Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nega kože v nosečnosti

Nega kože v nosečnosti

Mene pa zanima, kakšne kreme za obraz bi še posebej priporočale v času nosečnosti? Moram si kupit kremo za okoli oči in kremo za obraz in ne vem za katero znamko bi se odločila. Imam T-cono, ki je mastna in suhalica. Razmišljala sem o izdelkih Matis, ki jih nekateri zelo pohvalijo. Slišala sem, da imajo zelo doeber serum za vlaženje kože, pa me zanima, če ima kakšna med vami direktne izkušnje s to kozmetiko?

JAZ BI VAM PRIPOROČILA OBISK PRI KOZMETIČARKI NAMREČ TUDI SAMA SEM NOSEČA IN REDNO OBISKUJEM KOZMETIČARKO,NAJBOLJE VAM BO ONA SVATOVALA .LEP DAN IN VELIKO SREČE VAM ŽELIM

Pozdrav!

Srememba v hormonih, ki jo imate je začasna.V salonu bi vam z nego obraza pomagali prebroditi ta čas, in svetovali z kozmetiko Matis za doma.Tako da bi po porodu zopet bilo vse po starem in bi imeli več časa za novorojenčka!

Lp!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Nisi napisala koliko si noseča. Jaz sem imela po 3. mesecu dalje tako lepo kožo kot nikoli prej in nikoli pozneje. Hormoni….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close