Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nega problematične kože pri 33

nega problematične kože pri 33

imam mastno in nečisto kožo, široke pore in kar nekaj brazgotin od pubertetniških mozoljev. sicer zaradi mastnosti kože nisem oz. verjetno ne bom prav kmalu gubasta, pa me vseeno zanima, kakšne kreme uporabljati? take za nečisto in mastno kožo (ki kožo sušijo) ali že kake preventivne anti-age variante (stara sem 33 let).

pozdrav

To, kako hitro se koža stara je res odvisno od tega ali je suha ali mastna. Lahko se stanje kože hitro spremeni, zato ne upaj preveč.

Kar se pa tiče nege problematične kože po 30. letu pa ti svetujem, da uporabljaš kreme, ki so primerne za tvoj tip kože. Uporabljaj čistilno mleko (če je koža zelo mastna, lahko tudi gel), tonik, ki ima sestavine, ki imajo blažilni učinek na žleze lojnice in kremo, ki preprečuje masten lesk in s tem regulira izločanje loja iz por. Priporočam ti kolekcijo za negovanje kombinirane in mastne kože Decleor.

Edino anti-age kremo lahko uprabljaš za negovanje okolice oči, saj je tam koža tanjša in ne glede na mastno kožo po obrazu, se ta predel hitreje zguba.

Lep pozdrav1

zdravo!
tudi jaz sem enakih let, kot ti in s podobnimi “kožnimi problemi”. meni je kozmetičarka svetovala Vichy thermal S, ker taka koža potrebuje ogromno vlage; jaz sem si kožo zelo izsušila z raznimi anti akne preparati, kar mi sploh ni pomagalo, saj so akne pri teh letih največkrat hormonskega izvora. sedaj uporabljam Vichy in sem kar zadovoljna, saj bi kakšni anti age izdelki naredili verjetno več škode, kot koristi. za vsak nasvet se pa tudi jaz priporočam!

Poizkusi s kremo AnneMarie Borlin – Regenetive. Sama jo uporabljam in je kar velika sprememba. Zelo zadovoljna.

lp

Zdravo!
A je ta krema prav za problematično, aknasto kožo?

V bistvu je krema, da ti obnovi kožo. Porabiš jo samo en lonček in je že ful razlike.

lp

Tudi jaz imam zellooo problematično kožo,podobne težave kot jih opisuješ.
Pred kratkim sem odkrila zakon za mojo kožo – Botanisource krema od Avona.
Priporočam!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close