Najdi forum

nega obraza

Živijo!
Imam obraz poln ”suhih” mozoljev. Poskusila sem že vse kreme in mi nič ni pomagalo. Zdaj mi ostane samo še kozmetičarka. Ali je potrebno prav stiskanje za jih odstranit? kakšne so približno cene za nego obraza?
Hvala!
pozdravček

Oj! Pa si probala tudi kakšen piling naredit? Najprej obraz zmoči s kakšno brisačko, namočeno v vročo vodo, da ti kožo zmehča, pol narediš piling – če ne kakšnega kupljenega lahko uporabiš navaden gres-nekuhan :)) zmešan z vodo ali mlekom,…… Mogoče prvič še ne bo OK – parkrat ponovi. Veliko uspeha!

Predvsem ne delat doma pilinga, ker je gres pregrob za kožo in jo bolj poškoduje, kot pa da bi pomagal. Piling raje kupi.

Ne vem, kaj misliš s “suhimi” mozolji. Ogrci? Teh se začasno rešiš samo z mehanskim iztiskanjem, ki pa naj ti ga opravi kozmetičarka. Cene so različne od salona do salona. Nega obraza (cca. 1,5 h) stane približno nekje med 30 in 50 €.

Pa ne verjet učinku dragih čudežnih krem, ki ti jih bo kozmetičarka poskušala prodati. Ti samo glej, da sredstva, ki jih daješ na obraz ne vsebujejo alkohola in imajo čim več antioksidantov. Vse ostalo je marketinški nateg.

Kot suhi mozolji mislim, da je bulica kot mozolj, a ni masten in ne gre nič iz njega.Tudi puder se na njem posuši in je ful grdo videti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close