nemogoči najemniki
Hja pol že morate bit grozni najemodajalci (nameč teh je ogromno) in pač pritegnete grozne najemnike.
Ne pa vseh v isti koš metat in da nov najemnik plačuje za svinjarijo predhodnikov pa je višek.
A nimaš jajc terjat poplačilo za škodo od tistih ki jo je storil? Tam zdilaj ne pa z novimi.
Sicer pa-dober najemnik je zlata vreden. Če ga kdaj dobite, poskrbite za prenovo stanovanja, da ga obdržite.
Pismo, pa kje najdeš take najemnike? Jaz sem še vse normalne imel not. Oddajam 40m^2 garsonjero. Not samska ženska stara ene 28. Pravi, da nima želje imet partnerja in bi rada ostala dlje časa sama tu. Ok. Ji postavim najemnino tako, da sfolga in mi ne pobegne. Pa živi po svoje miška. Letno enkrat pridem pogledat pa je vse ok. Čisto kot pa običajno stanovanje. Ima baba pač do riti lase in so povsod ali ok. Stene, tla, stropi, okna so v enem kosu.
Nasvet: išči dolgoročne najemnike.
Smo oddajali dve stanovanji, približno enaki, v enem smo se tudi zafrknili, slabo ocenili najemnike, tako da je bilo potem dolgo prazno. V drugem imamo že dolgo odlične. Najemnino smo celo znižali, ker se mi je zdelo fer in sem vesela, da nimamo skrbi. Če bi odšli, verjetno ne bi več oddajali, ampak prodali.
Forum je zaprt za komentiranje.