Neka 13-letnica je zanosila in zdaj jo kolektiv ostalih 13-letnikov zelo podpira
Preberi si tvoj prejšnji post ene 10x, pa če ti ne bo jasno, da imaš zblojeno glavo brez zdrave pameti, potem ti pač ni pomoči.[/quote]
Aha, daj megaboy, nimaš argumetov potem pa vpadaš na osebni nivo. Že videno in pričakovano. Nič novega iz tvoje smeri.
Jaz pa ti podam svoje argumente, ki so bazirani na preverljivih znanostvenih ugotovitvah in ne kar od nekje povlečene ven iz riti.
Iz psihološkega pogleda je 30 letni moški, ki se seksualno zanima za mladoletne osebe, s tem mislim osebe pod 18 let, potencialno nezrel, patološko nesposoben vzpostaviti stika z odraslo osebo, poseduje nizko stopnjo samozavesti, ima tendence v smer “control-freak”, za ta svoja leta zavožen, v fazi krize srednji let, identitete. Takšen 30 letnik se lahko seveda identificira z razvojnim razvojem osebe mladoletnikov. Normalen 30 – z normalnim razvojem se ne.
Vir: psihopatologija, psihologija.
Preberi si tvoj prejšnji post ene 10x, pa če ti ne bo jasno, da imaš zblojeno glavo brez zdrave pameti, potem ti pač ni pomoči.[/quote]
Aha, daj megaboy, nimaš argumetov potem pa vpadaš na osebni nivo. Že videno in pričakovano. Nič novega iz tvoje smeri.
Jaz pa ti podam svoje argumente, ki so bazirani na preverljivih znanostvenih ugotovitvah in ne kar od nekje povlečene ven iz riti.
Iz psihološkega pogleda je 30 letni moški, ki se seksualno zanima za mladoletne osebe, s tem mislim osebe pod 18 let, potencialno nezrel, patološko nesposoben vzpostaviti stika z odraslo osebo, poseduje nizko stopnjo samozavesti, ima tendence v smer “control-freak”, za ta svoja leta zavožen, v fazi krize srednji let, identitete. Takšen 30 letnik se lahko seveda identificira z razvojnim razvojem osebe mladoletnikov. Normalen 30 – z normalnim razvojem se ne.
Vir: psihopatologija, psihologija.[/quote]
Na osebni nivo si debato prva speljala ti, ko namiguješ in “sprašuješ”, ali bi rad seks z 14 letno ali 16 letno.
Da pa ti to hodi na misel je pa jasen dokaz in argument, da ti v glavi ne špila vse normalno.
V svoji zblojeni glavi si domošljaš, da bi jaz rad seks z 14-16- letnico, da bi me potem na osnovi lastnih izmišljotin obsojala.
In spet se nisem zmotil. Tu tolčeš po meni, o tistem, ki je seksal s 13-letnico in ji naredil otroka pa ne najdeš slabe besede.
Ampak si zgrešila point. Mi se ne pogovovarjamo o tem, kaj se komu zdi normalno ali ne, pogovarjamo se o kaznivih dejanjih. Kar seks z 13-letnico nedvomo je.
In off topic., lepo si opisala moškega, ki se zanima za mladoletne osebe. Kaj pa ženske?
No ko si že začela, pa sedaj opiši še psihološki profil mladoletno osebe, ki se seksualno zanima za starejše osebe. Bo šlo? A to je pa normalno????
nisem brala celotne teme, samo skopirala bom, kar sem par dni nazaj napisala v eno drugo temo
te “nosečniške” provokacije sem enkrat videla na tisti popularni najstniški strani za anonimna vprašanja in odgovore (Ask.fm)… kar nekaj je bilo smrkljic, ki so si izmišljevale zgodbice o zanositvi, božale in slikale svoj anoreksični trebuh in odgovarjale na vsa možna vprašanja (opisovale kako so bile “posiljene”, itd), na koncu pa že preveč zapletle in se je pokazalo, da je vse izmišljeno
preveč gledajo “16 and pregnant” ali kaj…[/quote]
povzetek:
NE VERJEMITE VSEGA, KAR PREBERETE
Vir: psihopatologija, psihologija.[/quote]
Na osebni nivo si debato prva speljala ti, ko namiguješ in “sprašuješ”, ali bi rad seks z 14 letno ali 16 letno.
Da pa ti to hodi na misel je pa jasen dokaz in argument, da ti v glavi ne špila vse normalno.
V svoji zblojeni glavi si domošljaš, da bi jaz rad seks z 14-16- letnico, da bi me potem na osnovi lastnih izmišljotin obsojala.
In spet se nisem zmotil. Tu tolčeš po meni, o tistem, ki je seksal s 13-letnico in ji naredil otroka pa ne najdeš slabe besede.
Ampak si zgrešila point. Mi se ne pogovovarjamo o tem, kaj se komu zdi normalno ali ne, pogovarjamo se o kaznivih dejanjih. Kar seks z 13-letnico nedvomo je.
In off topic., lepo si opisala moškega, ki se zanima za mladoletne osebe. Kaj pa ženske?
No ko si že začela, pa sedaj opiši še psihološki profil mladoletno osebe, ki se seksualno zanima za starejše osebe. Bo šlo? A to je pa normalno????[/quote]
Aha, spet zavajaš in obračaš besede, kot ponavadi. Jaz nič ne namiguje, to ponavadi sam delaš. Vzrok – posledica. Ugani kdo je tukaj vzrok …
Seveda, ravno tako velja dotični profil za ženske, čeprav statistično gledano, so moški osebki dominantejši, zatorej se ponavadi posploši, pravtako pa obstaja nekakšna taboo cona okoli žensk. Tale zadnji stavek o mladoletnih pa deluje kot tisto, ko reče nekdo, da ga je v bistvu mladoletna oseba osvajala in zavedla. Lolita efekt je sorazmeroma redek. Pa tudi če je, se od ODRASLE osebe pričakuje neko stopnjo razsodnosti.
evo to je čista amerikanizacija kjer imajo otroci otroke,ker se premalo o tem govori in opozarja dekleta in seveda fante tud.
Ma hebat ga,če je res je to potem obsojanja vredno (starše)…
Da otroku niso lepo razložili te zadeve.Pa kje mi to živimo ??
V prejšnih časih pa ne dolgo nazaj so punce bile bolj previdne,se ve zakaj !! otrok je
No sedaj se sprenevedaš, da ne namiguješ. No kakorkoli, na osebno raven si se s spraševanjem, ali bi raje jaz seksal z 16-.leno ali 14- letno najprej spustila TI.
Me prav zanima, kdo je delal takšne zgrešene statistike, ampak nima veze, kadar pride do seksa z večjo starostno razliko sta za to odgovorna OBA. Mlajši, ker si je želel seksat s starejšim in starejši, ker si je želel seksat z mlajšim. Saj govorimo o seksu na obojestransko željo, ne pa o posilstvih.
Tisto zavajanje si pa vtakni nekam, To so samo slabi izgovori za lažje obsojanje moških. Osebe stare nad 15 let dobro vedo kaj je seks in zakaj se gre, in znajo rečt ne, če jim kaj ne paše. vsekakor so pa normalnim najstnicam bolj všeč vrstniki, in verjemi da bo lažje rekla ne kakšpnemu staremu, kot pa vrstniku.
So pa moški bolj na udaru, ker ste ljudje pač dvolični in tudi tu v luft skačete, kadar 30-letnik seksa z 18-letnico, takrat je tista 18-letnica zavedena, majhna punčka…… kadar pa 30-letnica seksa z 18-letnikom boste pa lepo tiho. Takrat pa ne bo govora o pedofiliji, zavajanju, malih nezrelih 18-letnikih.
No preberi : učiteljica seksala z učencem.
http://www.slovenskenovice.si/bizarno/uciteljica-verouka-seksala-s-svojim-ucencem
A bi imela enako mišljenje če bi bilo obratno in bi učitelj seksal z učenko?
Na facebooku pa je prav posebna skupina, namenjena njej in v njej piše tole:
tota skupina je da te podpiramo alja zato STAY STRONG
Vse se je začelo pred skoraj dvema letoma, pač ko sva jaz pa Vid (on je star 15 zdaj) začela.. blo je use kul, nikol nisva mela velikih prepirov pač srečna sva bla skupi že od samga začetka.. no potem po letu in pol od kar sva hodila sva bla sama pr njemu doma in je blo pač isto k da prjatlca pride k teb al kako,sam pol sva se začela poljubljat pa tko in je naneslo da sva se ”dala dol”, itak mela sva kondom pa use je blo lepo in prav, pol sm šla domou k so me starši iskat pršli..
No pol mi je menstruacija zamujala mesec pa sm misnla da je pač normalno ker pač prve dve al tri leta menstruacije se lahk zgodi da pride do zamujanja pa da kakšen mesec je sploh nimaš itd. (sej punce veste kak je to) no pol sta se okrog obrnila že dva mesca in sm pomisnla na to da mogoč pa usen ni krivo to ampak da sm lahk noseča in sm šla s prjatlco kupit test pa je biu pozitiven.. no itak sm bla u šoku sam ko sm mal k seb pršla sm poklicala fanta pa mu povedala, kasnej čez prib. teden dni pa še staršem in sta bla ful šokirana sam smo se pol skup pogovoril kako pa kaj in pač sm povedala da ne bom nardila splava in sta rekla da to je moja odločitev pač da karkoli bo mi bota stala ob strani pa mi pomagala pri vzgoji in use.
No zdej sm noseča že 5 mesecev in je use tko k je treba pač:)
Pa sej vem da je prehiter pa mi ne rabte tega govort ampak pač je pršlo tko,sej ni blo načrtovano.. pa zarad mene lahk hejtate kolkr hočete ampak mene ne gane k vem da sm se prou odločila da bom obdržala otroka,ne glede na use:)
Forum je zaprt za komentiranje.