Najdi forum

nega obraza

Zanima me kako negovati obraz pri 28 letih? Imam mešano oz. mislim, da bolj občutljivo kožo. Čelo je zelo mastno, ko pa si obraz umijem, pa kot da se hoče luščiti. Torej kako nak kožo negujem zjutraj in zvečer ter kakšni proizvodi bi bili primerni?

Hvala

Jaz sem imela podoben problem in sem šla v lekarno pa so mi priporočali kolekcijo Thremalium. Je zelo vlažilna kolekcija, ker je iz 60 odstotkov termomineralne vode (iz Moravskih Toplic). Meni je pomagala.

Circaroma je super. Jaz imam njihove izdelke za mešano kožo in so mi super, mislim nič zategovanja, v istem času pa se tudi ne svetim. V bistvu je to neka nova firma, jaz sem zanjo izvedela šele predkratkim na enem izmed forumov. Še hvalabogu, moja koža je bila v tistem času prav podivjana, mozolji sem ter tja, čeprav sem že preko trideset, ampak očitno se s pravo nego in izbiro izdelkov da dosti narediti.

Če želiš, ti pošljem brezplačen tester, (nekaj mi jih je ostalo, ko sem testirala za sebe), pa boš ugotovila kakšno kožo imaš. Temu primerno boš izbrala linijo za nego kože: za suho ali mastno. V vsakem primeru pa je očitno izsušena, ker praviš, da se lušči. Pred kratkim sem ponovno slišala, da k reševanju izsušenosti dobro pripomorejo vlažilni serumi.
Vsekakor pa se koža neguje zjutraj in zvečer. Zjutraj, da se zaščiti, zvečer, da se temeljito očisti. Vse drugo je kompromis, ki nosi s seboj posledice, ki lahko vodijo v težave.

........................................... Ne moreš izbrati, kako boš umrl. Ne kdaj. Lahko pa se odločiš, kako boš živel. Zdaj. iz MON

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close