Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nehajte vlačiti pse na plaže za ljudi in v morje!!!

Nehajte vlačiti pse na plaže za ljudi in v morje!!!

Ravno z dopusta. Ta obsesija s psi je šla definitivno predaleč! Na plaži za ljudi vse polno družin ali posameznikov s psi, katere potem vlačijo v vodo in psi plavajo tam skupaj z otroki in odraslimi!

Sorry, ampak meni se to gravža. Pes se ves moker otresa na plaži in kapljice z njega padajo na nas in naše brisače. Lastnikov to ne zanima. Oni mislijo, da smo vsi ljubitelji cuckov!! Fuj, fuj, fuj!!! Izginite na pasje plaže!!!

Nehajte vlačit otroke na plaže za ljudi in v morje!

Se popolnoma strinjam , žival ne more biti enakovredna človeku. Pika, točka, konec, amen, kakorkoli, vsakemu normalnemu je to jasno!

fake komentarji. fake članki. he he he

Smo lastniki psa, katerega ne vodimo na plazo, saj mu je lepse, ce nas tisti dve uri pocaka v hladnem apartmaju. Vendar to, kar si dovolijo starsi otrok, je preseglo vse meje. Smehlanje, ker gre sinko do morja in se vsem na ocem polula v vodo, ali pa k najblizjemu drevesu… Nagravzno do konca. Da ne govorim o tekanju otrok cez brisace. Raje na pasjo plazo z vzgojenimi psi, kot pa na plazo polno otrok! Stevilo nevzgojenih sonckov in njihovih starsev je definitivno vecje kot je stavilo nevzgojenih psov! Starsi ne razumejo, da je njihov otrok simpaticen predvsem njim, ostalim pa je odvratno slisati: Mami, polulala (pokakala) sem se v vodo!

Odgovor na objavo uporabnika
Pravkar z morja, 18.08.2021 ob 16:56

Smo lastniki psa, katerega ne vodimo na plazo, saj mu je lepse, ce nas tisti dve uri pocaka v hladnem apartmaju. Vendar to, kar si dovolijo starsi otrok, je preseglo vse meje. Smehlanje, ker gre sinko do morja in se vsem na ocem polula v vodo, ali pa k najblizjemu drevesu… Nagravzno do konca. Da ne govorim o tekanju otrok cez brisace. Raje na pasjo plazo z vzgojenimi psi, kot pa na plazo polno otrok! Stevilo nevzgojenih sonckov in njihovih starsev je definitivno vecje kot je stavilo nevzgojenih psov! Starsi ne razumejo, da je njihov otrok simpaticen predvsem njim, ostalim pa je odvratno slisati: Mami, polulala (pokakala) sem se v vodo!

Ja, otroci celo serjejo v vodo, ne samo ščijejo, no tudi večina odraslih ščije not. Psi nikoli. Ne boš videla psa, ki se bo posral ali poscal v vodo.

Kaj torej avtorico tako muči pri psih? Kaj točno se ji “gravža”? To, da je žival in živali ne mara? Bi rekla, ja.

Zadnjič na plaži pod tušem. Jaz se tuširam na eni strani tuša, na drugi pa ati drži svojo princesko z nago ritko v zraku, da ona lahko na tla tuša lula. Res lepo, ni kej. O.O

Ni boljšega filinga ko te prime scat in lepo spustiš noter v vodo vsem na očeh, a noben ne opazi …

Ubogi psi! Upam, da jih lastniki po obisku plaže pošteno umijejo.

Naš pes je dobil kožno reakcijo, ker se je v bližini njega nek garjav otrok polulal v vodo. Pasjeljubci, pojdmo rajš na pasje plaže, ker so tam naši psi še najbolj varni!

Ta pasnja obsesija s cucki na plaži in v objemu z njimi v morju je prešla vse meje. Pse ste si nabavili v zameno za starševstvo. Absurd.

Nope tam, kjer sem jaz psov ni. Mi to takoj razčistimo.

Na javnih plažah, kjer so skrbniki plaže, so psi prepovedani, če se najde kdo ga reševalec plaže pospremi z lastnikom na izhod, drugače je na divjih plažah, kjer so psi ob lastniku.

Si je ena dovolila da se je njen ljubljenček prosto otresal po meni in brisači in mojih oblačilih.

Pa sem se šla jaz mokra  otrest k njej. V minuti so se spokali s plaze.

Pes na plaži v senci in z vodo v skledi mene popolnoma nič ne moti.

Plaval v vodi kjer sem ne bo, niti skakl ob meni in po mojih rečeh.

A je že leto naokoli?

Imam psa, niti pomislim ne da bi ga vozil na plažo med ljudi, pes ne spada na plažo za ljudi, pes vse poserje in poščije, tudi jaz grem scat v morje, kaj je to kaj takega, raje kot na plažo.

Tudi mene motijo psi na plaži, otroci so čudoviti, kjerkoli so popestrijo dolgčas.

na plažah, kjer ne smejo psi, bo več prostora za druge;)

Sorry nrobe. Meni je zadnjič ena s psom ravno zatežila, ker je sin na hitro stekel lulat v travo ob eni poti. In ona meni kako to izgleda, da se ne spodobi itd… pa da se ne lula takole po poti . Sem jo vprašala kam njen pes lula ko se sprehajata, mi pa reče da za kuzke je pa to normalno.

Am lej, za otroka tudi. Otroci migajo, majni mehurji, ne razmišljajo dosti vnAprej…

Vi pesjakarji ste bolni že

na pse se bunite,da lulajo po travi, da vas motijo, vaši otroci tudi lulajo po travi, to vas ne moti. Itak, da ne, ker gre za vase otroke in ker psov preprosto ne marate.

Aha, 19.08.2021 ob 00:40

na pse se bunite,da lulajo po travi, da vas motijo, vaši otroci tudi lulajo po travi, to vas ne moti. Itak, da ne, ker gre za vase otroke in ker psov preprosto ne marate.

Nisem Vidla otroka, daula v travi. Vidim pa kako ga mami odnese kam za grmiček. Le zakaj.

Ti psa pelješ za grmiček? Ne, na, sredi potke, stopim v drek tvojega psa.

Žal so potem na udaru tudi vzgojeni lastniki vzgojenih psov. Ni vse metati za v en koš.

Večina, ste pa malomarnezi da groza.

donporleone, 18.08.2021 ob 17:05

Ubogi psi! Upam, da jih lastniki po obisku plaže pošteno umijejo.

Ne sam pse, tudi sebe. Kam mislite da gre kanalizacija iz hrvaške obale. V zrak? Tu se pa zgražate, ker se en otrok polula. Dvoličneži.

In ja, moker pes se otresa. To je problem pri polni plaži. Problem je tudi bevskanje ko grejo  člani družine v vodo.

Vidim pa da tisti ki se ukvarjajo s psom in ga tudi vzgajajo, nimajo teh problemov.  Jih peljejo na plažo kjer je to dovoljeno oz. na prazno plažo. Ti psi so skoraj neopazni in sigurno niso moteči.

Turistka939, 18.08.2021 ob 16:45

Ravno z dopusta. Ta obsesija s psi je šla definitivno predaleč! Na plaži za ljudi vse polno družin ali posameznikov s psi, katere potem vlačijo v vodo in psi plavajo tam skupaj z otroki in odraslimi!

Sorry, ampak meni se to gravža. Pes se ves moker otresa na plaži in kapljice z njega padajo na nas in naše brisače. Lastnikov to ne zanima. Oni mislijo, da smo vsi ljubitelji cuckov!! Fuj, fuj, fuj!!! Izginite na pasje plaže!!!

Ti pa si čudaška! Vsakemu normalnemu je tisočkrat boljše na plaži s psi, kot plavati v otroškem lulanju in poslušati melodijo otroškega vreščanja.

A ne obstajajo tudi posebne plaže za lastnike psov? Zakaj bi morali njihovi cucki smrdeti še na plažah za ljudi?

Monovina, 18.08.2021 ob 20:18

Sorry nrobe. Meni je zadnjič ena s psom ravno zatežila, ker je sin na hitro stekel lulat v travo ob eni poti. In ona meni kako to izgleda, da se ne spodobi itd… pa da se ne lula takole po poti . Sem jo vprašala kam njen pes lula ko se sprehajata, mi pa reče da za kuzke je pa to normalno.

Am lej, za otroka tudi. Otroci migajo, majni mehurji, ne razmišljajo dosti vnAprej…

Vi pesjakarji ste bolni že

U

bogi otrok, je na nivoju psa.

Obsesija bo kar prava beseda. Opazujem in se čudim nekaterim pasjim lastnikom. Pa pes še pes ne more več bit, madona. Psi pistajajo dojenčki, modni dodatki, invalidi…. Sem videla že marsikaj, sam še čakam da kateremu rokavčke nataknejo 😉

kokoši, 19.08.2021 ob 06:28

Ti pa si čudaška! Vsakemu normalnemu je tisočkrat boljše na plaži s psi, kot plavati v otroškem lulanju in poslušati melodijo otroškega vreščanja.

kokoši, ne sodi vseh po sebi. Nekateri imamo otroke radi. Psi pa so za nas le psi, ne neke vrste otroci in nikakor psi niso enaki ljudem.

Otroci so mali ljudje. Naša vrsta. Potomci. Se strinjam, da morajo biti vzgojeni v vseh pogledih. Ampak tudi najboljšim se kdaj zgodi kakšna trma. In to razumem in toleriram. In seveda je logično, da malo popestrijo dogajanje na plaži. Ne s kakanjem in lulanjem, ampak z razigrano igro. Psi pa so živali. Druga vrsta. Manj vredna od ljudi. In ne, otroci in psi niso nikoli primerljivi. Pod nobenim pogojem. Zato je logično, da se otrokom kaj tolerira, psom pač ne. Za psa je seveda potrebno ustrezno poskrbeti. Fizično in drugače. Tako, da mu daš dovolj pozornosti. Ampak vedno in povsod in brez izjeme imajo otroci prednost. Vedno. In ne, jaz se ne maram kopati v isti vodi kot pes, ne maram, da se pes otresa okoli mene in znorim, če pololize mojega otroka.

Grozno ko beres kaksni ljudje zivijo med nami, da jim je grozno videti psa na plazi in v vodi… Najvecja smet v zivljenju je vedno clovek bil in bo.  Toliko umazanije ki pusti clovek na plazi , ga zival ne bi nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close