Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nekaj bi rada

nekaj bi rada

hojla…

da ne bomo samo o volitvah….

zanima me po kolikem casu ste se odlocili s partnerjem da boste skup ziveli…
js si to kr zelim…sam ne vem..moj fant nic ne omeni tega…
sicer pa sem js v studentu..on ma pa svoj flet…pa v istem mestu…bi bilo kaj narobe ce js prva to predlagam..al naj cakam da me on “povabi” kao k sebi?
skup sva pa ze eno leto pa mal ces…
kako ste si to uredili….
zakomplicirano…tako kot vse…

Politične stranke so napovedale………..
hehehehe, ko si ravno omenila volitve.
Ja poglej, jaz mislim, da bi bilo primerno, če je takole kot si napisala, da on tebe povabi k sebi.Morda te bo, morda pa se bo čutil ogroženega, morda mu boš s tem ogrozila njegovo svobodo.
Zakaj te ne povabi k sebi živet, ve le on.Daj malo potipaj, ne sicer direktno, da ne bo mislil:”Glej kuro hoče k meni”, ampak, tkole na daljavo, zmanjšanje stroškov, pranje, likanje….tvoja skrb………ja ja saj vem, da niste samo za to narejene ženske, ne samo tko malo naokrog.
Morda pa je za njega prehitro….
Veliko je ČE jev…….

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

se strinjam s hribovcem (živjo hribovc). je treba malo okol vroče kaše zaplesat. oment “joj, ko bi se lahko vsako jutro ob tebi zbudila in vsak večer zaspala ob tebi, to ni ničemur podobno, da moram bit sama v tej prazni postli”. mogoče je to prava iztočnica :)) ne bo vsiljevanje in on si lahko to razlaga tako kot si hoče. če hoče v tem slišat “dejva zaživet skupi”, potem bo točno to razumel. če pa tega noče slišat, tvojih besed ne bo tako razumel, niti jih ne bo razumel kot pritisk. srečno!

Glej, če si študentka, zakaj ne bi do konca uživala življenja v študentu? S fantom boš itak lahko potem celo življenje živela. Pa če sta eno leto skupaj, to še ni tako veliko.
Uživaj z njim, bodi veliko pri njemu, a ne se še preselit, tko da še ne bo treba prat, likat… Za vse bo še čas.

Pa sploh če je fantovo stanovanje, bi jaz počakala, da on vpraša, če prideš živet k njemu, ker sicer zgleda,kot da se “vsiljuješ”…

Uživaj!

Pri meni je bilo enako. Prihajala sem k njemu, včasih ostala. Nisem hotela biti vsiljiva, zato sem pri njemu imela le nekaj kozmetike in kakšen kos perila. Ko ga ni bilo doma sem odšla. Potem me je včasih sam klical če bom prej prosta naj nama kaj skuham, še prej sem šla do njega v službo po ključ. Prihajala sem vse pogosteje in enkrat je rekel, da me bo s 1. prijavil da živim tam.

Midva sva bila skupaj že 4 leta. Več krat mi je namignil, če bi živela skupaj, jaz sem to sicer hotela, vendar nekako nisem zbrala dovolj poguma oz. ker sem bila še čisto na začetku študija, nisem hotela, da me on preživlja. Dal mi je ključ od stanovanja (da sem lahko prišla k njemu tudi ko ga ni bilo doma, mogoče kaj skuhala…). Pač potem mi kar lep čas ni rekel, če bi živela skupaj, pa sem mu sama rekla, da sem pripravljena na ta korak.

Mogoče se bo tvojemu fantu zdelo to vsiljivo, če boš ti dala ta predlog. Mogoče bi bilo dobro da enkrat v pogovoru temo navežeš na skupno življenje, tako boš videla kakšne poglede ima na to. Verjetno na tvojem mestu ne bi bilo idealno kar naravnost rečt “Čuj, jaz se bom preselila k tebi”.

Tudi tebi ŽIVJO sadna…. 🙂

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

jaz bi na tvojem mestu še malo počakala… uživaj študentska leta, bodi vesela, da sploh sta doma v istem mestu. sej greš lahko kadarkoli k njemu, a ne? tako imata vsak svoj prostor in čas zase. sploh pa mislim, da še sta skup mal več kot leto… joj, počakaj še malo! naj se ti nikamor ne mudi…
lp

Se strinjam z dee-dee, uzivej samostojno zivljenje dokler si se mlada, cimdalj-ker ko se vselita skupaj bo verjetno malce tezje prilagajanje in hitreje vaju lahko doleti dolgocasje-tako zivljenje je vsekakor manj razburljivo! Tega se najbrz zaveda tudi on!

Punca – mlada si še in počakaj še malo… saj je res da ste enakopravne, ampak – NE sili vanj

tudi jaz sem imela podobno zadevo(res pa je da jaz med študijem tudi delam tako, da bi me on moral preživljat ni bilo vprašanja)…če se zdaj spomnem…nepotrebne skrbi:)
Kot so mi tukaj na forumu svetovali sem ga naravnost vprašala-mu povedala kaj mi roji po glavi in tako je kar sam predlagal:)
…in moram ti povedat da je res super
vse najlepše ti želim in kar pogumno

Midva sva sla na svoje, ko sva bila skupaj skoraj 8 mesecev. O tem sva se pogovarjala ze od vsega zacetka in sedaj nama ni niti malo zal.

Sem mnenja, da je za zvezo dobro, da par cimprej zazivi skupaj, saj se sele takrat dejansko izkaze ali znata ziveti pod eno streho 24h/dan.

Jaz bi mu na tvojem mestu predlagala tko po ovinkih, da ne bi slucajno mislil, da hoces k njemu, ker ima svoj flat! 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close