nekoga bi…
Z mojim se že od sinoči gledava kot pes in mačka. Dobesedno! Ker sva imela sinoči neurje. Zaradi smsa, ki ga je dobil iz neke neznane št. in kjer je pisalo; tvoja se pa takooo lepo…??!!.Verjetno to leti na soboto, ker smo ženske imele zopet babji večer in smo prišle pozno ponoči ali zgodaj zjutraj domov in nas je videlo dosti znancev. In?? Če naših dedcev ne moti, zakaj potem nekoga drugega? Ne vem res. Je to nevoščljivost, privoščljivost,hudobija? In zdaj se naj doma z dedcem ukvarjam, ki je(kdo pa nebi) postal sumničev, čeprav mu dopovedujem, da tiste tri pikice v smsu lahko pomenijo marsikaj.Mislim…
NIČ.Popolnoma nič.Pač vsakomesečni babji večer, pica, čvek partija, par pijačk in to je to.Kaj pa bi počele še druga skoraj štiridesetletne babe? Seveda so nas videli znanci, nas pozdravili in to je to. Ampak nekomu pa verjetno ta naša “svoboda” ni všeč. In se sedaj skriva za smsom.Razmišljam, da bom ponovila že kar ta vikend, pa naj se požre, kdorkoli že je.Mogoče bo potem še več pikic:))
Ja čaki mal. Človek je poslal sms, torej imate njegovo številko. In zakaj ga ne pokličeš ti ali mož in vprašaš kaj je s tem mislil in kdo je ipd. Vsaj jaz bi ga poklicala in še nadrla po možnosti. Vem pa kako je to, ko grejo ženske ven, valda vse nastavljajo, no vsaj tako mislijo potrebni deci.
Sem klicala operaterja in mi ne more izdat kdo je, ker tega ne želi.Ko sem klicala nazaj, je bila st. nedosegljiva, moj pa pravi, da ga za nič na svetu ne bo poklical, ker bi mu s tem dal vedeti, da ga je sms ganil.Jaz pa vem, da mu ni vseeno, ker ni bilo baje prvič, da mu je kakšen znanec(ne prijatelj ) rekel, če se nič ne boji zame?? Mislim.Če bi kdorkoli od naju želel… bi že našel način. Verjetno res gola nevoščljivost.
Nič se ne opravičujem, razložim pa tisto, kar me nekdo vpraša. Želim samo vaša mnenja, ali naj temu vržem “kost”, da se mi končno že kako posveti, kdo je avtor in predvsem zakaj tega smsa, ali pa naj ignoriram vse skupaj.Ker sem, priznam, postala neznansko radovedna.Lep popoldan vsem skupaj, moram na delo.
Forum je zaprt za komentiranje.