neobrite pazduhe
Jaz pa si ju NE depiliram. Sem zločinka, kajneda. Zastrupljam vas s telesnim smradom ter vam obračam želodce. Vem, kako vam gredo na jetra zanemarjene ženske, ki ne dajo nič nase in ki jim je škoda denarja za veet, zato še toliko raje dregam z nogo vam v prej omenjeni organ.
Nosim oprijete mini majčke in oblekice z naramničkami ter ponosno razkazujem svoj gaj. Še posebno rada se vozim z avtobusi, posebno natrpanimi, ko lahko stojim in se primem za štango, visoko nad svojo glavo. Z obema rokama seveda. Posebno uživam ob “občudujočih” pogledih namaziljenih mladih Ev, On, Cosmopolitank in kar vidim kako mi zavidajo moje lepo negovane mehke kodrčke, ki so popoldne že dobili pridih mladega pota, vonja ki je samo MOJ in tako navihan, udoben, polten…
One se visoko cenijo. Zato si ne dovolijo, da bi se odele v sebi lasten vonj. Zato se iz tedna v teden ubadajo s čedalje trdovratnejšim strniščem, če ne s tem, pa z vneto kožo. Za lepoto je treba tudi potrpeti. Saj ni problema, dobra šminka je odlična maska za prikriti nezadovoljstvo.
Ker se cenite!
Buahaha.
To je najbrž le provokacija. Če pa ni pa: daj, ženska zresni se malo. kaj misliš, kakšen vtis pa delaš, če imaš šumo pod pazduho? A si res domišljaš, da si nekaj posebnega, ali kaj.
Za ženske je britje pod pazduho praktično nuja.Ma ne samo za ženske, tudi vedno več modernih moških s ebrije pod pazduho; zelo čisto, zelo higenično, zelo praktično.
Ti pa lahko pihaš naprej.:)))
Samo to je res taka manipulacija, drage ženske, da vsaka, ki ni pobrita pod pazduho, velja za neko nemarnico. Meni je prav žalostno, ko prebiram take poste, kjer večina žensk menijo, da bi moralo biti že skoraj po zakonu, da se ženska brije. Priznam, tudi sama se brijem, ampak vseeno vsaka ima pravico početi, kar želi. Še posebno, če je to naravno. Se zavedate, da še pred 30imi leti so bile kosmate pazduhe čisto nekaj običajnega? Sedaj pa je to nekaj grdega, umazanega, znak neciviliziranosti.. Groza, no. Še malo, pa si bomo začeli vsi manijakalno briti lase, ker tudi te lahko imajo svoj poseben vonj.
Vecina, sem prepričana, da niti ne ve, da dlake pod pazduho in okoli genitalij imajo svoj poseben vonj (ne smrad!!!), ki je značilen za vsakega človeka posebej. Ravno ta vonj dodatno vzburja parterje.
Če se človek redno umiva (1x na dan), nima kaj smrdeti, tudi če ima dolge kocine pod roko.
Obsedena bitja…
Hm. včasih je bilo tudi dovoljeno, da je mož ženo ubil, če mu je ugovarjala.
A se vrnemo v tiste čase?
In v srednjem veku ercim s enihče ni umival…
Ok, sarkazem off.
Hočem reči, merilo za to, kaj je normalno leta 2004 ni, kaj je bilo normalno v kameni dobi.Šur, ženska ima pravico, da je neobrita pod pazduho, po nogah…Tip, ki bo takšno damo poleti videl, kako ji izpod poletne majčke visijo šopi dlak, pa si bo tudi mislil svoje.
Malo morgen.Ženska mora imet dlake.Tamala mora bit kosmata kakor tudi pod pazduho mora imet dlake.Res pa da mora bit čista.Dragi otroci moji zato pa je najboljše zdravilo voda ,ne pa britje.Obrita ženska je kot dojenček.Za otroke pa so pedofili,ker pa nisem pedofil imam rajši ženske z kocinami.Zato, živijo kosmate babe.
Zarad mene bodite kosmate kokr hočete, ampak pri tem poskrbite za švic in ostale vonjave, ki se nabirajo na vaših “lepo negovanih mehkih kodrčkih”… osebno se mi kosmatost na ženski zdi nagravžna (sploh če nosi majčke brez rokavov, mini krila..) oz. če ste že proti britju si vsaj pristrizite/uredite dlake.
Forum je zaprt za komentiranje.