Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Nekaj kuharskih knjig prodam

Nekaj kuharskih knjig prodam

V naši omari se je nabralo kar nekaj novih, nerabljenih kuharskih knjig, ki smo jih pridno kupovali.
Seveda pa nismo niti enkrat pokukali vanje. Enostavno smo pozabili.
Če ima katera čas, pokukajte v album. Mogoče pa ravno to knjigo iščete.

Moj mail je: lume@mail386.com

Lep pozdravček!

Dobra ideja, kot na bolšjem sejmu :-))
Spomnila si me, da takole počasi iščem Veliko knjigo o peki (Mladinska knjiga pred leti). Enkrat ste me prijazno opomnili na dražbo na Bolhi, vendar sem bila prepozna. Torej če jo je kdo pripravljen prodati, sem takoj kandidat.
Tebi, Lume, pa uspešno prodajo.
LP Mimi

Ker nisem iz Ljubljane, rada bi pa v kratkem obiskala bolšji sejem, me zanima kdaj in kje se ta sejem nahaja. Hvala za odgovor!

LP,

LUNCA

Bolšji sejem se “dogaja” vsako nedeljo na Rudniku. Tam v bližini končne postaje avtobusa št. 3. Imaš pa smerokaze, tako ne moreš zgrešiti.

lp

Julija

Lunca, če vidiš mojo Veliko knjigo o peki, se spomni name, odkupim jo s kožo in kostmi vred (no, beri poštnino).

Ti kar uživaj na sejmu, res je luštno.
LP Mimi

Sejma na Rudniku že dolgo ni več. Sedaj je tam nekje na Viču, kjer je
tudi avtomobilski sejem.
Lp, smrekca

Smrekca, ni Vič ampak Rudnik. Garant. Menda vem kam hodim. :-))))))))) Od končne postaje št. 3 greš nazaj na cesto, ki pride čez progo in nato naravnost naprej. Tam ima tudi Viator-vektor svoje kamione, pa Sadje&Zelenjava prodaja na engro.

lp

Julija

Sorry, se posipam s pepelom. Bolšjak je res na Viču. Jaz sem malo zadaj ostala. :(((

lp

Julija

iščem slovensko kuharsko knjigo, kjer so recepti za izdelovanje kolin( klobas, krvavic, želodca itd). Če kdo pozna tako knjigo, vas prosim za informacijo kje jo dobim oz. če jo kdo ima in je ne potrebuje Hvala Slavica

Kupim knjigo Velika družinska kuharska knjiga, prodam pa veliko knjigo o peki.
Nujno!!

Lep pozdrav!

Zanima me, če še vedno prodajate Veliko knjigo o peki? Jaz jo z veseljem kupim!

Če jo še imate, mi prosim pošljite sms na 041 808 944 begin_of_the_skype_highlighting              041 808 944      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              041 808 944      end_of_the_skype_highlighting begin_of_the_skype_highlighting              041 808 944      end_of_the_skype_highlighting.

Hvala!

Jera

Čigavo veliko družinsko kuharsko knjigo? Jo imam od Mary Berry, če je v redu.

Kaj pa ali ima kdo knjigo Kalinškove? Takšna kar debela zadeva, vendar zelo uporabna…

Buči, šele sedaj sem videla, da imaš knjigo Velika družinska kuharska knjiga. Jo še prodaš?
Lahko me kontaktiraš na 040 250 827
hvala

Pozdravljene,

kupim knjigo Mary Barry “Velika družinska kuharska knjiga”. 040 811-481.

LP, Snežana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close