nekaj za eno osebo….
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › nekaj za eno osebo….
Nisem samo radoveden, ampak imam tud raziskovalno žilco, namreč zlo rad raziskujem, kaj na novo odkrivam, občudujem,… predvsem naravne lepote, skratka uživam :)))
p.s. upam, da imava kaj skupnega od tega
ja, upam, da…..hihihiihi…..jaz imam naravne lepote…..;))
he-he-heeee upam, da bo teden dni zadosti, ahhhh drgač pa bova potegnla še za kakšen dan al pa celo teden dni. Pač prepustiva času čas :)))
Ja, seveda prepustiva se času….;))
ohhhh da bi bil že danes avgust tukaj 😉
kar dobro, da še ni avgust…a veš kako prijetno bo pričakovanje avgusta…vsega tistega kar bo avgust prinesel???
madonca, imam občutek, da letos božiček prehiteva, že avgusta okrog hod!
Zgleda da tudi njega dajejo te klimatske spremembe, ko se tolk o njih govori zadnje čase… :)))
Ja, ja…seveda…kar vse nas malo dajejo te spremembe…no, če pa božiček kaj lepega in dobrega prinese, pa tako ni važno je to december ali pa avgust….;))
Jset grem kar mal spat.
Uhhh bi blo lepo, ko se bi zjutraj skupaj zbudila na kakšnem samotnem otočku…
Jooooj že zdaj sanjam, ko sem še buden, kaj šele bo, ko bom zaspal! 😉
Lahko noč…..veliko lepih sanj!!!
Hvala…tudi tebi enako
Cmoook
bzzzzzzzzzzzz
Na koncu bosta pa oba razočarana hehehe
Cujta vidva :))) dajta se Lorda s sabo vzet hahaha. 3 boste najlepsi par
jaz pa vem kdo je dopustnik. 🙂
ja, verjetno tudi en tak, ki bi rad šel na dopust, a ne???
ej, ti regaa….a nisi ti že zdaj malo privoščljiva, da nama nebi bilo lepo???? Kar veje faušija iz tebe!
ohhh se je bilo danes lepo zbudit 😉
eno kamnito hiško na samem ob prelepem zalivu…imam že ogledano 😉
Jaz sploh ne vem nad čim bi sploh lohka bil razočaran in na splošno, kako sploh mora bit kakšen člouk razočaran, jaz nisem nikoli, ker pač živim in uživam tisto kar mi življenje ponuja…
Ja, super…imaš prav dobro idejo…no, a jih ti vidiš, kako jih daje faušija…jaz vem, da bo prav dobro…tudi jaz se kar tako ne dam, da bi bila razočarana…male stvari pomenijo največ…
torej, kje se dobita?
Tam za drugim ovinkom na levo…pod tistim velikim listavcem z iglicami….;)) Pa oba bova imela rdečo pentljo v laseh!
Ej VIDVA “dopustnika”… face sta. Kar nadaljujta in si privosita NAJBOLJSI dopust :)). Vaju je fletneje brat, kot g. LORDA in njegove juhuhubruhuhu monologe in aforizme al kva to ze pise, kar neki.
Še bl vroče poletje želim 🙂
Jaz tudi mislim, da se bosta imela prav fajn na dopustu! Samo mi bi zdaj radi spremljali tale razplet. 🙂
Jaaa Norina… jaz ze komi cakam, kaj bo. Stavim, da rata??? aa
Veš kaj, nič ne bodi vzvišen nad radovednostjo.:-)
Ziher tudi tebe noro zanima.
rezervirano je že…. 😉
super…že komaj čakam!
Forum je zaprt za komentiranje.