Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style NEGOVALNA KOZMETIKA?

NEGOVALNA KOZMETIKA?

Živjo,
zanima me, kakšne so kaj vaše izkušnje s kozmetiko dr. Hauschka?
Zanjo se zanimam, ker iščem kozmetiko, ki bi bila čim bolj na naravni bazi…imam pa bolj mastno kožo kot ne, motijo pa me tudi in predvsem ogrci(brada, nos,lica,čelo)..
do sedaj sem uporabljala čistilno mleko od Krke, linije Vitaskin za mastno kožo, ki naj bi nežno čistil in uravnaval izločanje por…vendar me moti, ker se mi zdi, da je koža po vsakdanji uporabi na površju izsušena, včasih da občutek rahlega zategovanja…tudi sicer se mi pojavijo kaki mazoljčki, ki jih sicer nimam razen pred menstro…po čiščenju si nanesem Schellerjev tonik Mineral balance..iščem pa tudi kako bolj naravno in cenovno dostopno vlažilno kremo za mastno kožo…pa vprašala bi še, če ima katera izkušnje z Schellerjevim Lemon balm wash gelom, pa njegovim limoninim tonikom in ananasovo kremo…(njegova kolekcija za mastno kožo)?
Hvala za pomoč pa lep prvomajski teden,
lp;)

halo!
Te kozmetike zal ne poznam,ti pa lahko svetujem,da probas kozmetiko artisty, ki je narejena na 100% naravni bazi.Ce bi te to zanimalo me lahko kontaktiras. Z veseljem ti predstavim to kozmetiko.
Nad to kozmetiko sem zelo navdusena,kajti res mi je pomagala,da sem si popravila kozo. Tudi sama sem imela mastno in pa problematicno kozo.

Tanja Milašinovič Svetovalka za Artistry kozmetiko Trženje, svetovanje, praktične delavnice, ... V primeru, da vas zanima sodelovanje na delavnicah ali trženje dobite informacije na E-mail: mailto://m.tanja@email.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close