nekaj težav
Pozdravljeni!
V četrtek so prišli monterji in preklopili tv, internet in telefon. Vse bi bilo ok, če se nebi ustavilo pri telefonu. Zanima me, zakaj ne naredijo tako, da dela in moraš potem sam klicat na 080, da pravilno zvežejo. In ker ne uspe do konca, te pustijo brez telefona čez vikend, jaz pa ga nujno rabim. Še huje pa je , da ti na 080 svetujejo, kam vtaknit kakšne kable. Jaz nisem strokovnjak za take zadeve, zato pa pokličem, da mi vaši monterji naredijo. Kaj naredit v takem primeru? Sem zelo razočarana.
Prenos je bil opravljen brez problema. Problem je bila fizična vzpostavitev. Sedaj kličem vašega zaposlenega, s katerim sem urejala papirne zadeve. Ga ne dobim. Sam monter pa brez naloga tudi ne more naredit nič po svoje. Ga čisto zastopim. Ker imamo še fax, tega ni bilo na nalogu. Ravnokar pa je bil monter pri nas in brez naloga ne more nič naredit do konca, ker je bil prvoten nalog nepopoln. In kaj naj sedaj, če ne dobim nobenega?
Joži, načeloma opreme (telefona) ne prikapljamo. Podobno, kot vam mobilni operater ne naredi nastavitev na vaš mobilni telefon, ampak naredimo priklop storitve (signal). Če je nuja, mi napišite in pošljemo inštruktorja, da uredi zadevo. Smo fleksibilni in pomagamo, če nekdo res ne more, je pa zadeva več kot enostavna. Verjamem, da vam lahko pomagajo tudi vaši najbližji. Samo sporočite in vam pomagamo. Hvala lepa. Lp, Peter
Forum je zaprt za komentiranje.