neljubeč moški
Taki ljude, so praviloma izbojevali težke bitke s samim seboj. Težke bitke wd… Babje zdrahe so ob teh bitkah mala malca…
Beri Joba, kako se z bogom krega… (če znaš brat sp boš doumel, in zato ne rabiš bit kristjan)[/quote]
Ja… hvala
Če imaš kaj proti kom, potem to razčiščuj preko ZS. Ne rabiš tu provocirati in smetiti teme.[/quote]
Povedala sem samo resnico. Ni kaj za razčiščevati. ZS mi lahko kar ukineš. Ali pa celoten profil.[/quote]
Resnico ali svoje domneve?
Brklc, takrat smo govorili o menjavanju partnerjev v obdobju samskosti. Ne vem sicer ali jim je takrat crknil komplet za diagnostiko ali pa tisti za popravilo, v glavnem, števec je bil problem.:))[/quote]
Že kar vidim sceno:
Robi odkimava z glavo “ne kaže prav” zamrmra v brado. Priskaklja antilopa in predlaga “Poglejmo v ogledalu, odsev bo pokazal pravo število”.
Marko že vpeljuje relativnostno teorijo in zaganja hiper-drive pogone, ki lahko da bodo, lahko pa tudi ne, vrnili števec na pravo številko.
Goldfish zastriže na škrge in zablubuta: “v napačnem akvariju ste, ta števec je za bronaste ribe.”
wd40 pričara kalkulator in že računa, da bo lahko upravičil svoje ime.
Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))[/quote]
Heeej! Tukaj jaz pišem telenovele. :)))
Že kar vidim sceno:
Robi odkimava z glavo “ne kaže prav” zamrmra v brado. Priskaklja antilopa in predlaga “Poglejmo v ogledalu, odsev bo pokazal pravo število”.
Marko že vpeljuje relativnostno teorijo in zaganja hiper-drive pogone, ki lahko da bodo, lahko pa tudi ne, vrnili števec na pravo številko.
Goldfish zastriže na škrge in zablubuta: “v napačnem akvariju ste, ta števec je za bronaste ribe.”
wd40 pričara kalkulator in že računa, da bo lahko upravičil svoje ime.
Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))[/quote]
Heeej! Tukaj jaz pišem telenovele. :)))[/quote]
Sam ne vesoljskih. Poglej kako sem elegantno vpeljal znanstveno in fantastiko.
Star Wars, bejbi, Star Wars!
Bolje biti pijaaaaaaaaaan nego STAR!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!1!!
Forum je zaprt za komentiranje.