Neizplačan OD
Pozdravljeni!
Jaz imam pa naslednji problem. V podjetju v katerem sem bila zaposlena je v stečajnem postopku oz. se na stečaj pripravlja vendar bivši direktor noče plačati stečajnemu upravitelju in tako vsa zadeva stoji. Moj problem pa je sledeč. Še vedno mi ni izplačal malice in prevoza na delo za mesec november, ter celega OD za mesec december 2008. Da ne govorim o kakem regresu in dve leti neplačanih prispevkov.
Ustno sva bila dogovorjena, da ostanem v podjetju do konca decembra 2008 nato pa odidem, saj sem dobila novo službo. Tega sem se tudi držala s to razliko, da so v podjetju odklopili vso elektriko ter nas izselili iz poslovnih prostorov, seveda spet zaradi direktorjevih neplačil. V tem podjetju sem tako delala do 10.12.2009, potem sem izkoristila še preostanek dopusta, ker enostavno nisem imela kje več delat. Direktor je vsem ostalim delavcem dal odpoved zaradi finančnega stanja in so se po izteku odpovednega roka že meseca novembra lepo prijavili na borzo, men pa te pogodbe ni dal v podpis, ker sva se zmenila drugače.
Zanima me kako lahko iztržim od njega denar, ki mi ga dolguje. Po večkratnih pozivih me enostavno ignorira.Hvala in lep pozdrav
Forum je zaprt za komentiranje.