Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Nekatere ženske so preprosto ustvarjene za kavs

Nekatere ženske so preprosto ustvarjene za kavs

Je prav, da se oglasi ena taka, ki ima vse, kar si moški lahko poželi, in pove svojo plat zgodbe.
Jaz kot taka baba, za katero so se obračali, se oblizovali, se drgnili obnjo po nesreči in zanalašč, sem si tudi vzela svobodo izbiranja in vsakemu, ki me je hotel priklenit nase, povedala, da se moj kombajn za eno slamco ne splača vžigat. Sem kar precej let preživela zdaj z enim, zdaj z drugim in generalno gledano bila vedno nezadovoljna v postelji, dokler mi ni kapnilo, da se bodo zame potrudili samo taki, za katere bom kot mana z nebes – starejši in na videz neprivlačni. Moški mojih let niti slučajno ni sposoben zadovoljit tako zverino, ker je praviloma preokupiraniram sam s seboj in s tem kako zelo dober da je. No, dobri so ta stari, tisti, ki jim včasih tudi stopi več ne, znajo pa vse ostalo stokrat bolje naredit kot mladci. 🙂 Mimogrede: starci so tudi pripravljeni plačat za to, da lahko tako žival dobijo v posteljo. 🙂 In to ni nepomembna malenkost.

Drži kot pribito! ???

Odgovor na objavo uporabnika
močni na jeziku, 20.06.2019 ob 19:36

Je prav, da se oglasi ena taka, ki ima vse, kar si moški lahko poželi, in pove svojo plat zgodbe.
Jaz kot taka baba, za katero so se obračali, se oblizovali, se drgnili obnjo po nesreči in zanalašč, sem si tudi vzela svobodo izbiranja in vsakemu, ki me je hotel priklenit nase, povedala, da se moj kombajn za eno slamco ne splača vžigat. Sem kar precej let preživela zdaj z enim, zdaj z drugim in generalno gledano bila vedno nezadovoljna v postelji, dokler mi ni kapnilo, da se bodo zame potrudili samo taki, za katere bom kot mana z nebes – starejši in na videz neprivlačni. Moški mojih let niti slučajno ni sposoben zadovoljit tako zverino, ker je praviloma preokupiraniram sam s seboj in s tem kako zelo dober da je. No, dobri so ta stari, tisti, ki jim včasih tudi stopi več ne, znajo pa vse ostalo stokrat bolje naredit kot mladci. 🙂 Mimogrede: starci so tudi pripravljeni plačat za to, da lahko tako žival dobijo v posteljo. 🙂 In to ni nepomembna malenkost.

opa…, pa si ti še taka žival kot si bila lani…

Ha ha, ti jih kar imej, stare in mehke. Uživaj.

Ja res je, z enimi se telesi tako ujamejo,cisti uzitek ko se zdruzis v ples telesnosti in ko tako dobro pases v njo.

Se bolje je pa ko ti taka oseba disi,k bi jo skoz zgal non stop.Ko ne mores spat zraven nje,k se ti mesa,pa ji hlacke pol sredi noci dol potegnes in je ona takoj za pa jo za lahko noc mal sredi noci nabrises.

Vsaka postane mal poredna boginja v postelji ce se potrudis da ji je lepo,ne sam v postelji temvec cel cez dan…

SUPER LEPO IN KRASNO NAPISANO 🙂 TAKO PAČ JE!

Seveda so nekatere ženske, sicer redke take ki bi jim malokateri moški rekel ne, pač imajo srečo.

Ampak so tudi taki moški, ki jim ženske pač ne moremo reči ne.

Večino so ti ljudje samski ali neprestano varajo, saj imajo možnost pofukati prav vse in sploh marsikateri tak moški brez pomisleka razdre povsem zadovoljne in srečne familije.

Sama sem zakon komaj rešila ko se je en tak poigral z mano, ko sem bila vsa zmešana in povedala možu me je zavrgel kot smet.

Še vedno pa med samozadovoljevanjem skoraj praviloma mislim nanj in mi sex z možem ugaja veliko manj kot prej, sama nikoli ne bi več ponovila napake.

Pa še sex ni bil baš nešto, le tisti občutek glej kdo me hoče je bil dober.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close