Neobrite pazduhe VOL 2
…ene se hvalijo, da kadijo pa ne inhalirajo, druge da pijejo, vendar ne pogoltnejo, tretje da se ne brijejo, ker nimajo kocin oz. ker so estetsko poraščene…
…sam ne vem kdo je komu prepovedal pit, kadit in se brit…in še manj kdo je komu naroču, da mora pit, kadit in se brit…
…men se ne zdi, da me družbene norme stiskajo za vrat…vsaj ne tiste, ki se tičejo lepote…
…in tako sem se spet premislila…obrila sem bom na pol…eno pazduho, eno nogo, eno roko in pol glave…
…ah, ja…prav primerno za nekoga, ki ima visok iq al pa eq…da zadevo komentira s kokošmi in perjem…
kolk pa si čustveno enteligenčna pol? mah, saj ne dvomim, da si.
sem mislila, da čutveno enteligentni ne zmerjejo s kokošmi kokoši. to je ena stvar.
sem tud mislila, da čustveno enteligenčni ne copy pastajo. to je druga stvar.
sem mislila, da se čustveno inteligenčni brijejo. to je tretja stvar.
sem mislila, da kocine čustveno enteligenčnim dol visijo.
sem mislila, da se čustveno inteligenčni ne oblačijo v puhovke in hodijo v kokošnjak, če majo alergije.
bom mal pojasnla…glej vseendrek mi je, katera je obrita in katera ni…še bolj vseeno mi je, kateri je obrit in kateri ni…ni mi pa vseeno, če me kdo začne na silo razsvetljevat…
Pa ti sploh veš kaj pomeni čustvena inteligenca?? Očitno ne.
Kje si pa ti opazila kakšen copy paste??
Draga kokoš (po tvojih postih je očitno, da SI kokoš, ker kar na suho skačeš v luft in me ozmerjaš) jaz se brijem že od nekdaj, ampak ker imam razvito čustveno inteligenco, sprejmem veliko več mnenj in “drugačnosti” kot ti, ki se imaš za nevemkakšno oh in sploh bejbo.
Na silo si se pa sama začela razsvetljevat, ker sem te očitno zadela v ahilovo peto. Očitno ti ni vseendrek, ker tako burno reagiraš.
ok, razlož mi no, kako sovpada “kokoši nehajte” s silno širino, ki jo omenjaš?
burna reakcija? nikakor ne. mal jezikanja v tri krasne. nobenmu ne škodi, koristi pa tud pretirano ne. res mi je vseeno. vsaj do takrat, ko en reče drugemu naj utihne.
spet sem se premislila…obrila si bom obe obrvi in trepalnice, ostalo pa ostane…
zdejle je ena ne preveč čustveno enteligenčna kura, ki niti slučajno ne mara, da bi ji kdo reku bejba, ocenla situacijo in ugotovila, da stvar nikamr ne pelje. jest se ne grem več.
Ej Okrutna, ti si prov nagravžna z svojim izražanjem in se mi kar gabiš!
Potrjuješ resnico, da nekatere babe samo usta odprejo, pa te zadane kap, ko jih slišiš.
S tabo, pa če si še tako naravna lepotica , ne bi hotel imeti čisto nič, niti sosednjega sedeža, ker si totalno nagravžna in vulgarna. Pejt se skrit ali pa še naprej jokat pred ogledalo!!!
Okrutna, h šik tvidastemu krilcu se dobro podajo na kvadratke pobrite nogice, uporabiš lahko tudi druge šablonske like, beri-zajčke, srčke….ahh, jaz se bi odločila za srčke, ki bi se prav lepo podali k roza volančkasti retro srajčki. Me je prešinilo, kaj pa če si eno zaplato podpazdušnega naravnega okrasa obrila, saj veš tako v punk retro stilu drugo pa si dala podaljšati in seveda ozaljšati z svetlečimi SW. kamenčki. In prosim ne pozabi na pripadajoči make up, na vse opisano se zelo podajo smoky odtenki senčil. Ufff, kok boš lepa.
Forum je zaprt za komentiranje.