Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Neklasicne pice

Neklasicne pice

Katero od neklasicnih pic narocite oz doma specete?

– prsut& pistacija

pizza-crudolosa-pistacchio-gusti-siciliani-catania

– sadna( ananas, tropsko sadje, smetana) ali pa cokoladna gianduja z lesniki.

Doma pečemo pico iz mešanice gladke bele moke in koruzne. Glavni element na njej je tuna. Noom-noom.

Frogica?

Imam raje tartufatto( s prsutom ali samo po mocareli) gor kot tuno.

A drugace pico z zabjimi kraki pa redno papate, tunino pa manj redno???

Js pa s pršutom full ne. Mi je slano čist preveč in še ta pršut zna bit zategnjen, da celo rezino namest gržljaja potegneš dol s kosa pice.

Hah, žabji kraki.. še nism probala? ti si jih že jedla? Na pici? .. bi prej panirala in poleg krompirček tatarsko.. ?

Ne jem slane hrane. Ampak zadnje case dam na mocarelo feto prsuta, vcasih celo vcasih pol, vcasih natrgam.

Mi ni slano. Ker je testo neslano, mocarela neopazno, šalša ima pod 0.30 soli oz 0.10.

Ne krakov nisem se jedla.

Glede krakov sem se bolj pohecala.???

Mi je pa mocarela, prsut, tartufata njami. Po okusu.? Res pa da zelo malo dam tega, obcasno.

Istrska pica.?

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 28.10.2021 ob 16:04

Ne jem slane hrane. Ampak zadnje case dam na mocarelo feto prsuta, vcasih celo vcasih pol, vcasih natrgam.

Mi ni slano. Ker je testo neslano, mocarela neopazno, šalša ima pod 0.30 soli oz 0.10.

Ne krakov nisem se jedla.

Glede krakov sem se bolj pohecala.???

Mi je pa mocarela, prsut, tartufata njami. Po okusu.? Res pa da zelo malo dam tega, obcasno.

Istrska pica.?

Ti deluješ kot, da prisegaš na najboljše ?. Js sm včasih vesela vrečke čipsa, hehe.

Če sama pripravljaš, seveda lh raven soli kontroliraš, v piceriji pa velikt dobiš servirano zlo slano.?

Ce te ze tako za ima: pizza z tartufi in govejim karpacom mi je bila super.

CrazY FroG ?, 28.10.2021 ob 16:09

Ti deluješ kot, da prisegaš na najboljše ?. Js sm včasih vesela vrečke čipsa, hehe.

Če sama pripravljaš, seveda lh raven soli kontroliraš, v piceriji pa velikt dobiš servirano zlo slano.?

Ne me basat…ojoj tam solijo tako da se lahko v potok direkt vrzes in napajas z vodo, ledvice pa neses na dializo.?

Noro solijo, zato da si zejen in narocas pijaco.

Jaz ce grem ven, vem kam ja in kam ne. In izrecno brez soli zahtevam. Ce nima materiala pa recem jurcke gor ali articoke in mocarelo. Jurcki so neslani, so iz skrinje.

Danes sem sla z eno na kavo. Prej na sprehod.In kamor hodim me ze tamlada pozna in ve kaj narocim. Danes je bila nova zaposlena. Narocim zitno kavo v porciji bele kave. In recem prosim ne spustit cez kjer je kofein prej, ker ne smem niti pikice. Ja, ja zagotovi. In po kavi grem se v trgovini, pol domov. In doma sem bila 2 uri rdeca kot rak. Se pravi da je meni naredila kjer je ze bil kofein. Pri meni takoj reagira pritisk in mocno rdec obraz in gorim v obraz. Sem mogla it spet hodit in eno uro prej tbl za pritisk vzet. Tako da ne mores zaupat jim ne za sol, ne kofein. Drugic ce ne bo te moje, narocim caj.

Vegansko: mezga,tržaska, konopljina ssmena, paradižnički, črne olive…tudi s pistacijami verzija, ni slaba niti s soncnimi ssemeni ali arasidi…

Ahmm, 28.10.2021 ob 16:26

Vegansko: mezga,tržaska, konopljina ssmena, paradižnički, črne olive…tudi s pistacijami verzija, ni slaba niti s soncnimi ssemeni ali arasidi…

Aha.

Mene bi motila konopljina semena…

Kaj pa drugace se kaksna posebna veganska varianta?

Šnelca_783, 28.10.2021 ob 16:34

Aha.

Mene bi motila konopljina semena…

Kaj pa drugace se kaksna posebna veganska varianta?

‘Tvoja’ z jurčki in npr.orehi bi bila mjamsi…vse, kar si clovek namisli, oz.mu sede…

Ahmm, 28.10.2021 ob 16:46

‘Tvoja’ z jurčki in npr.orehi bi bila mjamsi…vse, kar si clovek namisli, oz.mu sede…

Se strinjam. Njami.?

Šnelca_783, 28.10.2021 ob 16:18

Ne me basat…ojoj tam solijo tako da se lahko v potok direkt vrzes in napajas z vodo, ledvice pa neses na dializo.?

Noro solijo, zato da si zejen in narocas pijaco.

Jaz ce grem ven, vem kam ja in kam ne. In izrecno brez soli zahtevam. Ce nima materiala pa recem jurcke gor ali articoke in mocarelo. Jurcki so neslani, so iz skrinje.

Danes sem sla z eno na kavo. Prej na sprehod.In kamor hodim me ze tamlada pozna in ve kaj narocim. Danes je bila nova zaposlena. Narocim zitno kavo v porciji bele kave. In recem prosim ne spustit cez kjer je kofein prej, ker ne smem niti pikice. Ja, ja zagotovi. In po kavi grem se v trgovini, pol domov. In doma sem bila 2 uri rdeca kot rak. Se pravi da je meni naredila kjer je ze bil kofein. Pri meni takoj reagira pritisk in mocno rdec obraz in gorim v obraz. Sem mogla it spet hodit in eno uro prej tbl za pritisk vzet. Tako da ne mores zaupat jim ne za sol, ne kofein. Drugic ce ne bo te moje, narocim caj.

Oh?? boga, haha.. ja lej tk je to. Žau je modno “preseravanje” s hrano in zmišljevanje, pol pa ti z raznimi stanji izzvisite pr resnosti.. verjetno si je misla: vešča komplikatorska???

Kkrkol ob lepi prošnji je na mestu, da se to upošteva, no matter what..

CrazY FroG ?, 28.10.2021 ob 18:19

Oh?? boga, haha.. ja lej tk je to. Žau je modno “preseravanje” s hrano in zmišljevanje, pol pa ti z raznimi stanji izzvisite pr resnosti.. verjetno si je misla: vešča komplikatorska???

Kkrkol ob lepi prošnji je na mestu, da se to upošteva, no matter what..

Ne nic si ne mislijo. So se navadili naredit brez soli. Tej ki so te volje.

Ne, jaz se ne dam. Ker imam jaz probleme, ne oni.

Meni je danes glede na barvo rdecice in kurjenje v obraz bil tlak cca 195 do 210, po obcutku. Nisem merila, ker me je strah visoke cifre.? Ce ne bi sla spet hodit in vzela tbl, bi narascalo. Zakaj tako, ne vem. Kot pravijo kava kratkotrajno malo povisa tlak, pri meni pa naredi svoje.

Zato kave ne pijem, ce tako reagira. Kava mi pa noro disi, tu ni lahko. Ko pomislis na cifro 200, pa ves da je kava NE.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close