Najdi forum

nega obraza

Lep pozdrav;)
Po porodu sem imela najprej suho kožo, zdaj pa ko sem spet dobila menstruacijo, pa sem zopet dobila tudi mozolje;( Imam jih po čelu in po nosu, skratka suha lica mastno čelo;( Do sedaj tudi nisem dobila še nobene primerne kreme, za moj obraz. Bi mi lahko napisali, kakšna naj bo nega take kože (zjutraj, čez dan, zvečer). Vem, da v vašem salonu tudi uporabljate dolečene kreme za obraz. Bi mi lahko napisali, katere kreme bi mi prišle prav (mi lahko zaupate tudi ceno?). Sicer, ko se bom spet odpravila na depilacijo k vam, bom vašo zelo prijazno punco prosila tudi, da mi pogleda obraz in priporoči kako in kaj. Vendar bi vseeno rada že prej vedela približno kako in kaj.
hvala
Lep dan še naprej
Branka

Tak tip kože, kot je ta, se imenuje kombinirana koža, nekateri bolj izpostavijo T tip (mastno čelo, nos in brada).

Če ste se nekako odločili za Decleorjeve proizvode, svetujem naslednje:
čistilno mleko in tonik za normalno kožo (uporaba obeh zvečer, samo tonik zjutraj); cena za tonik in mleko je enaka 3700 SIT
aromaesenca Neroli (t.j. serum; nanos pod kremo samo na lica); cena 8100 SIT in Hydrafloral emulzija; cena 8100 SIT zjutraj in zvečer po vsem obrazu. Komplet obeh proizvodov stane 8100 SIT, vendar je namesto 15 ml seruma samo 5 ml, zato se cene razhajajo.

LP Anita

Sama imam podobno kožo. Uporabljam Vichy: Thermal S mat za T-predel (mastna zona) in Thermal S1 za lička. Toplo priporočam.

G. Anita hvala za informacije, se bom tudi osebno vse zmenila, samo zanima me še kako je kaj z alergijami, ker se mi rada naredi (npr. Vichy mi ne odgovarja). Kako je pa z nego ustnic? Do sedaj sem imela samo Labello, pa bi tudi kaj drugega probala, hvala
Puma tudi tebi hvala, vendar mi Vichy na žalost ne odgovarja
lep dan
branka

Živjo!

Alergije na kreme lahko preprečiš tako, da preizkusiš testerje, ki jih dobiš. Če ti neka linija ne odgovarja, potem poskusimo z novo itd.
Vazelin Lip Balm od Artdeco-ja je z vsebnostjo aloe vere idealen pri razpokanih ustnicah in takih, ki so suhe zaradi uporabe “suhih” šmink (obstojnih). Uporablja se ga kot nego ali pa kot balzam pred šminko.

LP Anita

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close