Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nedostopni moški

Nedostopni moški

On_, ti si dojela poanto teme. In dejstvo, da plezalci, gorniki, hribovci v gorah, vedno pozdravijo in ti namenijo nasmeh. Nasmeh nič ne stane, polepša pa dan.

Zategnjene babe? Ne, hvala.[/quote][/quote]
Če moški ne pije, tudi zategnjenosti ne opazi. 🙂

Zategnjene babe? Ne, hvala.[/quote][/quote]

Tistim, ki se v življenjskih odločitvah ravnajo predvsem po stereotipih, ponavadi kaj kmalu postane tudi potenca moteča.

No, to da te moški ne pozdravijo, ko gredo na Šmarno še ne pomeni da so nedostopni. Jaz naprimer ko grem gor več ali manj pozdravim vsakega. Pride pa tudi kakšen dan, ko imam precej hitrejši tempo, takrat pa se mi pozdravljati ne da :).

Najboljše spletne povezave na enem mestu … SVEŽE NOVICE, INFORMACIJE, VREME, IGRE, NEPREMIČNINE, KULINARIKA … – http://www.uporabi.net/

Zanimivo, da ste se vsi tako vpiknili v Šmarno goro, a je to edin hrib :)? Jaz še nikoli nisem bila tam gor tako, da ne vem kako je stanje tam gor.

Se popolnoma strinjam. Je pa še nekaj, da jih je veliko takih, ki so t.i. novi pohodniki in jim ni čisto jasno zakaj bi se naj pozdravljalo. Ampak saj so nas učili v šolah, da si ne smemo pomagati(naloge, vaje itd.) ampak moramo delati vsak zase in zdaj je ogledalo tukaj.

Magnetis, saj se hecaš, a ne? Glede učenja v šolah? Ali pa je stvar res tako daleč?
Pri nas se je še delalo tako, da je boljši pomagal slabšemu pri učenju. Še na faksu je bilo nekak tako, da smo drug drugemu pomagali. V OŠ pa smo morali boljši učiti slabše sošolce matematiko, fiziko…

Verjetno je mislil pomoč med pisanjem kontrolne naloge. 🙂 Upam.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz upam, da je to mislil, samo se bojim, da ni mislil kontrolk.
Namreč slišala sem tudi že govorice, da si na nekaterih faksi medsebojno prodajajo zapiske. Tudi za to upam, da so le govorice. Ampak te govorice postajajo že kar pogoste pa čeprav se sliši neverjetno.

Magnetis se nič ne heca. Pri nas na faksu je bilo tako, da je vsak oz. vsaka gledal/a le zase, kako bo najbolje prišla/el skozi. Že če si kolegico poprosil naj ti posodi npr. nek načrt za fotokopirat, je bil že velik uspeh če je sploh posodila.

Niso govorice. Je resnica. Pri nas je to potekalo na ta način, da je nekdo (dobra duša pač, glede na to kakšno grebatorstvo vlada) zapiske odnesel v kopirnico, kjer se je naredilo toliko kopij, kot jih je bilo naročenih, pa je potem vsak zase šel iskat svoj izvod.

Ja, dobrodošla v resničnem svetu, kjer vladata tekmovalnost in egoizem.

Grozno. Pri nas na faksu smo pa si vse križem kražem posojali. Nikoli nihče nikomur računal.

Ne ni bilo mišljeno pomoč med pisanjem kontrolne naloge:)). Kasneje po OŠ se to zelo občuti, prvotno od profesorjev, ki učijo, da mora vsak sam delati in če ne zna vpraša. Mi smo na gimnaziji imeli pri matematiki, tako da si dobil domačo nalogo in če je nisi znal rešiti te je naslednji dan čakal minus, za tri minuse si dobil 1. Če se ti je zgodilo, da si bil bolan en teden si se mogel znajdet, da si si skopiral zapiske, ki pa si jih dobil le od koga, ki si prijateljeval bolj z njim. V izobraževanjih spodbujajo tekmovalnost profesorji in res je že pravo grebatorstvo. Opaziš pa takrat ko ti dajo zapiske za prekopirat, ostalo kar so dobili med predavanjem pa kao pozabijo dati. Ne bom pa trdila, da je vsepovsod tako.

Tole je naravnost grozljivo. Ali sem prej hodila v šolo ali pa na srečo ne v take.

En sam negativizem. V lokalih se bog ne daj spoznavat, ker je tam vse propadlo od pijače, v službi tudi ne, ker sodelavci komentirajo, v soseski niti slučajno, ker z lokalci pač ni za imeti preveč opravka, prek spleta se pecajo samo luzerji, na dopustih samo avanturisti… Malomeščanke so tako preokupirane s predsodki, da ne opazijo, kako življenje mimo njih teče. Ko se tega enkrat končno zavejo, so seveda vsega krivi premalo podjetni, nesposobni moški, ker svojih življenj niso posvetili vztrajnemu dvorjenju, služenju kapricam in zahtevam izbirčnih princesk…

Če najdeš krivca zunaj sebe, ti ni treba nič naredit za spremembo. Sicer pa v hribih zmeraj pozdravim oz. odzdravim, če me kdo prehiti. Najbrž zato, ker grem tja hodit in ne iskat dostopne moške. 🙂

kana, domenvam, da misliš, da hodim v hribe iskat moške?
Očitno potem že od malih nog po gorah lovim moške, ker že od malih nog hodim.

Kaj pa, če ti njega prehitiš ? :))))))

Kaj pa, če ti njega prehitiš ? :))))))[/quote]
Takrat pa nima sape. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Naslov tvoje teme je Nedostopni moški in osredotočaš se na pozdravljanje v hribih.
Očitno me je zavedlo prav to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close