Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nemočen

Nemočen

Lep pozdrav!
Sem trenutno samski moški star 52 let in imam problem z erekcijo in sicer samo v primeru ko na novo spoznam kakšno potencialno partnerko. Odpovem na celi črti. Poskusil sem tudi že z viagro pa še to ni bilo to. Rad bi vaše mnenje zakaj se mi to dogaja.PS Bolj se osebe želim slabše je.

moška roka/prsti na ženskem mednožju dela čudeže ☺ … in njene ustnice v zahvalo na glavici tudi ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

… in zdaj, če boš neprestano mislil le na to, da se lahko zgodi, da te bo prijatelj pustil na cedilu ravno v trenutku, ko ga boš najbolj rabil, bo vse samo še slabše.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zgleda, da je v ozadju nek strah.
Te je strah zavrnitve, da ne boš dovolj dober ali da boš odpovedal na celi črti……In potem res odpoveš.

Jaz ti lahko svetujem le to, da več uporabljaj jezik saj je to tudi v redu :))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ja v bistvu imate vsi po svoje prav samo jaz pa ne vidim rešitve.Ne vem kaj naj naredim da bi se to uredilo,ker drugače nisem en seksualni invalid.

Manj se obremenjuj in se raje prepusti lepim in pozitivnim mislim.

Morda bi se bilo smiselno posvetovati z osebnim zdravnikom.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Te je strah zavrnitve, da ne boš dovolj dober ali da boš odpovedal na celi črti……In potem res odpoveš.[/quote]Hja, moškega je najprej strah, da ne bo zmogel, potem res ne more, ker ga je strah…. 🙂

Rešitev vidim v tem, da se s partnerico prej pogovoriš o tem tvojem strahu, tako mogoče malo bolj na šaljiv način in če je/bo ona razumevajoča ne bi smelo bit več težav s tem.

Sploh pa….. koliko jih pa zamenjaš na časovno enoto, da imaš s tem take probleme? :/

Kaj pa če bi se bolj posvetil temu, da bi si našel stalno partnerico?
Ali pa toliko bolj treniraj, da se bo “kolega” navadil na tvoje muhe in večne spremembe in se mu ne bo upiralo vsakič v novo luknjo rit….. 😉 :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Te je strah zavrnitve, da ne boš dovolj dober ali da boš odpovedal na celi črti……In potem res odpoveš.[/quote]Hja, moškega je najprej strah, da ne bo zmogel, potem res ne more, ker ga je strah…. 🙂

Rešitev vidim v tem, da se s partnerico prej pogovoriš o tem tvojem strahu, tako mogoče malo bolj na šaljiv način in če je/bo ona razumevajoča ne bi smelo bit več težav s tem.

Sploh pa….. koliko jih pa zamenjaš na časovno enoto, da imaš s tem take probleme? :/

Kaj pa če bi se bolj posvetil temu, da bi si našel stalno partnerico?
Ali pa toliko bolj treniraj, da se bo “kolega” navadil na tvoje muhe in večne spremembe in se mu ne bo upiralo vsakič v novo luknjo rit….. 😉 :)))[/quote]

Mene bi bolj zanimalo koliko so te partnerice stare. Pa ne sprašujem iz firbca.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close