Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nekaj o oblekah-starih, novih

nekaj o oblekah-starih, novih

zamenjala sem službo, sedaj naj bi se malo bolj ‘zrihtano’ oblačila. v omari sem našla nekaj hlačnih kostimov starih od 5-10 let, vsi so super ohranjeni, ker sem jih zelo malo nosila. so mi tudi povsem prav. težava pa je v tem, da so hlače krojene na korenček. prijateljica mi je rekla, da takih hlač absolutno ne bi več oblekla.
kaj menite ve?

Ne vem, če je res, samo ravno včeraj sem od hčere slišala, da korenček spet prihaja v modo.

To je res že mal OUT, ampak če se dobr počutuš, zakaj ne?
Ti pa priporočam, da si kupiš nekaj hlač, ki so ravno krojene.

Kokr jaz wem je res da korencek s5 prihaja v modo (nazalost-men ni bil nikoli vsec) in itaq ljudje nosijo vse mogoce. Kriticno se ocen kako ti pristajajo in kako se ti pocutis..lohk kupis tud kksno modno revijo pa mal preucis kje so kksne take hlace videt da se bos boljs pocutla. 😉

Cisto vseeno je kaj je v modi in kaj ni, vazno je, da ti pase. Hlace na korencek opticno skarjsajo noge in odebelijo telo. Meni osebno je najljubsi cigaretni kroj hlac (ravno krojene hlacnice).

Vsekakor so tako stari kostimi malo out, ne le zaradi hlacnic, temvec so tu tudi drugi detajli.

Absolutno ti odsvetujem 5-10 let stare kostime! Če ne drugega so sigurno staromodni!
Svetujem ti, da se oblečeš za malo denarja ampak moderno. V BTC – ju je ogromno trgovin kjer se lahko tako oblečeš.

Veliko sreče v novi službi!

5 let star kostim bi še mogoče šlo. 10 let pa sigurno ne.

Ja, korencek je menda spet v modi. Meni osebno naredi prav grdo postavo.

Ja, korenček je spet in. sem slišala prodajalko v eni trgovini, ko je razlagala dobavitelju da smo glede hlač mal zad, da se kar ne moremo na korenček navadit. Grozaaaa men sploh ne sedejo.

Ne korenčka:-(((( Jaz bom hodila naokoli brez hlač, ker tega ne dam gor niti pod razno. Še malo pa bodo spet tiste “tunike” v modi, majice in puloverji do sredine kolen in nobena postava ne bo več prišla do izraza. Mislim, da bom v tem primeru popolnoma presedlala na krila, srajce, bluze in obleke:-)

Jooooj, samo korenčka ne. . . . Tunike se že nosijo, fuuuujj.
Kam smo prišli s to modo, meni nič več ni jasno . . .

Moda se tko al pa tko ponavlja..kr mal poglejte v preteklost.Sam korencek pase res redkokateri zenski…kksni k ma 10 kil pa je visoka 180 cm..tko da jaz bom rajs za modo pa bom mela normalne hlace. 😉

Ja, ce jih bos sploh kje dobila:-((. Kavbojk ze zdej ne dobis vec normalnih. Jaz mislim, da si bom po meri dala hlace delat, ker korencka ne dam gor, pa pika.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close