nemogoča punca
Pozdravljeni, sem se odločil da tudi js napisem nekaj o svojem stanju doma ki se vlece ze kar nekaj casa. Prosim brez kakih zaljivih komentarjev 😉
Stvar je taka da vec nevem kako in kaj naprej s punco. Star sem 31 ona 29, imava oba lepe prihodke, redno zaposlena na mesec skupaj prinesema domov 3000€, imava 2 otroka.
Punca je zadnje case nemogoca, trma, jeza, nespostljiv odnos do mene otrok, njenih tastarih … seksa ni malo vec kot 2 leti in pol, preden zacnete kaj naredim pri hisi itd, vsak dan kuhano kosilo, vsak dan posesano, pospravljeno, vse kar smo renovirali doma sem naredil sam, vse kar je za popravit naredim sam, ogromno casa prezivim s tamalima, jih vozim v vrtec, grem ponje. Mala dva sta zeloo navezana name sploh hcerka. in se mi smilijo otroci zaradi taksnega odnosa nje do njih in vseh ostalih.
Vse nekaj na silo…
do nje in do vseh ostalih imam zelo spostljiv odnos, tako so me pac naucili, ampak zadnje case vec nevem kako in kaj naprej ker je moja nemogoca, pridem iz sluzbe, ni to nareto pa mores to naredit, pa daj mi to zrihtaj pa se daj za ono zmeni … ko pa kaj povem nazaj sem pa najslabsi in nic neznam, skratla nespostljiv odnos do konca. cisto podjebavanje ze zadnje case.
jo pregovarjam da si poiscema neko pomoc preden bo vse skupaj slo v k… ampak noce, predlagam kak dan da bi si zase uzela da grema sama nekam za par urc pa nima casa. Se noce pogovarjat in se zapre vase in sploh ne komunicira 2-3 dni potem pa ko mine pa kot da se ni nic zgodilo.
upam
naj se omenim da imama tako js kot ona zlate starse in res pomagajo kar se tice otrok ce ni varstva itd…
upam na kaksen vredu komentar 😉
Dve možnosti:
ali ima drugega tipa ali pa te ne prenaša več organsko. Očitno je nesrečna in ji greš na jetra. S svojim podrejenim vedenjem jo še bolj podžigaš, da te napada. Udari po mizi, povej, da tole ne boš več prenašal in da si bosta porazdelila delo. Pobaši otroke in pojdi z njimi ven. Jasno ji povej, da pričakuješ narejeno kosilo in pospravljeno, ko pridete domov Če ne bo nič in bo še naprej lapala, vložiš tožbo za ločitev, ker ti drugega ne bo preostalo.
Ona rabi pomoč. Ne sprašuj jo, če vzameš otroke za par ur, ampak vzami otroke. Odločaj se sam. Ne sprašuj nje kaj moraš ti storiti? Si tudi ti njen otrok? Jaz imam tudi takega, spravlja me v obup.
Mlada sta. Jaz sem.pri 30 imela prvega otroka, pri 34 drugega, stanovanje sem začela pospravljati pri 38. Ne vem kaj vse pričakujete od ženske! Da nam je pospravljanje hobij? Da to rade počnemo?
Naredi tako, da bo zate čim manj skrbela. Ker pomisli malo koliko bi mogel sam narediti, če bi sam živel.
Ko prideš iz službe, pa delaj še doma, junak!
Rezerviraj toplice, če imaš 3000e plače. Pojdite za 1 teden.
Me zanima, če ti skrbiš za otroke, ko zbolijo? Saj veš vročina, Calpol, Brufen, računanje ob kateri uri katero zdravilo, merjenje vročine ponoči, bedenje ob otroku, da preveč ne zakuha… če tega ne počneš, začni to početi in ostani na bolniški z otrokom.
Sprejemaš odločitve v vajini zvezi in se odločaš kdaj peljati otroka k zdravniku, greš na govorilne ure v vrtec in podobno? Kličeš 20x v ambulanto, ker se ti nihče ne oglasi?
Skuhaš otrokom kosilo – bio eko zdravo in porabiš za to dragocen čas, potem pa otroka ne pojesta, … zbruhata in podobno?
Samo en dogodek tak banalen ti bom povedala. Dvignem otroka ( nisem ravno močna) – greva si umit rokice v umivalnik. Star je 1 leto. Držim ga nad umivalnikom v eni roki, z drugo roko mu umivam rokice. Odprem pipo, mali jo zapre. Odprem pipo, ko mu umivam desno roko, z levo on pipo zapre, to se ponavlja. Ne, ne popizdim. Mama je bila slučajno pri meni in je to videla in mi reče – samo ti pa imaš živce.
Točno v tistem trenutku sem jih zgubila. Ampak mama je stala in gledala… pismo, a mi lahko pomagaš.
Če svoji punci tudi ti to počneš, ni čudno, da je živčna.
Stop. Vzami otroke in pojdi za cel vikend k tvojim staršem. TI POSKRBI ZA OTROKA.
Nato pelji otroka k njenim staršem za 2 uri in jo odpelji v trgovino. Pojdi z njo in cepljen za njo in odpiraj denarnico. Po pameti s tem.
To je prvi korak. Ko boš to naredil s svojo 3000e plačo 5x, torej skrbel za otroke, jo odpeljal ven, ji kaj kupil, kupil kaj otrokom,… vem da ne boš imel več živcev, toda njej boš pokazal, da njeno življenje ni nočna mora, ker v tem trenutku očitno je njeno življenje nočna mora.
Pa še ena možnost je. Nabavi žensko, da bo pucala 2x tedensko. Veliko ljudi, ki jih poznam ima tako najeto gospodinjo. Oziroma čistilko.
Poskusit ni greh.
Ko boš nekaj konkretnega naredil, lahko šele pričakuješ rezultate. Dokler pa si pasiven… nimaš pravice pričakovat drugačnega obnašanja od nje.
Ko boš vse to poskusil ( to gre počasi) pa če nič ne pomaga, pojdi do psihoterapevta ti. Ne ona. Ti. Tam boš našel odgovore.
Rriii, 19.02.2022 ob 07:47
Ona rabi pomoč. Ne sprašuj jo, če vzameš otroke za par ur, ampak vzami otroke. Odločaj se sam. Ne sprašuj nje kaj moraš ti storiti? Si tudi ti njen otrok? Jaz imam tudi takega, spravlja me v obup.
Mlada sta. Jaz sem.pri 30 imela prvega otroka, pri 34 drugega, stanovanje sem začela pospravljati pri 38. Ne vem kaj vse pričakujete od ženske! Da nam je pospravljanje hobij? Da to rade počnemo?
Naredi tako, da bo zate čim manj skrbela. Ker pomisli malo koliko bi mogel sam narediti, če bi sam živel.
Ko prideš iz službe, pa delaj še doma, junak!
Rezerviraj toplice, če imaš 3000e plače. Pojdite za 1 teden.
Me zanima, če ti skrbiš za otroke, ko zbolijo? Saj veš vročina, Calpol, Brufen, računanje ob kateri uri katero zdravilo, merjenje vročine ponoči, bedenje ob otroku, da preveč ne zakuha… če tega ne počneš, začni to početi in ostani na bolniški z otrokom.
Sprejemaš odločitve v vajini zvezi in se odločaš kdaj peljati otroka k zdravniku, greš na govorilne ure v vrtec in podobno? Kličeš 20x v ambulanto, ker se ti nihče ne oglasi?
Skuhaš otrokom kosilo – bio eko zdravo in porabiš za to dragocen čas, potem pa otroka ne pojesta, … zbruhata in podobno?
Samo en dogodek tak banalen ti bom povedala. Dvignem otroka ( nisem ravno močna) – greva si umit rokice v umivalnik. Star je 1 leto. Držim ga nad umivalnikom v eni roki, z drugo roko mu umivam rokice. Odprem pipo, mali jo zapre. Odprem pipo, ko mu umivam desno roko, z levo on pipo zapre, to se ponavlja. Ne, ne popizdim. Mama je bila slučajno pri meni in je to videla in mi reče – samo ti pa imaš živce.
Točno v tistem trenutku sem jih zgubila. Ampak mama je stala in gledala… pismo, a mi lahko pomagaš.
Če svoji punci tudi ti to počneš, ni čudno, da je živčna.
Stop. Vzami otroke in pojdi za cel vikend k tvojim staršem. TI POSKRBI ZA OTROKA.
Nato pelji otroka k njenim staršem za 2 uri in jo odpelji v trgovino. Pojdi z njo in cepljen za njo in odpiraj denarnico. Po pameti s tem.
To je prvi korak. Ko boš to naredil s svojo 3000e plačo 5x, torej skrbel za otroke, jo odpeljal ven, ji kaj kupil, kupil kaj otrokom,… vem da ne boš imel več živcev, toda njej boš pokazal, da njeno življenje ni nočna mora, ker v tem trenutku očitno je njeno življenje nočna mora.
Pa še ena možnost je. Nabavi žensko, da bo pucala 2x tedensko. Veliko ljudi, ki jih poznam ima tako najeto gospodinjo. Oziroma čistilko.
Poskusit ni greh.
Ko boš nekaj konkretnega naredil, lahko šele pričakuješ rezultate. Dokler pa si pasiven… nimaš pravice pričakovat drugačnega obnašanja od nje.
Ko boš vse to poskusil ( to gre počasi) pa če nič ne pomaga, pojdi do psihoterapevta ti. Ne ona. Ti. Tam boš našel odgovore.
Uau ženska, to si vse svoje frustracije zmetala na človeka, ki ga sploh ne poznaš in ni kot tvoj partner, ki očitno nič ne naredi. Je lepo napisal kje je problem. Ne v tem da on ne naredi doma svojega dela, ampak v tem da je ženska očitno v nekem obdobju kjer ji gre vse na jetra (še najbolj verjetno sama sebi). Po tvoje naj rata totalen suženj doma, jo vozi po toplicah in zapravlja denar zanjo, če pa še po tem ko bo tip zapravil vse družinske prihranke za to da ne bo ona več zoprna, naj gre pa on k psihiatru. Z njo seveda ni nič narobe. Ker je nekaj najbolj normalnega da bevskaš na svojo družino in ne poveš v čem je problem ko te vprašajo. Se pač zapreš v sobo kot najstnik in kuhaš trmo. To reši vse družinske probleme.
a si prebrala kaj sem napisal?
js kuham kosilo js skrbim za otroke, prejsne leto sem bil na bolniski zarad tamalih dveh ogromno, mi ni problem!
nimam js place 3000€ ampak skupaj domou prinesema 3000€, preberi vredu preden zacnes obsojat, marsikaj naredim da njej ni treba ko pride iz sluzbe. od pospravljanja do rihtanja malih dveh. mi je najmajnsi problem, gre se za njeno nesramnost!
pa ne ti meni nabijat ko bos pa kej naredu pa bodi pametn …tut js hodim v sluzbo 4 izmene pa sm tut vasih brez energije da bi vse poslal nekam ampak je treba za dolocene stvari poskrbet.
Preberi predn obsojas!
No včeraj sm ujela delček oddaje ljubav na selu, o Bog!! Je ena za eno povedala, da je močna ženska(češ po karakterju) potem pa malo kasneje ta mooočna ženska izusti, da pri 28ne zna kuhat.. lol!!! Tud v mojem krogu so ženske, ki so 30+ živijo pri starših druga kt kariero ne znajo furat. Kr hočm povedat je, da je teh močnih žensk ogromno in prav žalostno.. kaj vse pričakujejo, ko se menimo, in kk malo bi dale.. razvajeno.. no, pč.. en vidik.. kkrkol da oseba zrt otroja 8let ne pospravlja.. Bog pomagaj!!
Avtor tvoji pa drug diši.. oziroma ni nujno, da ta drug dejanski obstaja, sanja pa o nečem “globjem” zato ima izpade in pomanjkanje volje. Vse se da rešit, če bo želela govorit. Lh pa da enostavno ne fulga vsega kr si je nakopala.. upam, da jo uspeš pregovorit da greta do terapevta, vsj zrt otrok.
Avtor takole.
Če bi bilo vse ok, ne bi ga hor pisal.
Torej pojdi na psihoterapijo in tam boš našel odgovore, ne pa tu. Tukaj poveš vse tako, da gre v tvojo korist. Tam boš mogoče kaj povedal drugače.
Našel rešitve. Videl kaj se sploh dogaja.
Najbolj se upiraš temu, česar nočeš slišat.
Ona noče na terapijo, torej pojdi ti. Bolje kot nihče.
Rriii, 19.02.2022 ob 08:39
Avtor takole.
Če bi bilo vse ok, ne bi ga hor pisal.
Torej pojdi na psihoterapijo in tam boš našel odgovore, ne pa tu. Tukaj poveš vse tako, da gre v tvojo korist. Tam boš mogoče kaj povedal drugače.
Našel rešitve. Videl kaj se sploh dogaja.
Najbolj se upiraš temu, česar nočeš slišat.
Ona noče na terapijo, torej pojdi ti. Bolje kot nihče.
Ti imaš probleme, vidno z aviona. Čokjena lenivka?
Ne verjamem da ima druzga.
Ker se grdo obnasa in do otrok in starsev.
Mora jo kaj druzga zret.
Kar ni opravicilo da se grdo nosi.
S takimi k nocjo naredit nic,ampak se sam derejo moras na hard.
Jz bi popokal otroke k starsem in se z njo pogpvoril. Ce ne bi hotla govorit bi ji reku
Pri starsih bom ostal par dni in otroc.
Ta cas razmisli. A hoces da nadaljujemo kot druzina ali greva narazen. Pojdi in ne imejta stikov. Razn ce bi hotla otroke. Jih das ti gres stran.
Daj ji moznost da vas pogresi. Ocitno ji ne fali nic kar se tebe tice in je razvajena.
Daj jo na hladn. In to cimprej. Ker se vlece ze 2 leti.
Lohka je pa v depri pa je zato taka do vseh.
Hahaha, 19.02.2022 ob 09:09
Ne verjamem da ima druzga.
Ker se grdo obnasa in do otrok in starsev.
Mora jo kaj druzga zret.
Kar ni opravicilo da se grdo nosi.
S takimi k nocjo naredit nic,ampak se sam derejo moras na hard.
Jz bi popokal otroke k starsem in se z njo pogpvoril. Ce ne bi hotla govorit bi ji reku
Pri starsih bom ostal par dni in otroc.
Ta cas razmisli. A hoces da nadaljujemo kot druzina ali greva narazen. Pojdi in ne imejta stikov. Razn ce bi hotla otroke. Jih das ti gres stran.
Daj ji moznost da vas pogresi. Ocitno ji ne fali nic kar se tebe tice in je razvajena.
Daj jo na hladn. In to cimprej. Ker se vlece ze 2 leti.
Lohka je pa v depri pa je zato taka do vseh.
Je bila ves čas nervozna. Vse se sprobal urediti, da bi rešila problem. Na koncu se je izkazalo, da hrepeni po drugim in je do nas dobila odpor. Zdaj je samska in osamljena. Jaz imam drugo že 15 let.
Moja bivša, 19.02.2022 ob 09:22
Je bila ves čas nervozna. Vse se sprobal urediti, da bi rešila problem. Na koncu se je izkazalo, da hrepeni po drugim in je do nas dobila odpor. Zdaj je samska in osamljena. Jaz imam drugo že 15 let.
Kje Zivita? Pri njenih al pr tvojih al tako da nobena tasca ne more prit k vam v copatah?
nisem brala komentarjev.
jaz bi ji na kratko rekla takole, glede na to, da je tvoja punca in ne žena:
ne vem, npr. za osmi marec, ali materinski dan, če ti je osmi marec prav zoprn,
reci ji tole: za osmi marec ti bom prinesel rožico,
(to je nekaj pozitivnega, nekaj na kar ne bo reagirala z obrambo)
in tisti dan želim tvoj odgovor:
SE POROČIVA ALI SE LOČIVA?
pogoj je, da greva skupaj na družinsko terapijo.
zaradi naju in zaradi najinih otrok.
to je tako šok vprašanje, ki ji bo dalo misliti.
in vedela bo, da si ji postavil časovni okvir.
poglej-ta si film Palm springs.
ali pa poglej ga najprej sam in potem pokaži njej.
mogoče par dni pred osmim marcem. 🙂
žena je vztrajala, da tako ne gre več.
in je zahtevala terapijo. mož ni hotel.
potem je popustil, ker se je ustrašil ločitve.
… in, ko ni hotel sodelovati, mu je terapevt povedal:
pomagam rešiti zakon,
če je to vse kar zmoreš, ga pomagam pa tudi končati.
vsi srečo ti želim.
Ali je ok, 19.02.2022 ob 09:42
Kje Zivita? Pri njenih al pr tvojih al tako da nobena tasca ne more prit k vam v copatah?
Z otroci smo ostali v skupni hiši v bližini Komende. Njo sem izplačal in dobila je stanovanje v Ljubljani, Šiška {to stanovanje je bilo nekoč last moje pokojne babice}. Moja mama je v domu stara je 93, njena je mrtva. Še kaj?
še nekaj zate: to vprašanje kaže na to, da jo imaš še vedno rad,
da si se pripravljen truditi in boriti za vajino ljubezen.
ponavadi je vprašanje o poroki višek ljubezni,
torej… to bo začutila. to ji bo všeč.
kar samozavestno to vprašaj.
ne jezno… ali hočeš to ali to…
z nasmehom v sebi. z ljubeznijo. prijazno.
ampak da ji daš vtis, da veš kaj delaš.
in po drugi strani, pa imaš sebe dovolj rad,
da greš naprej, če noče iti s tabo po tej poti.
pa ko bosta, upam, premagala vse to,
bo to odlična zgodba za otroke, vnuke, prijatelje…
se poročiva ali se ločiva?
tega ne doživi vsak. 🙂
no, 19.02.2022 ob 10:31
nisem brala komentarjev.
jaz bi ji na kratko rekla takole, glede na to, da je tvoja punca in ne žena:
ne vem, npr. za osmi marec, ali materinski dan, če ti je osmi marec prav zoprn,
reci ji tole: za osmi marec ti bom prinesel rožico,
(to je nekaj pozitivnega, nekaj na kar ne bo reagirala z obrambo)
in tisti dan želim tvoj odgovor:
SE POROČIVA ALI SE LOČIVA?
pogoj je, da greva skupaj na družinsko terapijo.
zaradi naju in zaradi najinih otrok.
to je tako šok vprašanje, ki ji bo dalo misliti.
in vedela bo, da si ji postavil časovni okvir.
poglej-ta si film Palm springs.
ali pa poglej ga najprej sam in potem pokaži njej.
mogoče par dni pred osmim marcem. 🙂
žena je vztrajala, da tako ne gre več.
in je zahtevala terapijo. mož ni hotel.
potem je popustil, ker se je ustrašil ločitve.
… in, ko ni hotel sodelovati, mu je terapevt povedal:
pomagam rešiti zakon,
če je to vse kar zmoreš, ga pomagam pa tudi končati.
vsi srečo ti želim.
točno o tem sem govorila.
Vse kar ti avtor vidiš navzven je nesrečna ženska, ki jo ti še imenuješ punca. Ne veš zakaj ej nesrečna, ne veš kaj se v njej dogaja, misliš pa si, da je takšna, ker ima probleme sama s sabo.
Nanjo gledaš zviška, misliš, da si boljši od nje in da več narediš za družino, za otroke in na splošno. Navadno se izkaže čisto drugačna zgodba, ko se enkrat vsedeš k nekomu na terapijo.
Na grobo bi lahko rekla, da so ljudje naše ogledalo, sploh najbližji. Ali po fizikalnih zakonih – ni akcije brez reakcije. In obratno. Ljudje reagiramo drug na drugega. Govoriti, da je ona nemogoča je krivično, ker ne vemo nič o tebi. Ne vemo koliko si ti mogoč in kakšno je njeno mnenje o tem. Ne vemo kakšen si kot moški, ne vemo kakšen si v postelji, ne vemo kakšne so tvoje navade in zaradi katerih stvari se pa t jeziš – ali kot rečeš o njej, da je nemogoča. A ti nisi tudi kdaj nemogoč? Vasih se je potrebno zazreti vase in opazovati samega sebe, bolj kot druge.
Nesramna je do staršev? – Zakaj? AAAA tukaj je nekaj v ozadju in navadno to ni zato, ker bi bila samo razvajena. Na ljubezen se navadno človek ne odziva z nesramnostjo, ker za to nima razloga.
Torej pomisliti je tudi treba na poporodno depresijo, nič ne omenjaš starosti otrok. Poporodna depresija lahko traja tudi dlje po porodu – lahko je porod oziroma materinstvo le sprožilec te stiske.
Ko boš nehal pritiskati nanjo in SAM poiskal mnenje od nekega strokovnjaka (ne pa tukaj od nas na forumu), boš dobil boljši uvid v težave. Morda težave vidiš ti drugače kot ona… Morda ona vidi en kup težav v tebi… takoj, ko sem začela pisati o TEBI si se odločno uprl. Saj sem samo ugibala, ampak… to, da se upremo obtožbam je naš obrambni mehanizem. A misliš, da ga ona nima?
Ko boš pripravljen prevzeti pol odgovornosti za vajino zvezo, boš razumel o čem ti govorim.
Kaj ima pucanje in obremenitev s tem kako se človek obnaša. To vse je pi.kin dim. Če nisi pač močan te lahko vse zlomi in pač potem samo jokaš. Saj delat hodiš zaradi sebe in družine in to je to. Enako dela, ki jih opravljaš doma delaš zaradi sebe in družine in nima utrujenost nič s tem. Tudi če bi vse razdelil točno na polovico bo še vedno razlika v razmišljanje, ker bo eden pač bolj uspešen pri tem. Pa bo spet narobe.
Če pa razmišljaš tako kot ti pa zakaj hudiča sploh imate otroke, če so potem pretečni itd. To morate prej razmisliti. Kje si še slišal, da boš nekomu zboljšal razpoloženje, če ga boš zamorjenega vozil po trgovinah z denarnico, kjer je itak skupen denar. Še tisto mu boš uzel kar ima. Narobe je lahko marsikaj, samo nekaj dnevno popotovanje po štacunah in toplicah osebe, ki se grdo obnaša do svojih bljižnjih ne bo spreobrnilo. Pol je bolje še šop 100 eur bankovcev vrže pred njo kot v kakšnem baru.
Rriii si me narobe razumela.
jaz ne dajem krivde nanj.
v filmu je bil mož tisti, ki ni hotel nič spremeniti,
tu pa je njegova punca.
sem mislila da je jasno, da leti na njo.
zakaj ne dajem krivde nanj?
ker je napisal, da jo skuša prepričati, da gresta po pomoč.
to.
ker to pomeni, da prizna, da imata problem.
da se zaveda, da ga sama ne bosta rešila.
poskuša s pogovori, ona noče.
dve leti je brez seksa in nima ljubice, ampak še vedno išče to punco.
to je zame neka zrelost.
njeno vedenje sedaj je na nižji stopnji.
trmanje. jeza (ki je odraz bolečine)
je otroškost.
zato mu svetujem to vprašanje,
in rožico, in nasmeh in poljub,
nekaj, kar razbije njuno rutino,
ki ji bo dalo misliti…
kako bi se lahko poročil, ali ločil od iste osebe…
te še ljubim, ne bom pa tvoja žrtev v nedogled.
pa njegova odločnost, da to izpelje…
to so privlačne stvari.
jo zna zelo prebuditi.
no, 19.02.2022 ob 14:34
Rriii si me narobe razumela.
jaz ne dajem krivde nanj.
v filmu je bil mož tisti, ki ni hotel nič spremeniti,
tu pa je njegova punca.
sem mislila da je jasno, da leti na njo.
zakaj ne dajem krivde nanj?
ker je napisal, da jo skuša prepričati, da gresta po pomoč.
to.
ker to pomeni, da prizna, da imata problem.
da se zaveda, da ga sama ne bosta rešila.
poskuša s pogovori, ona noče.
dve leti je brez seksa in nima ljubice, ampak še vedno išče to punco.
to je zame neka zrelost.
njeno vedenje sedaj je na nižji stopnji.
trmanje. jeza (ki je odraz bolečine)
je otroškost.
zato mu svetujem to vprašanje,
in rožico, in nasmeh in poljub,
nekaj, kar razbije njuno rutino,
ki ji bo dalo misliti…
kako bi se lahko poročil, ali ločil od iste osebe…
te še ljubim, ne bom pa tvoja žrtev v nedogled.
pa njegova odločnost, da to izpelje…
to so privlačne stvari.
jo zna zelo prebuditi.
Pisala Sem avtorju, ne tebi. Sem se pa navezovala na tvoje besede. S tabo se strinjam.
Zartrose izven profila, 19.02.2022 ob 16:26
še ena izmed mnogih, ki je šla v vezo zaradi ekonomskih ugodnosti ne pa zaradi moškega.. žal si najebal. Je pa zanimivo, kako radi padate na šarm takih bab namesto iščete pošteno, ki bo z vami zaradi vas. s čim vas kupijo? Z zlaganim seksanjem, zlaganim humorjem? Cccccc…
od kod pa tebi ideja, da je šla z njim zaradi denarja? saj ni treba na druge vsega zrcalit.
Anonimno 8554, 19.02.2022 ob 18:58
od kod pa tebi ideja, da je šla z njim zaradi denarja? saj ni treba na druge vsega zrcalit.
nič ne zrcalim, mene na moškem nikdar ni zanimal kaj ima ampak kdo je.. ker pa si se ti obregnila v moj zapis, si se v njem prepoznala jebat ga…. če ženska ne seksa s svojim dve leti in pol, je zadirčna do njega, pa čeprav tip doma vse naredi, je zrihtal bajto itd, je zgolj pokazatelj, da je z njim zaradi ekonomske varnosti.
Preberi si prvi odgovor – je najbolj merodajen.
Moja dela 99% gospodinjstva in skrbi za otroke in je anti-femistka. Pa vse štima.
Jaz sem starejša generacija 45+, moja okoli 30. Kakšni pusiji so njeni vrstniki vidim. Večina njih. Padli so na feministično sranje, da se delo deli pola-pola. Ampak jebiga, vsak si zbere svoj match, samo zakaj jokanje po forumih?
Ti si že davno oplel pri tvoji, si beta moški in delaj nekaj na tem, da boš alfa. To je moj edini nasvet.
Forum je zaprt za komentiranje.