Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nenavaden prostor

nenavaden prostor

Zanima me, ker sedaj se bliža poletje in to … kje je bil za vas najbolj nepozaben in razburljiv kraj, kjer ste sexali. Mogoče bom doibla kakšno idejo, da mojega presenetim :-))

Ha res vznemirljivo,zanimivo vprašanje.Sexati je ful dobr na morju v vodi,podnevi ali zvečer,v dvigalu v hotelu seveda,če ste na dopustu,v borovem gozdičku na morju,nekje na samem,ali pa kar v avtu ob obali.Če ste ob reki ali jezeru velja zakon plaža ponoči.Če greste ponoči domov pa v kakšnem gozdu,jasi na samem,mmmmm,če je neustavljiva strast pa kar v wc-ju bara,paba,hotela,diska,gostilne…Odvisno od zapeljivosti,strasti,zaljubljenosti.No limit!

Svojega partnerja boš težko prijetno presenetila s kakšnim erotičnim podvigom če tlele na moškem forumu sprašuješ kje naj in kako naj. Vse je odvinso od zrelosti, sposobnosti predanosti, želje po eksperementiranju. Osebno pa sem mnenja, daje tisto pred lahko slajše od tistega “takrat”…..

jaz sem ene dve leti nazaj na fkk plaži čez dan

…noro!!! :))

lp

Ja sem te posnel z videokamero. Meni se ni zdelo tako noro.

Nekoliko šibka erekcija, brez predigre, uporabljeni položaji so bili za žensko skrajno neugodni, prezgodnja ejakulacija, neobrito mednožje, kosmata rit …

Ali ti pošlje po mailu?

v jami predjamskega gradu 🙂

Javni kraji zvečer,ko se malo stemni,ko je malo verjetnosti,da te kdo opazi, a še vedno verjetnost obstaja 🙂 malo adrenalina,ko kaj čudnega zaslišiš v svoji bližini poveličuje strast.

Daj si duška…poletje je v zraku…

Jaz ti zrihtam hiter server, pa poknemo gor. Ker ves kak so maili (vlkih fajlov ne prebavijo), tak pa si bo lahko v miru pretocla ;)))

Pod tušem v Čateških toplicah ali v Podčetrtku, se ne spomnim več. Sicer ni bilo poleti, vrata so bila zaklenjena, ampak pred njimi pa vseglih kolona, da je bilo ravno prav rajcih.

Lepi

V cerkvi!

Kaj – to pa nikol- me res ne podžiga. pa saj sva že sprobala: park, gozdiček, vinska klet, bazen, kabina v termah, pult, miza ,tuš, tla, …. , ampak cerkev bljek.

Ja pa Siper tvojga sporočila ne razumem.

midva sva v čatežkih…v igluju-pa je edn mal notr zašel,ampak ko naju je zagledal pa takoj ven:)))))
Potem v kabini,poleti pa obvezno na kšni jasici ,v avtu…..

V tovornjaku, na kozolcu, na mizi, WC…..:)))) Super je;))

Aja, pa še na vlaku:)

Na kateri relaciji se voziš?

Sam namreč tudi hodim z vlakom v službo in si ne želim da si popackam nedeljsko obleko z kravato za 8.500, SIT (kupljeno v Emporiumu na tri čeke) z spermo nekoga drugega.

Običajno je že itak zapackana z mojo, ker zelo težko kontroliram ejakulacijo.

V službi, na mizi…mljaski…adrenalin dela sto na uro, ko čakaš kakega da vstopi….
stranišče….spet v službi…ufffff

Ma kje si ti zaposlena? Morda v kakšni javni hiši? Pri meni v službi se to ne dogaja razen na piknikih.

Heheheh…..ni ne javna hiša….je pa pač dost velka firma, da si kaj tazga lahko prvoščm 🙂

Ja najbolj zanimiv kraj mi je bil v gostilni na biljard mizi. Nepozaben užitek. Čeprav pol naslednji dan ti fajn. Ker te čist vsaka kost boli.
Ampak je nekaj novega in polno adrenalina ker nikoli ne veš kdaj bo kdo priletel iza ovinka.

Probati ni greh!

Kje pa imajo biljard mizo na ovinku?

Moja najbolj razburljiva, skorajda no………..sta dva prostora, ki nista ravno “navadna”.
Lovska opazovalnica in pa na pogrebu….
Malo morbidno se sliši in “pokvarjeno”.Ampak………

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Na seniku,nad štalo,ali pa na kupu obrane pšenice(zrnju),v vinogradu, na polju v krompirju,ko te prime in je nuja.Morata biti tiha,če ne te gospodar ganja in je panika,juhuhuu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close