Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek neobrite pazduhe

neobrite pazduhe

Jaz pa si ju NE depiliram. Sem zločinka, kajneda. Zastrupljam vas s telesnim smradom ter vam obračam želodce. Vem, kako vam gredo na jetra zanemarjene ženske, ki ne dajo nič nase in ki jim je škoda denarja za veet, zato še toliko raje dregam z nogo vam v prej omenjeni organ.

Nosim oprijete mini majčke in oblekice z naramničkami ter ponosno razkazujem svoj gaj. Še posebno rada se vozim z avtobusi, posebno natrpanimi, ko lahko stojim in se primem za štango, visoko nad svojo glavo. Z obema rokama seveda. Posebno uživam ob “občudujočih” pogledih namaziljenih mladih Ev, On, Cosmopolitank in kar vidim kako mi zavidajo moje lepo negovane mehke kodrčke, ki so popoldne že dobili pridih mladega pota, vonja ki je samo MOJ in tako navihan, udoben, polten…

One se visoko cenijo. Zato si ne dovolijo, da bi se odele v sebi lasten vonj. Zato se iz tedna v teden ubadajo s čedalje trdovratnejšim strniščem, če ne s tem, pa z vneto kožo. Za lepoto je treba tudi potrpeti. Saj ni problema, dobra šminka je odlična maska za prikriti nezadovoljstvo.

Ker se cenite!

Buahaha.

To je najbrž le provokacija. Če pa ni pa: daj, ženska zresni se malo. kaj misliš, kakšen vtis pa delaš, če imaš šumo pod pazduho? A si res domišljaš, da si nekaj posebnega, ali kaj.

Za ženske je britje pod pazduho praktično nuja.Ma ne samo za ženske, tudi vedno več modernih moških s ebrije pod pazduho; zelo čisto, zelo higenično, zelo praktično.

Ti pa lahko pihaš naprej.:)))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Zeeeh, pajkovka. Se ne bi poskusila malo pohecati na pust deževen dan?

😉

tale je bla pa dobra – provokacija ali ne.

Malo če bi si spole poštimala v glavi ti ne bi škodlo. Poleg vsega drugega seveda!

ITAAAAK, deklca.

Zdej pa se le odpravi nazaj v kopalnico. Čas je, da si postrgaš dol masko, sej se ti bo še koža zasušila…

Kukr komu paše. Sam smrdet ti pa vseen ni treba, pa če si depilirana al pa kosmata.

ehehehehe…

SAJ NISI NORMALNA, ČE TAK PIŠEŠ. IZŽIVLJAJ SE KJE DRUGJE.

mater ti je pa res dolgčas, da se spravljaš na nas forumašice kaj nimaš nikogar drugega za provocirat
sicer je pa takle če tebi paše hodit po svet smrdljiva,! pa daj! saj veš kak se temu reču
vsak tele ma svoje veselje

Okrutna napisal:

> Zeeeh, pajkovka. Se ne bi poskusila malo pohecati na pust
> deževen dan?
>
> 😉

Okrutna, moj odgovor je letel na ta tvoj post, če slučajno nisi vedela. Spider je moškega spola.

o ti gravza, fuuuuuj, hm, morda pa te bo kdo slikal na troli in bos pristala na netu in tvoj kosmati ponos ti bo prinesel slavo….nikol ne ves 😉

Samo to je res taka manipulacija, drage ženske, da vsaka, ki ni pobrita pod pazduho, velja za neko nemarnico. Meni je prav žalostno, ko prebiram take poste, kjer večina žensk menijo, da bi moralo biti že skoraj po zakonu, da se ženska brije. Priznam, tudi sama se brijem, ampak vseeno vsaka ima pravico početi, kar želi. Še posebno, če je to naravno. Se zavedate, da še pred 30imi leti so bile kosmate pazduhe čisto nekaj običajnega? Sedaj pa je to nekaj grdega, umazanega, znak neciviliziranosti.. Groza, no. Še malo, pa si bomo začeli vsi manijakalno briti lase, ker tudi te lahko imajo svoj poseben vonj.
Vecina, sem prepričana, da niti ne ve, da dlake pod pazduho in okoli genitalij imajo svoj poseben vonj (ne smrad!!!), ki je značilen za vsakega človeka posebej. Ravno ta vonj dodatno vzburja parterje.
Če se človek redno umiva (1x na dan), nima kaj smrdeti, tudi če ima dolge kocine pod roko.

Obsedena bitja…

Hm. včasih je bilo tudi dovoljeno, da je mož ženo ubil, če mu je ugovarjala.

A se vrnemo v tiste čase?

In v srednjem veku ercim s enihče ni umival…

Ok, sarkazem off.

Hočem reči, merilo za to, kaj je normalno leta 2004 ni, kaj je bilo normalno v kameni dobi.Šur, ženska ima pravico, da je neobrita pod pazduho, po nogah…Tip, ki bo takšno damo poleti videl, kako ji izpod poletne majčke visijo šopi dlak, pa si bo tudi mislil svoje.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Malo morgen.Ženska mora imet dlake.Tamala mora bit kosmata kakor tudi pod pazduho mora imet dlake.Res pa da mora bit čista.Dragi otroci moji zato pa je najboljše zdravilo voda ,ne pa britje.Obrita ženska je kot dojenček.Za otroke pa so pedofili,ker pa nisem pedofil imam rajši ženske z kocinami.Zato, živijo kosmate babe.

Zarad mene bodite kosmate kokr hočete, ampak pri tem poskrbite za švic in ostale vonjave, ki se nabirajo na vaših “lepo negovanih mehkih kodrčkih”… osebno se mi kosmatost na ženski zdi nagravžna (sploh če nosi majčke brez rokavov, mini krila..) oz. če ste že proti britju si vsaj pristrizite/uredite dlake.

Blondy kaj si glavo tudi briješ? Tudi tvoji krasni kodrčki na glavi švicajo.

Mene pa zanima, ko ste se nekateri ravno spravili na OKrutno, zakaj pa je ravno za ženske nujno britje? A moški so pa OK će niso pobriti? Večina jih ni, a so potem za vas nemarni? Pa moški se bolj potijo kot ženske.

Okrutna je vrgla kost za glodanje!

Ma Okrutna je legenda! ;)*

Okrutna je spet dregnila v sršenje in osje gnezdo tipičnega slovenskega črednega nagona, iskanja identitete v posnemanju in sledenju in tem pripadajočega prezira in nestrpnosti do drugačnih.
Bravo! Nek se vidi, nek se zna!

Jaz si ne prijem podpazduh. Pa ne smrdim. Ker se umivam.
Samo toliko – če *ti* vidiš na meni nekaj nagravžnega (v tem primeru dlake), je to odraz tebe, ne mene. Torej, kompleksi in nagravžnost so v tebi.

Bravo teoretik, in še nekaj njemu podobnih malo mislečih. Dlake so naravne, in vsaj malo uma je potrebno, da je jasno, da ta del telesa smrdi zaradi nerednega umivanja, ker je po v stiku s kožo začne razgrajat.
Prav žalostno je, kako in na kakšen način ljudje razmišljajo.
lp

Pozabla dodat, da je časa v izobilju, ko se ukbarjate s tako nepomembnimi rečmi.
lp

kakšno frizuro si že reku da maš ti spodaj?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close