Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek neljubeč moški

neljubeč moški

Zlo neokusna provokacija, predvsem do tretjih oseb.

Prosim moderatorja da tega ne zbriše.

Ja, saj moj namen je bil prikazati, s kakimi stvarmi se ljudje ukvarjajo v nezadovoljujočem partnerstvu. Torej mi je dobro uspelo. 🙂
Kako se iz tega potegniti ven, pa mora vsak pri sebi nekako spoznat, poiskati pot, pa naj bo to skozi odnos ali pa kako drugače. Eni tudi nikoli do teh spoznanj ne pridejo, zato verjetno spoznajo ali pa samo čutijo, da jim bo bolje samim.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Osnovni problem avtorice in njenega partnerja, predmet njenega posta pa le posledica.

Jebelekran, zelo dobro ti je uspelo!

Boldano vprašanje ima že podčrtan odgovor. Cel dan se že okol vrele kaše vrtimo, ko bo brala tale špeh se bo avtorici kr odvrtel…

Imam vprašanje, upam, da bom znal vprašat. Zadnjih nekaj let poslušam eno samo govorjenje, kako je treba delat na sebi, pa samozavedanje in podobno…A obstaja kdo, ki ima res pri sebi pospravljeno in je vsaj približek temu idealu, kot si ga opisal, Brklc? Poznam en kup ljudi, pa z mano na čelu, smo eden bolj prismojen od drugega, vsak ima en kup problemov, frustracij, vsak z svojo berglo, nekateri tudi z več. Jaz imam recimo še en kup stvari, ki se vlečejo že leta in jih verjetno ne bom nikoli razčistil… Je kdo, ki lahko zase z gotovostjo trdi, da ima vse razčiščeno pri sebi in lahko skupaj s prav tako idealnim partnerjem dela za … človekov blagor?

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Imam vprašanje, upam, da bom znal vprašat. Zadnjih nekaj let poslušam eno samo govorjenje, kako je treba delat na sebi, pa samozavedanje in podobno…A obstaja kdo, ki ima res pri sebi pospravljeno in je vsaj približek temu idealu, kot si ga opisal, Brklc? Poznam en kup ljudi, pa z mano na čelu, smo eden bolj prismojen od drugega, vsak ima en kup problemov, frustracij, vsak z svojo berglo, nekateri tudi z več. Jaz imam recimo še en kup stvari, ki se vlečejo že leta in jih verjetno ne bom nikoli razčistil... Je kdo, ki lahko zase z gotovostjo trdi, da ima vse razčiščeno pri sebi in lahko skupaj s prav tako idealnim partnerjem dela za … človekov blagor?[/quote]

Sicer nisi mene vprašal, ampak pohvalno, da priznaš. Mislim, da ti tiste bivše nisi “prebolel”, pa ne v čustvenem smislu, to si že pozabil, ampak si jezen. In jeza te ovira pri nadaljnjem življenju. Znebiti se moraš jeze in zamere.

Jaz za eno osebo iz svoje preteklosti lahko rečem, da če bi ga še kdaj srečala….ne vem, kaj bi si midva sploh še lahko povedala. Nekoč sem pa mislila, da je rojen zame. Po vseh kriterijih sva pasala skupaj, samo po dejanskem kriteriju ne. :)))

Ne tista bivša ni glavni problem, so še drugi, še starejši:-))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Aha, ampak en problem pa vseeno je. Uhvatila sam te, cica maca. :))

Itak. Pri vseh bivših. Ena bo že…:-)

Marsikateri starš je svoje delo slabo opravil. In ravno takšni imajo potem največ dela s sabo, ker imajo slabe temelje.

Kaj pa to sploh pomeni, delati za človekov blagor ?

Najlažji in najhitrejši način za razčiščevanje preteklosti je, da jo sprejmeš takšno, kot je.
Ljudje s preteklostjo ne moremo razčistiti takrat, ko ta od nas pričakuje, da sprejmemo nekaj, kar je proti našim načelom. Zaradi tega smo potem v sebi razcepljeni.

Zase trditi, bi meni zvenelo narcisoidno, in tak človek definitivno nima vse razčiščeno…

So pa taki ljudje, ki imajo bistveno za lajf vse razčičeno, tako partnerjev kakor posameznikov. ti ljudje imajo pa več skupnih lastnosti: znajo od-puščati, v prvi vrsti samemu sebi, so skromni, zdravo ponižni, dobrotljivi,…….. Taki ljude če jim slabo narediš, ti ne vrnejo milo za žajfo, ampak priliko izkoristijo da utrjevanje svojih vrednot. Smrti se ne bojijo, temveč ponižno veselijo.

Poglej v SP, kjer opisuje kaj je ljubezen.

Sam jih kar nekaj poznam, tako kmečkega življa ki skoraj pisati ne zna (več), kakor vrhunskih izobražencev v smetani družbe. Ko pridem k njim, večinoma delat, me sprejmejo kot sebi enakega. Tako se mi je nekoč zgodilo, da sem bil povabljen na kosilo, v mazanem kombinezonu pa so me posadili na stol, zdraven svetovno znanega misionarja. Jst sm mislu da se bom kr u zemljo udrl…
In še kar nekaj takih trenutkov sem doživel, kjer sem jasno čutil, da bi raje umrl kakor pa mazal energijo ki je žarčila iz teh ljudi. Tako še danes ne morem dobro doumeti, zakaj me je življenje pripeljalo točno na smrt 99 let stare ženske, ki je na telesu ob odhodu pustila blažen izraz. Več ur smo v miru…

Lj, ne znam opisat…

Dej brklc, kar naenkrat si poduhovljen. Povej nam kaj več, kako se zdaj razumeš s svojimi otroci, kolikokrat jih vidiš, kaj si v otroštvu naredil za njih.

Brklc, takrat smo govorili o menjavanju partnerjev v obdobju samskosti. Ne vem sicer ali jim je takrat crknil komplet za diagnostiko ali pa tisti za popravilo, v glavnem, števec je bil problem.:))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kaj pa to sploh pomeni, delati za človekov blagor ?

/quote]

Robi, to je pa vprašanje za jutrišnji jack pot…

Velikokrat bi bil dovolj dober odgovor: da človek ne dela tisto kar misli da je dobro…
(sploh v odnosih starš-otrok)

Ni to tema teme, pa vseeno: naprošen sem, da ne pišem nič v zvezi z njimi. Včasih mi kaka malenkost uide, al kaj ko bi človek lepe stvari tako rad delil… Prav včeraj se mi je nekaj lepega zgodilo.

Brklc, takrat smo govorili o menjavanju partnerjev v obdobju samskosti. Ne vem sicer ali jim je takrat crknil komplet za diagnostiko ali pa tisti za popravilo, v glavnem, števec je bil problem.:))[/quote]

Obdobje samskosti ni človeku dano zastonj. To je čudovit kos lajfa, ki ga lahko svobodno potroši zase, ali prostaško za druge…

Zase trditi, bi meni zvenelo narcisoidno, in tak človek definitivno nima vse razčiščeno…

So pa taki ljudje, ki imajo bistveno za lajf vse razčičeno, tako partnerjev kakor posameznikov. ti ljudje imajo pa več skupnih lastnosti: znajo od-puščati, v prvi vrsti samemu sebi, so skromni, zdravo ponižni, dobrotljivi,…….. Taki ljude če jim slabo narediš, ti ne vrnejo milo za žajfo, ampak priliko izkoristijo da utrjevanje svojih vrednot. Smrti se ne bojijo, temveč ponižno veselijo.

Poglej v SP, kjer opisuje kaj je ljubezen.

Sam jih kar nekaj poznam, tako kmečkega življa ki skoraj pisati ne zna (več), kakor vrhunskih izobražencev v smetani družbe. Ko pridem k njim, večinoma delat, me sprejmejo kot sebi enakega. Tako se mi je nekoč zgodilo, da sem bil povabljen na kosilo, v mazanem kombinezonu pa so me posadili na stol, zdraven svetovno znanega misionarja. Jst sm mislu da se bom kr u zemljo udrl…
In še kar nekaj takih trenutkov sem doživel, kjer sem jasno čutil, da bi raje umrl kakor pa mazal energijo ki je žarčila iz teh ljudi. Tako še danes ne morem dobro doumeti, zakaj me je življenje pripeljalo točno na smrt 99 let stare ženske, ki je na telesu ob odhodu pustila blažen izraz. Več ur smo v miru…

Lj, ne znam opisat…[/quote]
Dobro napisano, razumem. Ampak…. taki ljudje ne delajo zavestno na sebi, taki so?

Brklc, takrat smo govorili o menjavanju partnerjev v obdobju samskosti. Ne vem sicer ali jim je takrat crknil komplet za diagnostiko ali pa tisti za popravilo, v glavnem, števec je bil problem.:))[/quote]

Že kar vidim sceno:

Robi odkimava z glavo “ne kaže prav” zamrmra v brado. Priskaklja antilopa in predlaga “Poglejmo v ogledalu, odsev bo pokazal pravo število”.
Marko že vpeljuje relativnostno teorijo in zaganja hiper-drive pogone, ki lahko da bodo, lahko pa tudi ne, vrnili števec na pravo številko.
Goldfish zastriže na škrge in zablubuta: “v napačnem akvariju ste, ta števec je za bronaste ribe.”
wd40 pričara kalkulator in že računa, da bo lahko upravičil svoje ime.

Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))

Taki ljude, so praviloma izbojevali težke bitke s samim seboj. Težke bitke wd… Babje zdrahe so ob teh bitkah mala malca…

Beri Joba, kako se z bogom krega… (če znaš brat sp boš doumel, in zato ne rabiš bit kristjan)

Že kar vidim sceno:

Robi odkimava z glavo “ne kaže prav” zamrmra v brado. Priskaklja antilopa in predlaga “Poglejmo v ogledalu, odsev bo pokazal pravo število”.
Marko že vpeljuje relativnostno teorijo in zaganja hiper-drive pogone, ki lahko da bodo, lahko pa tudi ne, vrnili števec na pravo številko.
Goldfish zastriže na škrge in zablubuta: “v napačnem akvariju ste, ta števec je za bronaste ribe.”

Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))[/quote]

NEEEEE…. nisem prišel sem pizdarij delat… Radi se mejte!

Seveda ne, to boš naredil kot neprijavljen uporabnik.

Že kar vidim sceno:

Margot gre pa lepo nonšalantno na čikpavzo. Je rekla, da še ni slišala za števce :))[/quote]

NEEEEE…. nisem prišel sem pizdarij delat… Radi se mejte![/quote]

relax, sem prepričan da od teh tukaj ni noben prizadet.

A bi loh nehal-a? Ako imaš kaj zoper mene, pridi in mi pljuni v fris. Lahko tudi na način, da si odpreš svojo temo, rajši bi pa videl da v reali. Če pa ne, pa zapri kljun! Oz si najdi drugega pacienta…

Vidiš, tak si že bolj pristen. Ja, to si zdaj ti.

Kar seješ, to žanješ…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close