Najdi forum

nemčija

Zelo si želim v Nemčijo pa me zanima kakšne so kaj cene pa ce je ze kdo mogoce bil v Wittenbergu, ki je severno od Nemcije? Lp

Cene gor so podobne nasim…nekatere zadeve drazje, predvsem hrana v veleblagovnicah pa je cenejsa. Z malo iznajdljivosti se da v Nemciji kar dobro skozi prit, kar se financ tice.

Wittenberg severno od Nemcije??? Kaj ni to mesto severno od Leipziga?

Po moje se je mal zmotila kje leži Wittenberg. Vsak se lahk zmot.

ja se strinjam. Jest bom pa ze vedla kje je wittenberg. halo! Ej sej je od berlina severno a ne al pa ce smo natancni severovzhodno. Lp

Bil sem v Nemciji in sicer : Nuremberg, Berlin, Hamburg … ne vem pa ( oprostite mojo nevednost ) kaj je zanimivega v Wittenbergu ? Ce vas pa zanima kaksna informacija glede Berlina ali Nuremberga vam bom z veseljem pomagal.

Lepo da ves kje je Wittenberg, sem se pa kar mal nasmejal, ko sem prebral, da je severno od Nemcije 🙂

Cene v Nemciji so malo visje kot nase, ampak vse ostalo razen pijace v lokalih se mi zdi se nekako sprejemljivo. Kava pa te lahko v lokalih v centru mesta stane tudi 3 evre in vec.

se opravičujem ampak sem imela v mislih da je severno od nemčije

Jest se res opravicujem ampak mi gre nemcija non stop po glavi da to zmer napisem.
Mislila sm da je severno od BERLINA!!!!!!!!!!!!! Pravjo da se vsak enkrat zmot, no jst sm se pa 2- krat.
Se enkrat sori. Milena

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close