Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek neljubeč moški

neljubeč moški

Točno tako. Zdaj je prišel čas tvoje žetve.

Moja žetev je obilna… Cel dan sem preživel v mirnem tipkanju, in tega nam ne moreš vzeti, pa tudi če temo uničiš s svojim smetenjem.

Taki ljude, so praviloma izbojevali težke bitke s samim seboj. Težke bitke wd… Babje zdrahe so ob teh bitkah mala malca…

Beri Joba, kako se z bogom krega… (če znaš brat sp boš doumel, in zato ne rabiš bit kristjan)[/quote]
Ja… hvala

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Če imaš kaj proti kom, potem to razčiščuj preko ZS. Ne rabiš tu provocirati in smetiti teme.

Tukaj je obvezno, da se piše o familijah? Kje si pisala o svoji?

Če imaš kaj proti kom, potem to razčiščuj preko ZS. Ne rabiš tu provocirati in smetiti teme.[/quote]

Povedala sem samo resnico. Ni kaj za razčiščevati. ZS mi lahko kar ukineš. Ali pa celoten profil.

Če imaš kaj proti kom, potem to razčiščuj preko ZS. Ne rabiš tu provocirati in smetiti teme.[/quote]

Povedala sem samo resnico. Ni kaj za razčiščevati. ZS mi lahko kar ukineš. Ali pa celoten profil.[/quote]
Resnico ali svoje domneve?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Povedala sem samo resnico. Ni kaj za razčiščevati. ZS mi lahko kar ukineš. Ali pa celoten profil.[/quote]
Resnico ali svoje domneve?[/quote]

Tokrat brez domnev in steklene kugle:). Ti je čudno, a ne. Jutri bo že bolje.).

Brklc, takrat smo govorili o menjavanju partnerjev v obdobju samskosti. Ne vem sicer ali jim je takrat crknil komplet za diagnostiko ali pa tisti za popravilo, v glavnem, števec je bil problem.:))[/quote]

Že kar vidim sceno:

Robi odkimava z glavo “ne kaže prav” zamrmra v brado. Priskaklja antilopa in predlaga “Poglejmo v ogledalu, odsev bo pokazal pravo število”.
Marko že vpeljuje relativnostno teorijo in zaganja hiper-drive pogone, ki lahko da bodo, lahko pa tudi ne, vrnili števec na pravo številko.
Goldfish zastriže na škrge in zablubuta: “v napačnem akvariju ste, ta števec je za bronaste ribe.”
wd40 pričara kalkulator in že računa, da bo lahko upravičil svoje ime.

Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))[/quote]

Heeej! Tukaj jaz pišem telenovele. :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Že kar vidim sceno:

Robi odkimava z glavo “ne kaže prav” zamrmra v brado. Priskaklja antilopa in predlaga “Poglejmo v ogledalu, odsev bo pokazal pravo število”.
Marko že vpeljuje relativnostno teorijo in zaganja hiper-drive pogone, ki lahko da bodo, lahko pa tudi ne, vrnili števec na pravo številko.
Goldfish zastriže na škrge in zablubuta: “v napačnem akvariju ste, ta števec je za bronaste ribe.”
wd40 pričara kalkulator in že računa, da bo lahko upravičil svoje ime.

Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))[/quote]

Heeej! Tukaj jaz pišem telenovele. :)))[/quote]

Sam ne vesoljskih. Poglej kako sem elegantno vpeljal znanstveno in fantastiko.
Star Wars, bejbi, Star Wars!

Bolje biti pijaaaaaaaaaan nego STAR!!!!!!!!!!!!!!!!11!!!1!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close