Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev nekaj nejasnosti v zvezi s povračilom potnih stroškov -prosim za pomoč

nekaj nejasnosti v zvezi s povračilom potnih stroškov -prosim za pomoč

Pozdravljeni,

zanima me če je kdo tu gor ki, je prijavljen na zavodu za zaposlovanje in je že kdaj oddajal zaposlitveni dnevnik v zvezi s povračilom stroškov, ki nastanejo ko imaš razgovor v določenem podjetju.

Torej, stroške moraš vpisati sam. Zdaj pa ne vem ali lahko vpišem tudi stroške lokalnega avtobusa. Kajti do glavne avtobusne postaje imam cca 1 km, torej cca 20-30 min peš. Od tam naprej pa avtobus do Škofja loke kjer sem bila na razgovoru.

se kot strošek šteje samo relacija Kranj (glavna avtobusna postaja) -Škofja loka, ali tudi lokalni avtobus do glavne avtobusne postaje.

Sem zakomplicirala? Upam da razumete kaj želim izvedeti?

hvala za inf

No, no 1 km peš da bi hodila 20-30 minut je pa, milo rečeno, pretiravanje.
Boš težko dobila službo, če imaš tako počasne obrate:-))))

Avtobus se ti upošteva od KR do Šk. Loke.

R

20-30 min?? :))))

Jaz en km prehodim v cca. 5-7 minutah!!

sej me ni treba takoj linčat….pač nimam neke predstave o tem koliko je 1 km, 100% pa vem da hodim peš cca 20 min, dokaj hitre hoja, od oka se mi je zdelo da je to 1-2 km, napisala sem sicer 1 km, ampak je očitno več kot 1 km. (pač res nimam predstave glede dolžine)

Torej sklepam, da se šteje samo od glavne avtobusne postaje, za strošek.

No, no, če ti “prehodiš” 1 km v 5 min, boš na ljubljanskem teku na 10 km dosegla rezultat v prvi tretjini vseh udeležencev!
Za “normalno” hojo se šteje 5 km na uro, torej 12 minut za 1 km.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close