Najdi forum

NEGA OBRAZA

Zanima me,ali kdo pozna izdelek ARTISTRY “TIME DEFIANCE”- intenzivni serum za obnavljanje kože? Ali ga priporočate,glede na to da ni ravno poceni.Če ga kdo uporablja ali ga je uporabljal prosim za nasvet.

HVALA,LEP POZDRAV!

Draga Hana!

Sama sem že vrsto let uporabnica Artistry kozmetike (celotne). Zadnji mesec pa sem začela tudi sama izvajati nego obraza s to kozmetiko. O prednostih in kvaliteti se da veliko govoriti, najbolj prepričljiv dokaz pa so moje slike pred dvema letoma in danes. Od aknastega obraza do čiste kože danes… Če želiš ti lahko naredim gratis nego, pa se sama prepričaj o rezultatih. Sicer pa imaš tri mesečno garancijo na kozmetiko Artistry, tako da nimaš kaj zgubit.

Hana jaz sem pred 9 leti kupla kozmetiko artistry čisto na blef in sicer sem imela probleme z aknasto kožo…po uporabi samo ene kolekcije več nikoli nisem imela takih problemov kot prej z aknami…to konkretno kremo, ki jo navajaš sicer ne poznam, ampak meni se je splačalo…res poskusi…

Hvala za nasvete,sem že kupila.

lep pozdrav!

Ta serum ima odlične sestavine, dosti antioksidantov in je vreden vsakega tolarja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close