja. Kratke dlačice imajo prav tako svoj “filing” 😉

Se strinjam s Kren ker tudi, če si pobrit na določenih delih,če se ne umivaš pač smrdiš. Če imaš dlake na določenih delih in se umivaš pač ne smrdiš. Ne vidim fore tukaj. Glede videza pa vsake oči imajo svojega malarja. Ampak po pravici najbol mi gredo na živce ženske na busu v trgovinah so pobrite smrdijo pa tako no saj sami veste……… Pa to velja tudi za moške……..

Se vam pa da pregovarjati.
Če ji paše, da je nepobrita, potem pa naj bo nepobrita. Saj nikjer ne piše, da se je potrebno briti. Tudi poraščene/poraščeni so lahko dišeči in negovani. Je pa res, da to ni moj stil.

Vsak se naj nosti sebi primerno.

Eh takoj u napad…povedala sm svoje mnenje, ki se ne bo spremenilo. Enim je to ok, meni ni. Tko pač je.

ha ha ha
jz sem se prou narežala
ej sam ene ste pa res brez tkooo pravilne in brez kančka smisla za humor
po moje tale okrutna z vsem svojim goščavjem boljš pof….vsakega tipa kot vse vi skupaj

Tudi jaz sem se prav nasmejala in prav hecno je brati kako se pol drugi piz.ijo in zmerjajo.
Haha okrutna, bravo, to si pa dobr napisala.

OOOOOOOOOOOOOooooooooooo kosmatinke se oglašajo.My woman

e kurchino tole si pa kozla ustrelu
jz spadam med tiste, ki jih okrutna kritizira, ampak ima point pa še smisel za humor

Nič zato saj obrite imam tudi rad.

Lep pozdrav vsem prisotnim, obritim in neobritim.

Vidim, da bi me nekatere najraje v žlici vode utopile, ali še bolje namočile v katran in perje ter me potem seveda obrile s topim nožem na klizavoj dasci iznad ponora…

Moj nagnusni poklon, vendar čisto resno, ko naprimer stopite iz telovadnice, kjer ste topile odvečne dekagrame gotovo smrdite kot kuge, saj ste se ja PREŠVICALE in ko tedaj iz sosednje telovadnice pristopi mišičasti Apolon, prav tisti o katerem ste sanjale da bi vas enkrat, prav VAS izvolil povabiti na kavo…
Seveda izdavite, da morate še domov skočit napisat domačo nalogo, potem pa rade volje pridete, če vas bo čakal…
In potem jadrno zdrvite domov, se stuširate s piling gelom, obrijete, namazilite, odišavite, namažete, prikrijete, zakrijete, odkrijete …………………………
Ko se vrnete, pa najdete svojega Apolona za mizico v romantičnem kotičku s prešvicano Okrutno, kako nazdravljata s čašico rdečega ter se dogovarjata za tek v gozd in druženje s kosmatimi srnicami, medvedi…

:)))) ful si dobr napisala, vsa čast.
Dandanašnje kure babje so too much obremenjene s tem, da so podobne nasvetom iz kokošjih revij. Da bi pa pomislile na to, da je pomembneje, kaj povedo, ko odpro goflo, je pa itak višek inteligence, katere pa te kokoši itak ne premorejo. Važno je, da so pobrite, oblečene v fensi cunje in namalane do nerazpoznavnosti, da kolikor toliko dobr zgledajo.
Jest držim s tabo. (Pa imam pobrito pazduho že od prvih kocin, ki so mi pognale, da ne bo pomote).

Cela jebačica si Okrutna ja..In vsi moški so isti.

Veš nekatere smo pa sposobne bit obrite, čiste, spedenane v fancy cunje po vrhu pa še duhovite, pametne in zabavne!
Sej ne moreš verjeti, pomoje smo “sanjske ženske”.

no, take so taprave, ki so obrite, saj to je znak ženskosti a ne?

si si že kdaj probala kitke splest? 😉 pod pazduho mislim!

Ej, pozabila si na uši. Super občutek, ko te prijetne živalce po kosmatih predelih ščegetajo, a ne?!
Verjamem, da je tvoj sanjski moški Brdavs.
Ogabno!!!

No, meni so všeč obrite – pazduhe, medtem ko neobrite se mi kar malo gnusijo. Me pa ne moti, dokler ta oseba ti v intimnem odnosu z mano.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti=ni 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Okrutna, hvala ti. Sem se nasmejala.

Hi, hi, hi! Prav fajn debata za takle siv dan. Pa res mamo preveč cajta, da se s takimi zadevami ukvarjamo – in to toliko ljudi! Samo danes je res energija na podnu in je takale “odbita” debata prav primerna.

Jah, tista o kurah je prav primerna. Naj bo vsak tak, kot mu paše, samo da ne smrdi. Tudi če ne pade na vsako modno muho. Moje mnenje je, da je ženska lahko videti negovana, tudi če se ne brije – ampak če nosi oprijete majčke z naramnicami in zelo kratko krilo, pa kosmata res ni videti preveč lepo.

“ampak če nosi oprijete majčke z naramnicami in zelo kratko krilo, pa kosmata res ni videti preveč lepo”

Je, je. 🙂

Ja Marko pol si pa kupi Barbiko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close