Najdi forum

nemogoče inštalirati

v zadnjem času imam težave pri inštaliranju nekaterih programov v računalnik kot npr Slovar, neke demo programe… računalnik mi vedno odpre okence s sledečim besedilom: c:\windows/system32/autoexec.nt. the system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows applications. Choose »close« to terminate the application.

Ne vem zakaj se mi to opozorilo odpira. Naj povem, da uporabljam ves čas iste windowse (windows xp professional, SP1) in da na začetku sem te programe normalno brez kakšnih posebnosti lahko naložila in uporabljala.

Ker v zadnjem času teh določenih programov nisem mogla odpreti, sem jih izbrisala in hotela ponovno naložiti, vendar se mi prikazuje sporočilo, ki sem ga zapisala zgoraj.

Lepo prosim, če ima kdo kakšno idejo kako to popravit oz kaj je sploh narobe da mi sporoči.

demotov ne priporočam…

hmmm hvala za pomoč. ne vem pa zakaj moram vsakič ko ponovno vklopim računalnik in hočem odpreti te programe vedno kopirati iz mape repair datoteko aubotexec.nt. zgleda da se mi sproti briše in datoteka iz system32.

Mislim, to reč je pa hudič ukrotit. Pr tem tud jaz nisem glih srečen. Ne strinjam se s tem “Če sem v operi in slišim petje, ni srečnejšega človeka od mene. Wolfgang Amadeus Mozart
Ta Mozart je res en kreten.
Čeprav se men ta reč tud dostkrat pokaže.
Adios amigos,
Sim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close