nekaj ga sračka
Živjo!
Pred prazniki smo dobili lepo očiščen in na novo sprogramiran računalnik, pa ga spet sračka. Ko grem na net se mi kmalu- lahko že po kaki minuti pojavi okvir na katerem piše, da naj vse shranim, ker se bo zaustavil Zaustavitev je zahteval NT AUTHORITY SISTEM. Ko pa se spet zažene pa se najprej napiše LSA Shell (Export Version) je naletel na težavo in se mora zapreti.
Spet ta okvirček! Upam da je dovolj napisanega. Serviser je namreč v tujini in ga ne moram morit 🙂
Res, dobila si lepo očiščen, a slabo zaščiten računalnik. Kot sem omenil že v odgovoru 2 posta niže, je treba po nameščanju oken namestiti tudi vse popravke, ki so na voljo na Microsoftovi strani. Ker tvoj serviser pred odhodom v tujino tega ni storil, si bržkone prav tako iz tujine hitro staknila virus Sasser, ki zaustavlja Lsas.exe in po nekaj minutah internetne povezave resetira sistem.
Virus lahko odstraniš s programom, ki ga dobiš tule:
Vprašanje pa je, kako dolgo boš ostala brez njega, če si ne boš namestila ustreznih popravkov.
Hvala za odgovor, se bom potrudila da najdem nekoga ki bo tvojo idejo realiziral, saj sem totalni aberveznik na tem področju. Mi pa je kapnilo, da imam ikono s protivirusnim programom NOD 32. Ko sem zagnala iskanje virusov je našel nek nepoznani CRYPT.WIN 32 virus, ki pa ga potem program ni mogel izbrisat. Ima tudi ta kako vezo?
Forum je zaprt za komentiranje.