Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekoga za klepet

Nekoga za klepet

Ker so temo spodaj, ki je bila nekako namenjena spoznavanju novih ljudi zasmetili s politiko in nekimi primitivnimi prepucavanji kdo je vecji alkoholik, odpiram novo….
Rada bi spoznala nekoga, ki je duhovit, neobremenjen, rahlo razgledan ☺ in predvsem iskren…tako za klepet in preganjanje dolgega casa…. sicer pravijo, da se nasprotja privlacijo, a mislim, da imam.kljub temu nekaj zgoraj nastetih vrlin…

Tudi jaz bi bila vesela koga 60+ za klepet.

Mladi nimajo časa in imajo svoja življenja, babice in dedki pa ostajamo sami.

Koliko pa si stara, če lahko vprašam in od kod?

mvoznik123@gmail.com
Za klepet se nisem nikoli obremenjeval glede let, sem 39.

Tudi jaz 62 let, pa bi rada malo poklepetala…..časa imam dovolj, energije še tudi….
pa dajmo,!!!!

Klepetalna tragedija, kot ponavadi na MON-u. Bejbe bi čvekale, brez kontaktnih podatkov.

Jaz sem pa 61, bi tudi mal čvekala.
Majko mila, sam da ne naletim na enako staro sodelavko, ki tudi čačka po MONu… 🙂
Kako se naj skompletiramo? Upa katera dat mail?

Sem v kristusovih letih iz 02 obmocja 😊 bi pustila mejl pa je oseben oz tudi sluzbeni…si moram.narediti “fake”…

Zdaj bo pa naval 🤠

Lahko imas vec mail racunov zdruzenih na telefonu?

Gmail si naredis pa dodas racun v telefon

8zarja8@gmail.com
Moj mejl za klepet ☺ zelela bi si pa samo prijetnih in neobremenjenih klepetov, brez kaksne perverzije….

O čem bi klepetala? Vreme? Bivši? Služba? Halo!

Sem ti pisal pa nic ne napises nazaj. Spet kar ena nekaj bi pa ne bi…. eh….

Jaz sem za perverzni klepet, nudim tudi sladkarije.

Ona bi se pa o kuhanju pa peglaju pa tkih zadevah. Hahaha. Pa tak nic ne napisejo nazaj. Nekaj kosti mecejo pa nic. Ne bom se pa jaz o pecenki pogovarjal. Ce bo kera resna za odrasel pogovor naj pove.

Sem napisala, da si res zelim nekoga za neobremenjen klepet in ne mislim odgovarjat nekim zatezenim tipom, ker ne iscem “tezaka” ampak nekoga z zgoraj napisanimi lastnostmi ☺ sploh pa ne morem odgovoriti v isti minuti na mejl, ko ga dobim.

Tudi jst iščem dopisovanje, klepet, druženje… imam 52 let… Bi bila vesela…

dadica599@gmail.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close