Nekaj čisto pomladno-poletnega
Eh, malo bom poskušala varčevati: jeseni in pozimi sem se kar nekajkrat obdarila s parfumi, zdaj pa je treba to tudi porabit. Najbolj polna je steklenička z L’eau d’Issey, čeprav se bojim, da je za poletje premočna, za dan vsekakor.
Polivala se bom tudi z L’Occitanovim “zelenim čajem”, ki mi je ostal še od lani (100 ml!), pa z Bvlgarijevo omnio crystaline, ki mi kar prehitro kopni – še vedno sem zaljubljena vanjo …
Jaz bom letos:
Hermes – un jardin en mediteranee
Mogoce (ga moram se enkrat probati) – Lanvin summer pa se neki (sem pozabila)
definitivno Bvlgari au the blanc
za “po doma” ali elizabeth arden green tea ali roger& gallet eau the shiso
Ma, jaz se kar drzim tistega kar mi je vsec, ceprav sem videla kar nekaj novih v mullerju….
@Brihta: tudi “za doma” imava podoben poletni izbor. Jaz nameravam “pokuriti” vodico iz Roger & Gallet bouquet imperiale. Te kolonjske iz R&G so nasploh kot nalašč za poletno dnevno rabo. Mož uporablja “ingverjevo” in je na njem bajna.
Samo eno napako sem naredila: nedavno sem kupila toaletno vodo white reseda, tudi iz R & G, a sem jo slabo testirala. Jo bom sicer porabila, ampak ni to, kar sem si predstavljala. Premočna. “Preveč enostavna” za tolaetno vodo.
Raje imam njihove kolonjske – hecno, ne, kolonjske dandanes skorajda ne obstajajo več … pa se mi ne zdi, da si zaslužijo počasno izumiranje na starih tetah. Je pa res, da so mi le redke dejansko zelo všeč.
Kakšna je pa eau the shiso? Kolonjska? Toaletna? Približen vonj?
Forum je zaprt za komentiranje.