Nemski socialni sistem pred zlomom
Brala sem clanek kako Nemci obzalujejo, da so Ukrajince takoj spustili v nemski socialni sistem, namesto da bi jih obravnavali kot begunce in prosilce za azil in jih strpali v azilne domove. Namrec po vec kot 3 letih vojne, jih se vedno ne dela 70%!!!!, ob vseh moznostih, ki jih imajo na voljo, izobrazevanja, brezplacen vozniski izpit, Ausbildung itd. Vec kot 50% vseh prejemnikov socialne podpore in drugih ugodnosti so oni, vec od Afganistancev in veliko vec od Sirijcev. Jaz se sprasujem kako je mogoce, da je 70% !!! naroda navaden srot, in da je toliksen delez ljudi tako neambicioznih. Pa saj po toliko letih na plecih drugih, niso niti zaposljivi, kdo bo pa gledal lenuhe. Mogoce ima pa Putin vendarle prav……
Ena resna, 09.08.2025 ob 14:38
Brala sem clanek kako Nemci obzalujejo, da so Ukrajince takoj spustili v nemski socialni sistem, namesto da bi jih obravnavali kot begunce in prosilce za azil in jih strpali v azilne domove. Namrec po vec kot 3 letih vojne, jih se vedno ne dela 70%!!!!, ob vseh moznostih, ki jih imajo na voljo, izobrazevanja, brezplacen vozniski izpit, Ausbildung itd. Vec kot 50% vseh prejemnikov socialne podpore in drugih ugodnosti so oni, vec od Afganistancev in veliko vec od Sirijcev. Jaz se sprasujem kako je mogoce, da je 70% !!! naroda navaden srot, in da je toliksen delez ljudi tako neambicioznih. Pa saj po toliko letih na plecih drugih, niso niti zaposljivi, kdo bo pa gledal lenuhe. Mogoce ima pa Putin vendarle prav……
Slovani. Kaj ti ni jasno.
Samo naceloma je v clovekovi naravi, da je koristen. Ne predstavljam si, da bi Nemci, Avstrijci, Skandinavci enostavno lezali doma leta. Kaj ta golazen sploh dela cele dneve doma, postopajo po mestu brez ciljev? Vojne bo konec slej ko prej, a se jih bo steralo nazaj? Tudi jaz sem bral komentarje Nemcev, predvsem na fb, in ja so zelo nastrojeni proti prejemnikom socialne pomoci, ki niso niti centa prispevali in samo jemljejo, Ukrajince prezirajo in vse bolj so sovrazno nastrojeni, kar je logicno.
Verjetno bo kmalu vojna med domorodci in priseljenci, ce bo vojna v prihodnosti bo definitivno ta.
Veckrat sem sluzbeno v Nemciji in prav zgrozen sem, kaj je iz te drzave nastalo. Svojih otrok tam vzgajal definitivno nebi. Sama ciganarija in ze podnevi je neprijetno to gledat. Mogoce so predmestja, vasi drugacna, ampak kako dolgo. Upajte samo, da to ne bo tud Slovenija.
“Veckrat sem sluzbeno v Nemciji in prav zgrozen sem, kaj je iz te drzave nastalo. ”
Jaz sem bila tam 20 let nazaj enkrat v enem mestu. In že takrat so bile same zadekane v tem mestu. Ko to vidiš, te vse mine. Kakšno je danes to mesto, si sploh nočem predstavljati.< Nostradamus je napovedal, da bo Nemčija islamska in Francija.... za moje pojme je že.
Anonimno852, 09.08.2025 ob 20:11
Ukrajina je največja in najbogatejša evropska država, največ rudnimi bogastvi (več kot Švedska in Norveska skupaj), rekami, polji,…
Pa glej kaj so naredili s svojo državo od leta 1991. Sama kurbarija, mafija in korupcija.
Zdaj pa sanjajo neke evropske vrednote
Pa sej pravim, totalno nesposoben, nemoralen narod in to so spustil v Eu. Magar bi meje zaprl pa nej Putin opravi z njimi. Takih ljudi druzba ne potrebuje.
No, mogoce so pa vsaj nemski moski zadovoljni z vecjo ponudbo v bordelih, ukrajinske vlacuge vsaj to rade opravijo tudi zastonj.
Nemčija, Francija, Velika Britanija CELO Evropo ženejo v propad. Za te tri ne vidim več rešitve, v kolikor se TAKOJ ne odstani z oblasti te njihove nastavljene lutke:
francoski pederast Makaron s kurzem od žene (dec je, ja!) Brigite, britanska pederčina Starmer z mladimi prostituti, Blackrockov nemški pudelj Merz.
Velika Britanija je že tako zavožena, da rešitve sploh več NI. Neka opozicija, ki pravzaprav to sploh ni, Reform od Nigela Faragega, ker se že boji zameriti musličem, ki so se že namnožili v neslutene razsežnosti. Kanček upanje je le še ADVANCE UK!, ki si ji je nedavno pridružil Tommy Robinson.
Rešitev je le še za Francijo s tem, da TAKOJ pride na oblast RN stranka od Marine Le Pen, v Nemčiji pa ADF z Alice Weidel.
V Sloveniji pa je seveda treba odstraniti z oblasti bruseljskega konjušara Goloba. Kako načrtno poberejo te vodljive upogljive papke – Makaron z decom od žene, Golob pa s konkubino najeto.
pikimepiki, 10.08.2025 ob 06:02
Nemčija, Francija, Velika Britanija CELO Evropo ženejo v propad. Za te tri ne vidim več rešitve, v kolikor se TAKOJ ne odstani z oblasti te njihove nastavljene lutke:
francoski pederast Makaron s kurzem od žene (dec je, ja!) Brigite, britanska pederčina Starmer z mladimi prostituti, Blackrockov nemški pudelj Merz.
Velika Britanija je že tako zavožena, da rešitve sploh več NI. Neka opozicija, ki pravzaprav to sploh ni, Reform od Nigela Faragega, ker se že boji zameriti musličem, ki so se že namnožili v neslutene razsežnosti. Kanček upanje je le še ADVANCE UK!, ki si ji je nedavno pridružil Tommy Robinson.
Rešitev je le še za Francijo s tem, da TAKOJ pride na oblast RN stranka od Marine Le Pen, v Nemčiji pa ADF z Alice Weidel.
V Sloveniji pa je seveda treba odstraniti z oblasti bruseljskega konjušara Goloba. Kako načrtno poberejo te vodljive upogljive papke – Makaron z decom od žene, Golob pa s konkubino najeto.
To pa ni v skladu s tvojimi zarotami. Saj nihče od omenjenih ni svetovni gospodar. Kako zdaj to?☝️?
modrivrag, 10.08.2025 ob 06:08
Švabo je precej potihnil in na veliko štepa orožje. Čez nekaj let, ko bo repozno, bodo po evropskih drzavah dojeli, da jih je švabo znova nategnil.
Nam se ni kaj bati, nas imajo za svoje, še vedno, no saj dejansko smo Bavarci s primesmi,poglejmo recimo tole…
dokumentarec iztrebljenje 34 minuta
Mi nismo bili na tem spisku, vsi ostali ćefurji ste bili
Hm…tista Alice Weidel, ki grmi o tradicionalnih vrednotah in zoper migrante, sama pa je lezbično usmerjena in ima za partnerko eno migrantko s Šri Lanke, itak ji pa dol visi za Nemčijo, ker živi v Švici?
O pravi opoziciji še bolj malo sliši, ker jo onemogočijo, še preden pride v javnost.
tebi pa ta tvoj švabo ves čas iz riti skače. kaj bo pa prepozno? nas bo švabo napadel, hahahaha. jao koje teorije zarot, debil. kdo drug bo pa poskrbel v eu za obrambo če ne švabo, ko nas je zda odjebala? Slovenija? Vsi ostali pacifisti? bomo samo čakali, če nas bo kdo napadel nas pač bo, mi smo proti vojni. jaoooo, bebec.
Forum je zaprt za komentiranje.