Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nega obraza?kje za normalno ceno?

nega obraza?kje za normalno ceno?

kam bi lahko šla v Ljubljani h kozmetičarki,da nima previsoke cene? lepa hvala

če ne boš našla kakšne fušerke, bo težko za normalno c eno… jaz hodim na nego za 20 eur … pa se mi zdi to sprejemljiva cena, kaj več bi težko dala, samo kar nekaj km iz lj

jaz sem dala nekaj takega, je pa že dve leti nazaj. Upam, da se cene niso spremenile, bom pa šla v kratkem in lahko poročam. Kozmetičarka ima salon na Rakeku, 25 min iz Lj.

Sem si kar sama sebi kozmetičarka, je najcenejše. Par uric si vzamem samo zase, doma. Najprej si vse pripravim. Se stuširam, potem izčistim obraz (peeling s žličko zdroba in smetane)..maska, .tonik, nato tople obkladke in na koncu še z dobro kremo. Tudi nogice in stopala obdelam in namažem s kremo. Potem obujem nogavičke, skuham čaj in uživam na kavču ob TV ali rač…. Se pa da zrihtat maske za obraz s naravnimi zadevami, od medu do sadja..

za 20e v Lj.je ni .Že pred leti ko so bili tolarji sem dala okoli 7,8 tisoč.v salonu .je pa res ,da si sedaj težje privoščim dat tolk denarja in hvala bogu,da nimam problematične kože.
zato si pa občasno sama doma nardim nego.Bi pa mogoče vseeno šla malce do Rakeka ,če bi kaj več vedela !?

Če se ti da naredit 60 km v eno smer pusti e-mail … Ti lahko sporočim gsm, kamor lahko pokličeš in se dogovoriš … Gospa ima sicer uradno, vendar je skromna, pa čisto ok nego naredi. Pri negi pa uporablja kozmetiko Afrodita. Pa še med vikendi se da dogovorit …

janja.semeja@gmail.com

Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close