Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nemir sredi noči

Nemir sredi noči

Kaj se dogaja v Ljubljani, nek glasbeni dogodek. Moteče je za znoret, eno in isto štancanje, da človek dobi živčni zlom.  Sploh ne moreš imeti odprtega okna. Kdo dovoli take zadeve, ob takih urah?

Za take primere uporabi cepke. Kupis jih v lekarni, ko jih das v useca ne slisis nicesar.

Kje pa se to nahajaš, kje je to bil ta hrup? Katero zvrst glasbe pa so igrali? Mene običajno pomirja glasba pa hrup ponoči.

Okoli Kina Siska so vseskozi koncerti. Tu imamo okoliski prebivalci res vsi cepke.

Tovrstni dogodki ne sodijo v naseljeno območje. Enkrat, dvakrat letno že potrpiš, več pa res ne. Saj je na obrobju Lj in tudi drugih mest dovolj kakšnih objektov na samem, kjer bi lahko prirejali takšne hrupne zadeve.

Hauba party?

Ne , imajo kar konkretne koncerte.

Ja slišalo se je ravno nekje iz Šiške. To kar se je slišalo ponoči nikakor ni glasba za spanje, ker je bilo slišati kot nekakšen house, ki samo para živce. Tudi jaz velikokrat zaspim ob glasbi a si izberem tako, ki pomiri, ne pa človeka dela nervoznega. Nekdo mi svetuje čepke za ušesa. Žal jih ne smem uporabljati, zaradi težav s sluhom (gluha na srečo še nisem, zato pa je tale nočna zabava nekaterih toliko bolj neprijetna). Poleg tega pa imam ostarelo mamo, ki me lahko kadarkoli ponoči potrebuje in jaz je ne bi slišala. Se pa strinjam, da tovrstne zadeve ne spadajo v naseljeno območje. Sploh pa ne do jutranjih ur. Utihnili so nekaj minut pred peto zjutraj.

Treba se bo kar navadit. Mene bolj motijo ptici, cesta, resilci., capci, ki po balkonih poslusajo muziko na mobitelu….zato raje spim pri zaprtem oknu…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close