Nekdo je spremenil preteklost,očiten dokaz,stvar je ratala viralna na internetu.
mogoče pa ni od vedno, le spominjaš se ne 😉
druga stvar, praviš:
Po mojem so ljudje,ki se spominjajo starega življenja, ljudje pozitive,ki jih ne vodi egoizem,materializem,ki so po domače povedano odprtega uma.
kaj pa, če je ta trenutna resničnost od vedno in jo eni že od vedno vidijo, drugi pa prej niso imeli tega privilegija, ker so imeli bolj zapacano dušo, ko se je duša ščistila, so lahko pršli v to resničnost. Zdaj se čudijo in pravijo, kako je bilo včasih, ampak to čudenje ima višji namen – da se njim in ostalim potrdi, da obstaja nekaj večjega od nas in smo lahko hvaležni, ker bivamo v tej resničnosti.
torej, kaj si pred 3 meseci naredil ključnega, da si končno lahko prestopil v našo – višjo – dimenzijo?[/quote]
Me malo zezaš 😉
Sprejmem tudi tvojo razlago kot možno.
Vrašal že nekaj ljudi glede logotov in filmov in imajo enake spomine kot jaz,pozitivni ljudje.
Ljudje,ki imajo zacementirane temelje o tem kaj je realnost,ki ne dvomijo v to kar vidijo so ponavadi tisti,ki ne vidijo sprememb.
Tudi Nikola Tesla je govoril o tem,da sam vidi v 4 to dimenzijo,vedno je tako funkcioniral in črpal znanje iz tega.
Mogoče smo v tej realnosti,da vam odpremo oči…
V tej realnosti je Shannen.
Volvo logo si poglej,zdaj ima puščico/mars simbol na krogu.
Vedno je bila črta skozi krog in ime volvo in ne tega niso zdaj spremenili tako je od začetka.
Enako z VW logotom,zdaj je na sredini črta,imam prijatelja Nemca,ki je vse življenje obkrožen z VW avtomobili itd,tudi trdi,da ni bilo črte na sredini VW.[/quote]
Ne razumem čisto dobro v čem je fora?
… da so se določene stvari ‘spremenile’ ali da se jih mi ne spomnimo?
Zelo zanimiva tema, ampak jaz jo nekako ne razumem oz. jo ne zmorem dojeti.[/quote]
V bistvu nisem niti zaznala, da je ime sploh drugačno. Zapomnila sem si Shannon in prepričana sem, da je tako tudi bilo!
Zelo zanimiva tema, ampak jaz jo nekako ne razumem oz. jo ne zmorem dojeti.[/quote]
V bistvu nisem niti zaznala, da je ime sploh drugačno. Zapomnila sem si Shannon in prepričana sem, da je tako tudi bilo![/quote]
Pa tudi tistega zobnega aparata iz uvodnega posta se zelo dobro spomnim. Kaj smo potem mi? Fata morgana, iluzija ali kaj?
V bistvu nisem niti zaznala, da je ime sploh drugačno. Zapomnila sem si Shannon in prepričana sem, da je tako tudi bilo![/quote]
Pa tudi tistega zobnega aparata iz uvodnega posta se zelo dobro spomnim. Kaj smo potem mi? Fata morgana, iluzija ali kaj?[/quote]
Spomin se lahko zbriše zavest pa ne.
Kako je Di Caprio v filmu Inception vedel,da ni v svoji pravi realnosti?
Po tisti vtljivi zadevi,ki jo je imel v žepu,ker se ni nehala vrteti na mizi.
Lahko,da si v hologramu,holodecku,le da ima matrica probleme,hrošče,napakice,ki se jih ne da spregledati.
Po eni teoriji bi tisti,ki smo trdno prepričani vase verjeli samim sebi kljub temu,da proti tebi govori milijon dokazov.
Vse se spremeni.
Ljudje,ki v življenju nikoli niso podvomili v sistem,učitelja,zdravnika bodo to spremembo zavrgli kot lukjno s spominu,verjeli bodo vsemu samo sebi ne.
Ljudje so tako zatopljeni v materializem,egoizem in ostale trivialne stvari,da bodo tudi to spregledali,gledajo a ne vidijo.
Svet zgleda kot prej a dejstvo je,da bolj kot brskaš več anomalij najdeš,očitnih.
Stvari so se na metafizični ravni spremenile,spremenil se je prostor in čas,spremenila se je zgodovina,mape itd….filmi,imena,firme,logoti itd…marsikaj je drugače,spremenjeno.
3/4 ljudi se ne spomni,za njih je ta realnost vedno bila normalna,ostali pa se spomminjajo druge realnosti kjer so stvari bile drugačne.
V zadnjih mesecih se dogajajo velike spremembe.
Saj je tudi opaziti,da svet drvi nekam…dogaja se tranzicija…
Če bi mi kdo tole povedal še pred enim tednom bi se smejal.
Zdaj,ko sem sam videl in doživel vse te spremembe,ne samo jaz,tisoči po svetu,pa vem,da se nekaj dogaja.[/quote]
Kaj je bilo v zadnjem tednu oziroma kaj se je taki spremenilo? Tema je zelo zanimiva, a zal tudi jaz ne razumem prevec.
Stvari so se na metafizični ravni spremenile,spremenil se je prostor in čas,spremenila se je zgodovina,mape itd….filmi,imena,firme,logoti itd…marsikaj je drugače,spremenjeno.
3/4 ljudi se ne spomni,za njih je ta realnost vedno bila normalna,ostali pa se spomminjajo druge realnosti kjer so stvari bile drugačne.
V zadnjih mesecih se dogajajo velike spremembe.
Saj je tudi opaziti,da svet drvi nekam…dogaja se tranzicija…
Če bi mi kdo tole povedal še pred enim tednom bi se smejal.
Zdaj,ko sem sam videl in doživel vse te spremembe,ne samo jaz,tisoči po svetu,pa vem,da se nekaj dogaja.[/quote]
Kaj je bilo v zadnjem tednu oziroma kaj se je taki spremenilo? Tema je zelo zanimiva, a zal tudi jaz ne razumem prevec.[/quote]
Svet je v tranziciji.
Ekološki,mentalni,duševni,srčni,kakor koli gledaš,ljudje se prebujajo,odkrivajo vedno več laži,od politike,medijev,hrane,znanosti,življenja…ne želijo več živeti takšnega živlenja,ne želijo živeti v laži,v nasilju,kaosu,izkoriščanju….
Bi rekel da ja nekje ena petina ljudi,mogoče manj,tistih,ki vibrirajo na višji frekvenci.
Ostali so zmanipulirani.
Sile,ki manipulirajo z nami se na vse pretege trudijo držati to tranzicijo dol.
Tisti,ki pozitivno vibrirajo bodo prešli v drugo,pozitivno dimenzijo.
Ostala večina bo ostala v kaosu,ker jih omejuje zavest.
Tisti,ki so čas zapravili za egoizem in materializem so prodali same sebe.
Majevski event 2012 nikoli ni bila poanta v apokalipsi kot so jo mediji in filmi predstavljali.
Poanta je bila v gradualni tranziciji duha,lep,miren proces,ne kaos in strah kot so ga predstavljali.
Beseda apokalipsa je zlorabljena,izvira iz grščine in pomeni odkritje.
Apokalipsa (starogrško: ἀποκάλυψις[apokalipsis] = odkritje, odstiranje) označuje zapisano skrivno razodetje, zlasti v povezavi z dogodki ob koncu sveta.
Konec starega in začetek novega.
To je ena izmed možnih razlag.
A to pomeni, da se mi (svet) premika(mo) po matrici/ hologramu drugam … na drug prostor/ v drugo dimenzijo?
Kaj si ti doživel v zadnjem tednu, da si tako prepričan v to kar nam pojasnjuješ?[/quote]
Doživeli,tisoči in tisoči v zadnjih mesecih.
Preberi uvodni članek in si oglej to spletno stran,ter video posnetke na YT.
Vaš link
Vsaka logična razlaga bi bila zaman…..ja,lahko bi rekli matrica se spreminja.
No če naredimo logičen izsledek dogodkov,lahko naredimo več možnih scenarijev.
1.Matrica se spreminja ali pa ima napake.
2.Dva paralelna sveta sta se združila
3.Zgodilo se je brisanje spomina pa ga nekje petini ljudem niso mogli zbrisati.
4.Uporaba kvantnih računalnikov za spreminjanje preteklosti.
5.Tranzicija sveta na drug nivo za določen del ljudi.
6.XY razlog….
Človek,ki dela v VW tovarni se ne spomni črte na sredini v VW logotu.
“I work at Volkswagen and I can say that it has definitely changed. Even the signs in front of the plant wasn’t divided with a line 5 years ago and all the pictures around the plant have also changed. Every instance of the logo has changed. You can’t find one the old way around my work”
Tukaj je en južnoafričan slikal stari logo brez črte,čeprav v tej realnosti nikoli ne bi smel obstajati,je pa obstajal v naši.
Vaš link
Sam res in tut enega linka ni kjer bi bila omenjena kot shannon. Ok, zdej ce je res kar pravite, bi bilo ime spremenjeno tudi v kaki stari reviji? To bi pa res rada vidla, ker se tudi jaz v vsakem primeru spomnim shannon![/quote]
Dovolj je , da enkrat prebereš ali slišiš narobe. Potem možgani ne berejo več po črkah, pač pa kot sliko. Ko delamo kakšen pisni izdelek (seminarska, življenjepis …), se priporoča, da ga damo komu drugemu prebrat za pregled napak, ker ga mi znamo že na pamet in napak niti ne vidimo več.
Trgovci imajo veliko zgodb o tem kako stranke izgovarjajo imena izdelkov in podjetij narobe. Moja znanka vedno reče, da je nekaj kupila v toplopeki, namesto toploteki. Potem bo nekoč opazila in krivila druge dimenzije. Enkrat smo dobili iz popravila nek aparat. Jaz sem bila prepričana, da manjka en kos. Vprašam moža, malo gleda, potem tudi on prepričan, da je tisti kos bil tam. Grem pogledat slike v navodilih, kosa ni, na internet, tudi ni, pri prijateljih, ki imajo isti model, tudi ni kosa.
Sam res in tut enega linka ni kjer bi bila omenjena kot shannon. Ok, zdej ce je res kar pravite, bi bilo ime spremenjeno tudi v kaki stari reviji? To bi pa res rada vidla, ker se tudi jaz v vsakem primeru spomnim shannon![/quote]
Dovolj je , da enkrat prebereš ali slišiš narobe. Potem možgani ne berejo več po črkah, pač pa kot sliko. Ko delamo kakšen pisni izdelek (seminarska, življenjepis …), se priporoča, da ga damo komu drugemu prebrat za pregled napak, ker ga mi znamo že na pamet in napak niti ne vidimo več.
Trgovci imajo veliko zgodb o tem kako stranke izgovarjajo imena izdelkov in podjetij narobe. Moja znanka vedno reče, da je nekaj kupila v toplopeki, namesto toploteki. Potem bo nekoč opazila in krivila druge dimenzije. Enkrat smo dobili iz popravila nek aparat. Jaz sem bila prepričana, da manjka en kos. Vprašam moža, malo gleda, potem tudi on prepričan, da je tisti kos bil tam. Grem pogledat slike v navodilih, kosa ni, na internet, tudi ni, pri prijateljih, ki imajo isti model, tudi ni kosa.[/quote]
To se vsekakor dogaja vsem.
Problem je,da recimo The Bridge over the River Kwai enostavno ne moreš zamenjati z The Bridge on the river Kwai.
Problem je,ko zobni aparat izgine iz scene filma,ostane pa v vseh opisih v recenzijah. in tvojemu spominu.
To je tako kot,če bi svojemu otroku dal ime Anton,pol pa bi ratal Antoin in bi vedel,da je narobe a,ker bi ti vsi rekli,da je tako vedno bilo,bi sprejel novo različico brez oklevanja.
Problem je,ko je takšnih primerov na ducate,sto in več…
Tisti,ki efekta niso izkusili na lastni koži si zadevo težko predstavljajo in iščejo logične razlage za pojav.
Ali imaš logično razlago tudi za ta primer New Yorške policije?
Vaš link
pravitest, še šest vprašanj
dobri ljudje ste (smo, se bom štela zraven) prišli v to dimenzijo, da odpremo oči nedobrim ljudem, jim povemo o višji dimenziji in jih povabimo zraven?
Kaj je v tisti dimenziji drugačnega kot v tej? Ja seks v mestu je sex in the city, volkswagen je brez črtice, avstralija je bolj osamljena sredi oceana. Zakaj je to nekaj, kar si zaslužijo pozitivni ljudje in so (smo) bili tega deležni v višji dimenziji?
Kdo se je odločil, da pridemo mi iz višje dimenzije v nižjo oznanjat tole zadevo?
Zakaj se mi pozitivni ne moremo odločiti in iti nazaj v višjo (torej tja kjer je ford brez repka, vw brez črtice) kadar sami želimo?
gre za malenkosti in ni posluha, da bi šlo za golo dojemanje in nezavestno interpretiranje naših možganov. Torej ali je lahko ena od možnosti, da gre za malenkosti zato, ker so s kvantnimi računalniki (o katerih, priznam, nimam pojma) začeli izvajati poskuse na nas in spreminjajo malenkosti, da bi videli, če in kako jih bomo zaznali in se nanje odzvali?
saj je že v prvem komentarju napisana 🙂
There’s no spooky ghost car you idiots!
The fence had clips holding the bottom part that busted off when the heavy Buick went through it. Basically the fence was like a blanket on a clothes line. It whipped up and then back down before the cop reached it.
Also It was Garden City Georgia, not NJ and the cop named Lt. Wayne Daniels already explained what happened (see article) you can find that info easily on Google. Look for Shield’s Gazette article “ghost car” .
The driver was wanted in three states and the car was stolen. CASE CLOSED.
Glej sam nimam odgovorov….še en teden nazaj sem živel normalno življenje.
Saj ga še zdaj s to razliko pač,da sem določene zadeve spoznal na drugačen način.
Razlika je gledati ali videti.
Moja teorija.
Življene ni konstantno,materija se konstantno spreminja tako kot narava.
Tudi fizika se lahko spremeni,če se lahko planet spremeni na metafizični ravni.
Tega nismo nikoli dojemali,ker nismo imeli orodij kot jih imamo danes,namreč internet nas povezuje in omogoča hiro izmenjavo informacij,slik,izkušenj,spomina….
Svet se je obrnil na glavo.
Zakaj nekateri vidijo spremembe,nekateri pa ne?
Nekateri si razlagajo na bibličen način,drugi na znanstveni,tretji zanikajo,četrtim se nič ni spremenilo.
Ni lahko za prebavit kakorkoli gledaš 🙂
in avtomatsko so vsi fizični dokazi, tudi npr. amaterske skice, izginili oziroma se preoblikovali?
Torej se mi ne splača iskati srednješolskega zvezka za geografijo.
Če sta dva torej paralelna svetova oziroma, če je nekje vesolje izven našega vesolja, ali se v drugem tudi zavedam sebe, tako kot se v tem?
Ali sem zdajle šla v onem na Elvisov koncert? Pač zakaj bi se razlikovale le črtice in nepomembne besede. Mogoče je Elvis še živ in pri 81ih še vedno nastopa. Mogoče je pa tam mlajši.
Misliš, da tam teče leto 2016?
Ali mi je tu nekaj všeč, zato ker tam dejansko to imam?
Primer: tu mi je všeč čokoladna fontana, tam se kopam v čokoladni fontani.
Kako on svet vpliva na tega in obratno?
Kdaj sem tu, kdaj sem tam? Ali sem v obeh hkrati, ampak, če sem v obeh hkrati, zakaj se ne zavedam obeh hkrati?
Forum je zaprt za komentiranje.