Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj bi, pa ne vem kaj ?

Nekaj bi, pa ne vem kaj ?

Nekaj dobrega bi pojedla, pa imam vsega preveč in sploh se mi nikoli ničesar ne”zlušta”.

Se gremo igrico? Kaj imate najraje “za pocrkljat se” za jesti ali piti (brezalkoholne pijače)?

za pocrkljat se?

Na prvem mestu so ziher piškoti? kokosovi ali čokoladni, z veliko masla. Na drugem mestu so pri meni peciva z jabolki, zavitek, potičke, zdrobovo pecivo ali pita… vse mi diši ali prija podobno tolažeče, sploh dokler je še vroče? Tretje mesto si delijo čokoladni bonboni in sladoled? Danes sem se pocrkljala s pečenimi makaroni s skuto? Ta teden so mi prvič po dolgem času zadišali ježki?

Za pit… kava, čaj, limonada. Danes sem se pocrkljala s kakavom?

S katero hrano se pa ti najraje pocrkljaš?

Aja, seveda, zase sem pa pozabila povedati:

hrana: sladoled, ampak ne vsak, najbolj mi teknejo najdražji?: Carte Dor, Haagen-daz, Movenpick, Indy&Pipa…cenenih ne jem, ker so mi ogabni.

Pijača: Coca-Cola forever, Early Grey brez sladkorja z malo mleka

Odgovor na objavo uporabnika
Ker imam vsega dosti, 18.11.2021 ob 19:29

Nekaj dobrega bi pojedla, pa imam vsega preveč in sploh se mi nikoli ničesar ne”zlušta”.

Se gremo igrico? Kaj imate najraje “za pocrkljat se” za jesti ali piti (brezalkoholne pijače)?

Kozarec ali dva mrzle vode

Presno torto.

Če ti ni do nicesar in imas polno rit…poglej malo okoli sebe…polno druzn, ki nimajo kaj v lonec dat in velikokrat ne po svoji krivdi…

Jaz : kaki, frutabela, skuta s podloženim sadjem Lj.mlekarne, banana, pa edini sladoled, ki mi je res všeč : V McDonaldsu  : tisti bel, s karamelnim prelivom…

Snelca_ si poiskusila Africko sljivo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close