Nedržanje dogovora
Tako sem jezna.
Z moževimi starši in njegovim bratom in družino smo bili dogovorjeni, da danes pri nas obiramo.
To je 7 ljudi, otroci so stari 19, 17 in 13.
Včeraj sem imela pripravljeno hrano, samo danes bi dokončala, še spekla.
A so pozno zvečer klicali, da ne pridejo, da imajo spremembo načrta in bodo obirali pri sebi.
Mi smo danes trgatev odpovedali, ker je vseeno 7 trgačev manj. Obirali bomo jutri, našli smo nekaj drugih trgačev.
Jezna sem za popenit!!!!
Trgačica, 13.09.2025 ob 10:29
Tako sem jezna.
Z moževimi starši in njegovim bratom in družino smo bili dogovorjeni, da danes pri nas obiramo.
To je 7 ljudi, otroci so stari 19, 17 in 13.
Včeraj sem imela pripravljeno hrano, samo danes bi dokončala, še spekla.
A so pozno zvečer klicali, da ne pridejo, da imajo spremembo načrta in bodo obirali pri sebi.
Mi smo danes trgatev odpovedali, ker je vseeno 7 trgačev manj. Obirali bomo jutri, našli smo nekaj drugih trgačev.
Jezna sem za popenit!!!!
Tudi jaz bi bila za tak freh odnos. Pustili so vas na cedilu. Še eni egoisti. Sigurno niso verni..verni ljudje nikoli ne bi tega naredili. Pri njih pomoč/beseda velja.
ja, veliko ljudi ne drži svojih lastnih besed, se ne drži dogovorov.. pač rabijo to laganje, da se bolje počutijo v svoji koži, si tako bildajo ego.
škoda ker se niste sami pač danes tega lotili pa bi naredili kolikor bi lahko, dalje pa jutri..
jaz ko kaj obljubim, držim svojo besedo. sem znana po tem in vsi vedo, da sem zelo zanesljiva oseba, da take z lučjo pri belem dnevu iščeš. dobesedno.
Zdaj veš, kakšna skropucala imaš ob sebi. Žalostno, a tako je. Podobno situacijo sem imela-sicer za rojstni dan, ko me je 5 ljudi dvakrat tako nategnilo. Zadnjo minuto neki brezvezni izgovori. Jih ne vabim več, nima smisla, niso vredni moje sekerancije. Z možem se v bodoče drugače organizirajta, poiščita si bolj zanesljivo pomoč, te neodgovorneže pa ne sprašujte za nič več. Škoda slabe volje zaradi ljudi, ki vas ne spoštujejo.
Forum je zaprt za komentiranje.