Nega mlade koze
Pozdravljena,
izbira Alverde ni slaba, v DM ju imajo kar nekaj naravnih izdelkov. za vaša leta ni potrebno pretiravati. lahko tudi Atirance ali katerokoli naravno linijo, pazite le da ni preveč olj, ta niso najbolj primerna za mlado mešano kožo, ker lahko povzročijo mozoljčke.
Potrebujete čistilni gel za mešano kožo ( čiščenje zvečer je najpomembnejše), tonik in vlažilno kremo ( vlaženje kože vam bo pomagalo ohraniti lepo kožo), če izberete Alverde potem tista zelena, poglejte da je za mastno oz mešano kožo. Dobro bi bilo tudi zaščititi kožo z UV faktorjem, še posebej zdaj poleti, čez 20 let si boste hvaležni. Najbolje so dnevne vlažilne kreme, ki že vsebujejo faktor, lahko pa nanesete tudi kakšno obarvano kremo z zaščitnim faktorjem.
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165
Pozdravljeni,
videla sem, da te zanima kako negovati mlado kožo.
Koliko vem jaz so izdelki iz Alove vere izredno dobri za vse tipe in starosti kože.
Morda pobrskaš malo po spletni strani http://www.biolekarna.si/
pa najdeš kaj zase, se mi zdi, da imajo kar dobre stvari, sem tudi sama našla nekaj zase.
LP
TINA
Če iščeš naravno kozmetiko, priporočam Raw Skin Food, ki je 100 % naravna (ena izmed redkih). Primerna je za vse starosti.
Forum je zaprt za komentiranje.