NekulturenSamozavestnež, odvisnik
Jebe se meni za stvari, ki se jih pisal na forum 2-3 leta nazaj. Stojim za svojimi besedami. Temu se reče evolucija, človek se razvija, spreminja skozi obdobje. No vsaj eni se, drugi ste zgleda skos na istem, zato pa tud tok enga skrivanja, prekrivanja. Ampak sej, mene bi blo tud sram, če bi bil že 5 let na sociali…
To pomeni, da ne stojiš za njimi, kolk jaz to razumem. Če se ti jebe za neke besede, ki si jih izrekel.
Stojim za vsemi neumnimi izjavami, ki sem jih napisal v preteklosti. Naj bodo neumne še naprej. Berte jih, pa drkajte na njih, če vam paše.
Multiniki so pa še vedno vredni pol kur*a. Kot sem že napisu, tud jst bi se lahko skrival pod različnimi vzdevki in se delal norca iz Markotov/Robijev, ampak zaenkrat še nimam tok bolanih fetišov. Će slučajno kdaj pridem do te stopnje, se bom verjetno še isti dan vrgu pod vlak.
To pomeni, da ne stojiš za njimi, kolk jaz to razumem. Če se ti jebe za neke besede, ki si jih izrekel.[/quote]
To jaz razumem, da se mu jebe za njega, saj on stoji za temi (tistimi) besedami. 🙂
To je pa res. Tu pa se strinjam s tabo.
Nekateri niti v eni temi niso sposobni pisati pod enim nickom. Samo, da lahko obsojajo in ponižujejo druge, češ kako so neumni, ker ne vedo, kaj je on/a napisal/a že v prvem postu.
To pomeni, da ne stojiš za njimi, kolk jaz to razumem. Če se ti jebe za neke besede, ki si jih izrekel.[/quote]
Ja naučiš se neki iz svojih napak, ampak istočasno se ne boš kej dost sekiru zarad njih. Bolj razumljivo ?[/quote]
Super. 🙂
Hihihihehe, poglejte Nekulturneža kako se je razjezil. Jaz pa v zvezi srečna s svojim, k me na tok prelep dan, na balkonu, maže s kremco, da se mi ne zapali hrbet.
Mesec dni kasneje…
Jebise Nekulturnež, ker me zajebavaš, zdej ti bom celo stran namenila in vsem dokazala kakšen no lifer si.
We-we-we….Zrela sem, spoštovanja vredna ženska.
Forum je zaprt za komentiranje.