Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nega naravno skodranih las

Nega naravno skodranih las

Spoštovani!
Moji lasje so skodrani. Ker se mi lepi, spiralni kodri formirajo le na morju in takrat, ko so lasje zadosti vlažni in nahranjeni, si jih običajno ravnam s krtačo, včasih likam. Kakšno nego mi svetujete, da bi se mi oblikovali lepi, obstojni kodri?

Hvala za odgovor, Ana.

ana nisem profi, ampak ti lahko povem kako sama negujm lase (imam tudi skodrane). najprej lase normalno umijem (šampon+balzam+kakšno hranilo občasno), mokre razčešem in na njih nanesem peno (upoabim peno brez alkohola in v malih količinah). pena mi pomaga, da se formirajo kodri po pramenih. nato pa glavo sklonim naprej in lase sušim s fenom, na katerega dam širok nastavek (prav za skodrane lase)…to je to…upam, da sem ti kaj pomagala.

lep pozdrav!

Poskusi z Akamutijevim kokosovim oljem. Kupila sem ga po priporočilu znanke, ki so z njim že dalj časa neguje kodraste lase.

Draga Ana.
Pri svojem frizerju povprašajte za šampon in masko za skodrane lase, pa bo sigurno dober rezultat.
Skodrani lasje so tanjši, kot ravni, hitro se zmastijo pri lasišču, na konicah pa jim močno primanjkuje vlage.
S spoštovanjem
Stevo Pavlovič

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close